Obleke Salwar po tleh so najbolj trendovska oblačila za etnično nošenje, ki so na voljo v različnih elegantnih oblikah, uporabljeni materiali pa so izjemno dobri in razkošni, zaradi česar so najboljša indijska oblačila. Obleke salwar po tleh se imenujejo tudi obleke tipa salwar tipa Anarkali, ki jih dame nosijo v času Mughal. Dame, ki so zaljubljene v talne obleke salwar, vam bo ta članek padel v oči!

Najnovejši in lepi talni modeli Salwar Kameez za ženske v trendu:

Tukaj je top 9 najboljših vrst oblek salwar, zasnovanih kot tip na dotik.

1. Indozahodna talna odeja Salwar na dotik:

talne obleke salwar

Združevanje indijskega in zahodnega dizajna v en kos kostuma salwar je ideja, ki je oblikovalcem zasijala. Material za izdelavo tega salwarja je Georgette ali šifon. Na vratu je vzorec ovratnika s tesnimi polnimi rokavi, salwar pa ima sprednjo režo od pasu do tkanine, ki zadene tla. Meja salwarja ima navadno zlato obrobo, ki prikazuje indijski dizajn oblačil.

2. Obleka Salwar s čipko, oblikovana po tleh, s polnimi rokavi:

Čipkasta obleka s polnimi rokavi po dolžini do tal

Obleke salwar iz čipk so zelo elegantne in preproste, zaradi česar je privlačnejša. Meja salwarja ima čipkasto obliko z vezenjem. Rokav ima ročno vezenje z bluzo na vrhu in se razteza navzdol z vzorcem.

3. Obleka v stilu talne dolžine Salwar:

Obleka v stilu talne dolžine Salwar Suit

Obleke salwar v tleh v sijočem slogu so najbolj priljubljen vzorec, ki ga ženin uporablja na sprejemni dan. Ker gre za enodelno krpo s čudovitim dizajnom na sprednjem zgornjem delu in se razširi kot zrasla od prsi do tal.

4. Dolgoletna oblikovalska obleka Salwar z ravnim krojem:

Dizajnerska obleka Salwar do tal v dolžini

Ta talna obleka do tal je običajno narejena iz šifona ali bombažnega materiala. Vzorec zasnove je podoben drugemu salwarju, vendar je presenetljiva razlika rez, ki je podan od linije prsnega koša do celotne dolžine salwarja. Podani rez je raven z ravnim vzorcem.

5. Obleka Salwar po plasteh po tleh:

Večplastna talna obleka salwar

Ta večplastna talna obleka salwar je izdelana iz dveh do treh vrst in oblikovanega materiala. Kombinacija, ki se tukaj uporablja, je mreža s tiskanim materialom, navadnim šifonom in rožnatim cvetličnim materialom iz žorgeta. Rokavi so 3/4 in izdelani iz netkanega materiala.

6. Dolgotrajni talni premaz Salwar s hlačami Dhoti:

Salwar plašč v tleh z dhoti hlačami

Ta izjemna in briljantno oblikovana obleka salwar je postala priljubljena v modni industriji. Mnoge igralke so opažene v tem trendovskem dizajnu. Zgornji del salwarja ima ločeno oblikovalsko bluzo z oblikovalskim zunanjim plaščem, ki pade na tla. Če želite dodati več lepote, je salwar tipa dhoti oblikovan tako, da ustvari razliko od drugih oblek salwar.

7. Dolžina tal Salwar do tal:

Dolžina ribe do tal dolga salwar

V tem čudovitem oblikovanju telesa je motiviran dizajn. To ponazarja obliko morske deklice, zgornji del salwarja ima vezenje s telesom, ki se prilega objemu, in se razširi pod kolenom do tal. Material, ki se uporablja za razlikovanje plamena, je izdelan iz mrežaste tkanine.

8. Dizajnerska jakna Dolžina talne obleke Salwar:

Dizajnerska jakna do dolžine Salwar obleka

Jakna ima kontrastno barvo do talwarjeve obleke salwar. Najpogosteje prodajan salwar material je bombaž. Bombažne barve so bolj živahne in bleščeče kot sintetični material, kar so oblikovalci izkoristili pri ustvarjanju edinstvenega dizajna.

9. Obleka Anarkali po tleh dolžine Cape Design:

Obleka Anarkali do talne dolžine

Cape design dolžina tal je nova oblika, ki je na voljo na trgu. Dame so navdihnjene, da preizkusijo to obliko, potem ko so opazile številne igralke, ki so jih nosile. Zgornji del zasnove ima šifonski material, ki teče okoli zgornjega dela salwarja in pada ob strani kot sežgani rokavi.

Obleke salwar so izdelane iz občutljive oblike in imajo minimalen dizajn, na katerega je treba paziti, ko jih ujamete. Navodila za pranje so navedena kot nalepka, pritrjena na zadnjem notranjem delu krpe salwar. Dame so upodobljene s karizmo in privlačnostjo, potem ko jih nosijo za zabavo ali na dan poroke. Ta obleka zagotovo ogorči druge indijske obleke!