Dolge obleke salwar so ena najbolj udobnih oblačil, ki jih nosi ženska. Dolge obleke salwar dajejo ženski tradicionalen pridih, mlada dekleta in zaposlene ženske pa jih zelo cenijo in obožujejo. Te vrste oblek zagotavljajo neprekosljivo udobje in lahkotnost uporabniku. Zaradi dolgih oblek salwar ženska izgleda vsestransko in čudovito ter jim daje tudi etnični videz.

Tradicionalni dolgi modeli Salwar Kameez za ženske.

Oglejmo si top 9 modelov dolgih salwar oblek, ki so v poročnih časih zelo povpraševane.

1. Poročna dolga obleka Salwar Kameez:

Poročna dolga obleka Salwar Kameez

Težko delo in okraski okoli izreza, rok in na dnu naredijo to dolgo salwar kameez prefektno poročno obleko, ki jo lahko nosite na njen poseben dan. Zaradi svetle barve obleke ste videti drugačni in posebni od drugih. Tkanina ima prijeten padec in če jo nosite s prefektno opremo, boste videti izjemni.

2. Modeli oblek Anarkali Long Salwar:

Modeli oblek Anarkali Long Salwar

Tukaj prihaja dih jemajočih anarkali dolgih oblek salwar. Zlato -roza barvna kombinacija naredi obleke zelo lepe in je popolna obleka, ki jo lahko nosite na vseh večernih zabavah ali ob posebnih priložnostih. Težko in zlato etnično delo naredi obleko izjemno.

3. Vroča dolga oblika obleke Salwar v rdeči barvi:

Vroče rdeča dolga obleka Salwar

Ker se zaradi rdeče barve zdiš vroča in glamurozna, te dolge obleke salwar delajo enako. Lepo zlato delo na izrezu in na dnu polepša videz obleke s številnimi gubami in pomaga, da vašemu videzu doda več čar med nošenjem.

4. Oblikovanje obleke Georgette Long Salwar Kameez:

Oblikovanje oblek Georgette Long Salwar Kameez

Te obleke so narejene iz tkanine georgette, ki je zelo udobna za nošenje in je tudi odlična za večerno nošenje. Obleka ima lepo vezenino na izrezu, vezene palazzo hlače pa uporabniku dodajo večji videz.

5. Preprosti dolgi modeli Salwar Kameez:

Preprosti dolgi modeli Salwar Kameez

Ta vrsta salwar kameez izgleda elegantno, ko jo nosite. Barvna kombinacija in dolgi rokavi z barvitimi širokimi cevmi na robovih izboljšajo videz med nošenjem. Obleke so preproste na pogled, vendar so najbolj elegantna vrsta oblek, ki jih lahko nosijo mlada dekleta. To je popolna obleka za poroke.

6. Elegantna črna dolga oblika Salwar Kameez:

Elegantna črna dolga oblika Salwar Kameez

Zaradi te vrste elegantnega in dolgega salwar kameeza ženska med nošenjem izgleda izjemno. Vzorec in vezenje na obleki ob straneh sta neprekosljiva, mrežasti rokavi pa obleki dodajo osupljiv videz. Mrežna dupatta z rumeno obrobo je brezčasna kombinacija.

7. Oblikovalec dolge obleke Salwar Suit:

Oblikovalec Oblikovanje dolgih oblek Salwar

Ta dolga dizajnerska obleka Salwar z bliskavicami daje uporabniku osupljiv videz. Lepo delo na izrezu in ramenih zapolnjuje zgornji del obleke, kar vam ob nošenju daje nebeški in čudovit videz.

8. Bombažni dolgi modeli Salwar Kameez:

Bombažni dolgi modeli Salwar Kameez

Ta dolgi salwar kameez je izdelan iz bombažne tkanine, ki je ženski ves čas najljubša, saj je zelo udobna za nošenje. Zaradi kitajskega ovratnika in čudovitega vzorca oblek je ženska videti zelo elegantna in elegantna. Ta obleka ima na dnu churidar, zaradi česar ste videti elegantno. To je popolna obleka, ki jo lahko nosite na vseh večernih zabavah.

9. Modeli dolgih oblek Salwar Straight Fit:

Modeli dolgih oblek Salwar naravnost prilegajočih

Ta vrsta dolgih modelov salwar je ravno prilegajoča in vam tako pomaga, da pokažete svoj ozek pas. Širok izrez ima čudovito zlato barvo, dolgi rokavi iz mrežaste tkanine pa vam pomagajo pokazati svoje vitke roke. Spodnji del ima naguban churidar, kontrast rdeče in modre barve dupatta pa obleki doda več elegance.

Oblikovanje dolgih oblek salwar izgleda izjemno, ko jih nosite. Obleke so na voljo v številnih barvnih vzorcih in oblikah, eno pa lahko izberete po lastni izbiri in se ponašate s svojim slogom. Dolg salwar kameez je primeren za vsako priložnost in izgleda, da ste milostni in drugačni od drugih.