Med številnimi sortami so obleke salwar najbolj priljubljene indijske ženske obleke. V bistvu ima kratka salwarjeva obleka kratek salwar kameez in dupatto. S temi tremi stvarmi so naši oblikovalci odkrili na stotine sort, ki ženski podobi dodajo eleganco. Obleka Salwar je edina vrsta oblačil po sareeju, ki velja za tradicionalno. Številne sorte kombinacij lahko naredite tako, da v vzorec dodate le majhen zasuk. Naši modni strokovnjaki so oblikovali različne sloge in vzorce.

Kratke obleke Salwar za ženske

Lepi in privlačni modeli kratkih oblek Salwar za ženske v trendu:

Na kratko so opisani nekateri najbolj kratki modeli in vzorci salwar kameez.

1. Kratek pandžabski Salwar Kameez:

Kratek pandžabski Salwar Kameez

Čudovit kratek salwar s Patiala kameezom v pandžabskem slogu izgleda odlično. Daje tradicionalen in eleganten videz. Zaradi te roza in zelene kombinacije z zlatim vezenjem je videti osupljivo lepo. Ta vzorec iz Pandžaba je danes splošno znan.

2. Slog kratke jakne Salwar Kameez:

Kratke obleke Salwar

Ta lepa in elegantna oranžna in zelena kombinacija kratke jakne salwar kameez izgleda super za zabave in funkcije. Kratek suknjič z ogledalom in vezenjem naredi ta preprost salwar kameez edinstven. Lahko ga celo nosite s suknjičem ali brez njega.

3. Preprost kratek Salwar Kameez:

Preprost kratek Salwar Kameez

To je popolnoma primeren vzorec salwar kameez. Ima dobro pritrjen salwar s tesno prilegajočim kameezom, ki daje dostojen videz. Uporablja se lahko kot vsakodnevna oblačila in tudi za pisarno. Če je pravilno oblikovan, lahko celo izgleda formalno.

4. Kratka obleka Salwar z visokim vratom:

Kratka obleka Salwar z visokim vratom

Ta obleka salwar ima vzorec z visokim vratom. To vam daje edinstven videz. Če je pravilno šivan, ga je zelo udobno nositi in vam ni treba skrbeti za dupatto, saj pokriva celoten zgornji del telesa. Te so večinoma raje na uradnih mestih, saj dajejo pravilno obliko telesa. Večinoma ustreza ženskam s širšim prsnim košem.

5. Salwar obleka v stilu Dhoti:

Obleka Salwar Dhoti Style

To je edinstven slog kratke obleke salwar. Ta lepo oblikovana ženska obleka salwar v stilu dhoti daje etnični videz. Številni sorodni vzorci so oblikovani ob upoštevanju izbire žensk.

6. Poročna kratka obleka Salwar: Palazzo:

Poročna obleka Palazzo

Ta izključno oblikovana modro -bela kombinacija palazzo kameez s kratkim srajco v stilu salwar izgleda edinstveno in super. Ti slogi izgledajo odlično, če greste na zabavo ali funkcijo.

7. Kratek Anarkali s Salwarjem:

Kratek Anarkali s Salwarjem

Ta mini anarkali obleka s tesnim vzorcem pižame je zelo priljubljena. Večina žensk raje nosi ta vzorec obleke salwar, saj je udoben in daje eleganten videz na zabavah in celo v tradicionalnih priložnostih.

8. Salwar Kameez s kratkimi rokavi:

Salwar Kameez s kratkimi rokavi

Posebej za poletje je zasnovan ta bombažni material salwar kameez kratki s kratkimi rokavi. Ti so zelo udobni in preprosto modni. Lepo oblikovano obleko salwar lahko nosite povsod, tudi znotraj ali zunaj vašega doma.

9. Dizajnerska kratka obleka Salwar:

Oblikovalska kratka obleka Salwar

Ta oblikovalec kratkega vrha salwar kameez je tako oblikovan, da izgleda čudovito in hkrati edinstveno. Ta barva in vzorec sta edinstvena kombinacija. Ima kratko salwar z vzporednimi hlačami, kar naredi čudovito kombinacijo.

Indijska garderoba je končna destinacija za modno etnično oblačilo, kot so sarees, salwar kameez, lehengas in še veliko več. Modni oblikovalci so to indijsko tradicionalno obleko in obleke izdelali v maniri, ki bi jo radi nosili ob vseh priložnostih. Ljubitelji oblikovanja kratkih salwar oblek samo pojdite po neomejene zbirke oblek salwar in svojim ljubljenim poglejte bolj očarljivo.