Omarice so bile priljubljene že od antičnih časov. Nošenje medaljona, obeska ali amuleta je bil najboljši način, da spomine ohranimo še naslednja leta. Ne glede na material, iz katerega so izdelani, so nakitu dali nov žanr, imenovan kot kremacijski nakit..

Najboljši in elegantni navzkrižni ovratniki:

Tukaj je nekaj prenovljenih modelov križastega medaljona, s katerim boste dekolte okrasili s smešnim videzom.

1. Enostavna medaljon iz nerjavečega srebra:

Enostavna medaljon iz nerjavečega srebra

Precej poenostavljena oblika ogrlice s križnim okrasom je narejena iz nerjavečega jekla. Obesek je izdelan iz treh slojev v naraščajoči višini z verižico iz pletene ogrlice. Obesek se pogosto nosi v redne namene.

2. Križna medaljon za pomnilnik fotografij:

Navzkrižna medaljon s pomnilnikom fotografij

Fotografski medaljon s križem je najboljši način za spopadanje s spomini ljubljenih, kot so mama, oče ali žena. Ne glede na to, ali je v srebrni ali zlati barvi, lahko v medaljon shranite dve sliki.

3. Križanca Jezusov čar:

Jezusov ovratnik s križem

Jezusov križni medaljon dobi novo podobo s privlačnimi pisavami. Čar iz nerjavečega jekla moški večinoma ljubijo nad priložnostnimi za osupljiv videz na zabavah. Tisti, ki imajo S kot začetno črko, lahko uporabljajo tudi ta obesek.

4. Čarobni medaljon s srčnim križem:

Čarobna medaljon s srčnim križem

Za ljubitelje so slike križnih medaljonov z novim vzorcem. Srebrna medaljon v obliki srca ima mrežasti rez z vtisnjenim križem. Čar ali medaljon omogočata tudi shranjevanje podobe vašega ljubimca z rezanjem srca.

5. Citrin ovratnik:

Citrin ovratnik

Tukaj je očarljiv dizajn križastih modelov v diamantih. Citrin kamen ovalne oblike ima križasto obliko z zlato obrobo, okrašeno z drobnimi diamanti. Meja ovalnega medaljona ima tudi podoben dizajn belih diamantov.

6. Vgravirana križna medaljon:

Vgravirana križna medaljon

Iščete prilagojeno krščansko medaljon! Križna medaljon iz nerjavečega jekla nosi vgravirano ime ljubljenih ali nosilcev za osebni dotik obeska. Imena lahko dobimo tudi s črnim črnilom, da postane privlačnejša.

7. Starinska križna medaljon:

Starinska križna medaljon

Kombinacija zlatega križa z drobnimi belimi biseri je vsekakor ljubezenska oblika. Križ v medaljonu ima svetlečo obliko s štirimi biseri v srednjih sklepih in biserjem v središču križa.

8. Zakladnica v zakladnici:

Zakladnica iz zaklada

Škatla z zakladom z navzkrižno oblikovano medaljonsko zbirko je narejena iz imitacije kovine. Srebrna škatla ima ukrivljene oblike, ki na vseh štirih straneh tvorijo križ. Škatla lahko shrani drobne spomine in je na voljo v različnih oblikah.

9. Zanka iz relikvije:

Relikvijast križni ovratnik

Obesek s križem, ki daje zasnovo starinskega dizajna in pozlačevanja, je izdelan z okraski iz relikvij. Medenica nosi cvetlične ali heenske vzorce s pobožnimi začetnicami. Če želite dodati njeno lepoto, lahko tudi natisnete teksturo svojega ljubljenega, ki je prikazana v njem.

Križni medaljon je v bistvu čudovit verski dodatek za krščanstvo v njihovem življenju. Na voljo je v številnih oblikah, ki so na voljo različnim ljudem in oblekam. Omarice omogočajo, da vaši zbirki nakita prikažejo modni standard z verskim pridihom. Z različnimi kovinami, kot sta zlato in srebro, vam daje različne pozitivne vibracije za zdrav in varen jutri z ljubeznijo in blagoslovom starejših ali bližnjih. Izbirate lahko med številnimi slikami navzkrižnih medaljonov, ki so na voljo na internetu v skladu z njihovo izbiro, ki lahko spremeni njihov življenjski slog in strast.