Salwar kameez nikoli ni bil zastarel. Samo korak za korakom improvizira, hkrati pa vključuje različne modele in vzorce. Trendovska moda spreminja svoj slog v dolžinah in krojih rokavov ter v obliki vratu. Oblikovanje vratu verjetno naredi celoten videz privlačno drugačen, tudi če so vsi materiali in šivi podobni. Od vseh spektakularnih vzorcev vratu je trendovsko oblikovanje vratu vzorec vratu v obliki čolna. Širok kroj od ramena do ramena in dolg šiv na vratu dajejo spektakularen občutek celotnemu dizajnu. Oblika vratu čolna je lahko okrašena tudi z obrobami ali paširanimi deli, ki lepo dopolnjujejo celotno obleko.

Najnovejši in čudoviti modeli čolna za vrat Salwar Kameez za ženske v trendu:

Tukaj je nekaj najboljših modelov bluz z vratom.

1. Pakistanska obleka Salwar z naravnim izrezom čolna A-Line:

čoln vratu salwar

Pakistanske salwar obleke A kroja so naravnost izrezane med elegantnimi ženskimi oblekami. Oblikovanje vratu čolna salwar kameez, zašito v zeleni barvi, ki se popolnoma sveti z bleščečim materialom, in oblikovalsko vezen salvar s churidarjem z rokavi churi, je videti samo um, ki piha iz besed.

2. Vroča rdeča oranžna obleka za oblikovanje vratu čolna:

Dizajnerska obleka vroče rdeče oranžne barve

Ta dizajnerska bluzasta obleka z vratom iz čolna nikoli ne omami v slogu in ko je tudi obleka obleke ekskluzivna in nezaslišana, vam celotna obleka da fantastičen videz. Vroče rdeče-oranžno obarvano kameez z vzorcem vratu čolna vam daje obleko za zabavo

3. Sodobna črna modra obleka:

Sodobna obleka v črni barvi s črnilom

Svet glamurozne mode potrebuje izjemen videz čudovite podobe. Lepa črna modra barva mrežaste sodobne obleke anarkali z obliko vratu čolna salwar kameez je ena najboljših izbir za oblačila za zabave. Del s čopičem z obližem v obliki čolna izgleda impresivno.

4. Salwar obleka z naravnim izrezom in vratom s polnimi rokavi:

Salwar obleka z naravnim izrezom in vratom s polnimi rokavi

Dizajnerske obleke salwar naravnega kroja z rokavi churi in salwar potrebujejo lepo oblikovan vzorec vratu čolna. Mrežasti modri material, prešit s popolnimi meritvami, vam bo zagotovo dal osupljiv videz, medtem ko se bo prikradel do najboljšega oblikovalskega čolna.

5. Obleka za vrat s čolnom, hlačnicami za cigarete, Kaftan Salwar:

Cigaretna hlača, vratni vrat, kaftanska obleka Salwar5

Lepa kombinacija obleke kaftan salwar z obliko vratu čolna bo dala osupljiv vtis. Lepo izgleda vrat v obliki čolna, oblikovan z obrobo. Eleganten videz ohlapnih rokavov kaftana in široko izrezanega vratu čolna prav tako izgleda neverjetno.

6. Čudovita obleka Anarkali Salwar z vratom čolna:

Čudovita annarkalisalwar obleka z vratom čolna

Dolga do tal anarkali sežgana obleka salwar z lepo izrezljano obliko vratu v obliki čolna izgleda osupljivo. Dizajnerski patchwork na delu choli in čudovit tisk leherya na delu krila izgledata super.

7. Čista top obleka Salwar s čolnom:

Čista zgornja obleka salwar z vratom čolna

Oblikovalec iz škatle, ki se razlikuje od običajne tradicije salwar kameez, je dvodelne obleke iz čistega materiala. Čista tkanina kameez na vrhu notranjosti z ekskluzivnim vzorcem z zasnovo čolna je ena lepa elegantna obleka.

8. Pundžabski kombinezon z vratom brez rokavov:

Punjabi oblečen vratni čoln z rokavi8

Tradicionalne pandžabske obleke nikoli ne zbledijo pri oblikovalskem videzu žensk. Čudovit pandžabski naglasni slog, šivan salwar kameez z vzorcem vratu čolna, izgleda ekskluzivno. Zlato-roza kombinacija z obrobljenimi konci daje obleki tudi bolj impresiven videz.

9. Obleka Salwar z navadnim in tiskanim vratom:

Obleka Salwar z navadnim tiskom in s tiskom

Navaden material v kombinaciji z oblikovanim vezenim salwarjem izgleda osupljivo. Dizajnerska bela in črna kombinacija salwar obleke s srednjim izrezom kameeza in obleko salwar z vratom čolna izgleda čudovito in briljantna izbira za zabave. Dolgi rokavi in ​​obliži na vratu so videti tudi super.

Modeli vratu čolna v oblekah salwar dajejo bogati in elegantni slog celotni obleki. Visoko podaljšan vrat daje več prostora coli, kar omogoča boljši okras zgornjega dela obleke. Na choli je veliko prostora, ki ga lahko pustimo navadnega, da bi dali večji poudarek umetnosti krila obleke salwar. Obleke Anarkali izgledajo osupljivo tudi z vzorci vratu čolna, saj je del čola bolj videti z oblikovalsko dodelavo.