Oblačenje je umetnost in spretnost sama po sebi. Za mnoge je oblačenje kot religija in ga jemljejo zelo resno. Čeprav je oblačenje resen posel, je izbira otroške obleke zabavna. Mnoge blagovne znamke oblačil so posebej prilagojene otrokom in segajo od oblek za novorojenčke do majhnih otrok. Pri izbiri obleke za dojenčke je pomembno, da jih oblečete glede na letni čas. Zagotovite, da oblikovanje otroških oblek upošteva dejavnik udobja in podnebja. Dojenčki potrebujejo obleke za dnevna oblačila, nočna oblačila, družabne priložnosti, različne letne čase in seveda rojstne dneve. Otroške obleke ne smejo biti dolgočasne, na današnjem trgu pa oblikovanje in slog otroške obleke močno dopolnijo oblačila za odrasle. Maloprodajna industrija se je prebudila, da morajo otroci nositi. Obstajajo spletna mesta za e-trgovino, ki so namenjena predvsem novorojenčkom in otrokom. Otroci so postali modno ozaveščeni tudi zaradi izpostavljenosti televiziji, internetu in pritisku vrstnikov. Današnji otrok je bolj odločen pri izbiri oblačil prave vrste in sloga oblačil kot prej.

Najnovejše in lepe obleke za dojenčke v trendu:

Upoštevajoč naravo nenehno spreminjajoče se mode, tukaj so najboljši izbori za fante in dekleta za različne priložnosti. Ne pozabite izbrati pravega, ki ustreza vašemu otroku.

Poletne obleke za deklico in fanta:

Ključ do poletnih oblačil je izbira ohlapnih zračnih oblačil. Izberite oblačila iz bombaža ali podobnih tkanin, ki pomagajo pri kroženju zraka in absorbirajo znoj. Kroženje zraka in hidracija sta pomemben vidik, ki ga morate upoštevati pri poletni obleki. Če so oblačila poleti pretesna, lahko zmanjšajo kroženje zraka in otroci se obleke nikoli več ne dotaknejo. Najpomembneje je, da poleti izberite otroške poletne obleke v svetlejših barvah.

1. Polka pikčasta obleka za punčko:

Obleka s pikami na deklici

Polka pike so prava stvar za poletje. Vrh s polkatimi pikami združite s kontrastnim krilom ali spodnjim delom. Obleka s pikami z rokavi ali brez njih je prava obleka za poletje.

2. Tiskana obleka za punčko:

Tiskana obleka za punčko

Nič ne pravi poletja kot tiskana obleka. Obleka v pastelnih ali svetlih barvah s svetlimi potiski je prava stvar za poletje. Obleke, majice in majice so na voljo v različnih tiskih in barvah. Te bombažne obleke za punčke povežite s kratkimi hlačami ali hlačami v kontrastnih barvah. Poleg tradicionalnih odtisov je danes na voljo veliko možnosti v 3D -tiskih, ki izgledajo zelo lepo kot poletna oblačila.

3. Otroška roza obleka za dekle:

Otroška roza obleka za dekle

Ena obleka v roza barvi je za dekle nujna. Roza predstavlja vitalnost in pravi poletje kot nič drugega. Nosite roza obleko s kratkimi rokavi s spodnjim delom ali hlače v podobnih ali kontrastnih barvah.

4. Obleke z vzorcem Paisley za deklico:

Obleke z vzorcem Paisley za deklico

To je obleka z okrasnim vzorcem z motivi. Te obleke so običajno na voljo v bombažnih ali poletnih posebnih tkaninah in poleti prinašajo barvo. Primerne so za poletni večer ali priložnostno zabavo. Te obleke omogočajo tudi kroženje zraka in udobno gibanje otrok.

5. Otroška modra obleka za dečke:

Otroška modra obleka za fante

Modra barva je povezana z dečkom. Modra simbolizira globino in stabilnost. Na dojenčke daje pomirjujoč učinek. Obleka v modri barvi je nujna za moškega otroka. Prav tako je primerna barva za poletno sezono.

6. Počitniška obleka za dekleta:

Cottage Swing Obleka za dekleta

Vzorec vrtne gugalnice ima veliko tkanin in daje obleki faktor vrtenja. Ima elastičen izrez in na spodnji strani obleke je videti naguban videz. Obilje gumbov prispeva k ljubkosti tega vzorca. To je udobna poletna obleka, otroci pa se lahko v tej obleki naredijo salto. Tako je prostoren in zračen.

7. Kombinezon za punčko in dečka:

Kombinezon za punčko in dečka

Obleke za kombinezone so vrhunsko udobje. To je najbolj udobno oblačilo za nošenje poleti. Te ljubke otroške obleke lahko nosite tudi kot priložnostne ali za zabave. Kombinezon je ena izmed najbolj priljubljenih uniseks oblek. Te obleke delujejo enako na dečke in deklice. To so najbolj udobna oblačila za dojenčke med potovanjem. Kombinezon je na voljo v različnih barvah, vzorcih, teksturah. Za poletno in zimsko sezono so na voljo različni apartmaji.

8. Telovnik in kratki komplet:

Telovnik in kratki komplet

Telovnik in kratke poletne barve so stvari za malega princa in princeso. Za indijsko poletje ni nič bolj udobnega in pomirjujočega kot telovnik in kratke hlače. To oblačilo je namenjeno ohranjanju prezračevanja otrok in otrok. Idealen je tudi za majhne otroke, saj med igranjem ne ovirajo. Vlagajte v več sklopov, saj si otroci zelo hitro umažejo oblačila.

Zimske obleke za punčko in dečka:

Popolna zimska obraba pomaga izolirati toploto in ščiti pred ostrejšimi elementi okolja. Zimska oblačila so lahko ena popolna obleka ali različni ločeni deli, ki tvorijo popolno kolekcijo otroških oblek. Čeprav zima govori o puloverjih in drugih izoliranih oblačilih, ni nujno, da so dolgočasni. Danes so oblačila, ki zagotavljajo izolacijo, na voljo v tako privlačni raznolikosti in vzorcih. Škoda bi bilo, če ne bi vlagali v pravo obleko in se ne razmetavali ob pravi priložnosti.

9. Pulover s polnimi rokavi in ​​spodnji del:

Pulover s spodnjimi rokavi in ​​spodnji del

Pulover je nujen za otroke. Pulover s polnimi rokavi in ​​volnene hlače dopolnjujejo zimsko zahtevo. Seznanite ga z volneno kapo, nogavicami in palčniki, da izpolnite zimske potrebe. Danes so puloverji na voljo v različnih vzorcih, barvah, teksturah in različnih stilih. Pulover pozimi je izjava o slogu. Poskrbite, da boste imeli drugačen pulover za vsakodnevno nošenje in posebne priložnosti.

10. Jopice:

Jopice

Jakne so vrhunska modna oblačila pozimi. Na voljo so v številnih barvah in vzorcih. Prav tako ogreje hudobne in je nujen element otroške garderobe. Jopice delujejo tako na dečke kot na dekleta.

11. Hoodies za majhne dojenčke:

Hoodies za majhne dojenčke

Kapuca je nujna za otroke, pa naj bo to deček ali deklica. Običajno otroci sovražijo pokrivanje glave. Kapuce so opremljene z vključujočo pokrivalo za glavo, ki otroke zaščiti pred elementi narave. Pomaga pri preprečevanju navadnih prehladov. Kapuce prihajajo v različnih stilih in so obvezen element garderobe.

12. Jopica brez rokavov za dečke in dekleta:

Ženski jopič brez rokavov za dečke in dekleta

Jopica je klasično, a hkrati trendovsko oblačilo in je ultimativna izjava o slogu. Spredaj je gumb na gumbih brez rokavov in prava izbira za začetne ali končne zime, ko je vreme toplo z mrzlimi poudarki. Lahko se nosi tudi v zgornjem delu oblačila.

13. Kvačkane obleke za punčko:

Kvačkane obleke za punčko

Kvačkana obleka je eno čudovito umetniško delo. Kvačkana obleka in zgornja kapa sta nujna za vsakega otroka. Je tudi dober spomin. To je tradicionalna, a zelo lepa zimska obleka za otroke. Kvačkano obleko je enostavno pripraviti v drugačni barvi ali vzorcu. Danes je kvačkanje zelo donosna kočarska industrija in na trgu je na voljo več možnosti.

14. Pulover s puloverjem ali polo ovratnikom:

Pulover s puloverjem ali polo

Pulover z rokavom ščiti vrat skupaj s telesom. Pulover z rokavom popolnoma pokriva telo in ščiti otroka pred mrazom. To je izjava o slogu za današnje otroke. Rolovke so uniseks oblačila, ki jih nosijo tako fantje kot dekleta, od malčkov do majhnih otrok.

Otroške obleke za novorojenčke:

Trije pomembni vidiki pri izbiri oblačil za novorojenčka so udobje, udobje in varnost. Dojenčki so udobni v mehkih tkaninah in jim dajejo dovolj prostora za gibanje. Pri nakupu nove otroške obleke se izogibajte okrasjem, ki bi utegnili zadušiti. Novorojenčki potrebujejo veliko oblačil in jim ni treba biti dolgočasni. Za fante in deklice je na voljo veliko možnosti. Obstaja tudi veliko uniseks oblek, ki jih lahko nosijo moški in ženski otroci.

15. Enote:

Onesies

Onesies so pravo oblačilo kot otroška obleka. Bombaž je najbolj priljubljena tkanina za obleke; jih je lažje zdrsniti in odstraniti. Na voljo v več barvah in vzorcih, je najboljša stvar za nakup ali darilo kot novorojenček ali obleka za punčko. Je priljubljeno darilo za novorojenčke. Novopečeni starši bi morali dragocenemu otroku kupiti večkratne hlače.

16. Kombinezon za dojenčka in deklico:

Rompers za dojenčka in deklico

Kombinezon je ena obleka, ki pokriva celotno telo otroka. To je vrhunsko oblačilo med potovanjem. Je enostaven za nošenje in omogoča lažji dostop do menjave plenic. Idealen je za nošenje kot obleko za novorojenčka ali obleko za novorojenčka. To je nujno za vsakega otroka.

17. Otroške obleke za samce:

Otroške obleke Singlet

Samska obleka je najbolj udobna obleka za novorojenčka. Ta obleka za punčke ali dečke je trendovska, elegantna in privlačna. Stil gumba ali vozla omogoča neovirano gibanje pri dojenčkih. Omogoča, da se novorojenčki zlahka premikajo v obleki. Poskrbite, da boste imeli veliko samskih oblek za dojenčke, da jih boste imeli dovolj, da se preoblečete, ko se obleke umažejo.

18. Obleke z odprtimi rameni za deklico:

Obleke z odprtimi rameni za deklico

Obleke z odprtimi rameni so kot nalašč za poletje. Ta obleka do kolen z rokavi za ključavnice zagotavlja potrebno udobje in cirkulacijo za majhne punčke. Izgledajo srčkano in so na voljo v cvetličnih in tiskanih vzorcih. Ne pozabite založiti otroške garderobe s temi čudovitimi kosi.

19. Sprednja odprta majica in kratke hlače za dojenčka:

Odprta majica in kratke hlače za dojenčka

Odprta majica in kratke hlače iz bombaža, lanu ali nogavic so najbolj primerne obleke za dojenčke. Na voljo so v čudovitih barvah in vzorcih. Te obleke je enostavno obleči in odstraniti. Material za oblačila za dojenčke je tako mehak in lahek, da poškoduje otroško kožo.

20. Obleke s kratkimi rokavi za novopečene bronce:

Obleke s kratkimi rokavi za mlade brone

Hlače s kratkimi rokavi so nujna majhna otroška obleka. Tradicionalno so takšne obleke bombažne. Njihove obleke pa so na voljo v številnih tkaninah, barvah, vzorcih in teksturah. Takšne obleke omogočajo lažje gibanje dojenčkov in so tudi cenovno ugodne. Te obleke so na voljo v tako privlačnih modelih, dojenčki pa v teh oblekah izgledajo ljubko kot gumb.

21. Komplet plenic Jhabla in krpa:

Komplet plenic Jhabla in krpe

Gre za oblačila za vse dojenčke, pa naj bodo moški za ženske. Jhabla je obraba zgornjega dela telesa, pri kateri sta dva dela spredaj in zadaj povezana z vrvico, ki jo je treba privezati na dojenčkova ramena. Običajno je to prva obleka, izbrana za večino dojenčkov v indijskem gospodinjstvu. V prvih mesecih novorojenčkov nikoli ne moremo imeti dovolj jhabla in platnenih plenic. Kupite več parov, novorojenčki bodo te obleke prejeli tudi kot darilo.

Obleke za rojstni dan za dečke in deklice:

Rojstni dnevi so pomembni za vsakogar, vendar je to posebna priložnost za otroke. Rojstni dan morata izstopati v morju barv in ljudi. Obleke za rojstni dan postanejo del spominov v albumih, zato morajo biti posebne. Izbira rojstnodnevnih oblek za dekleta in fante je neskončna. Obstaja veliko možnosti za izbiro otroških oblek za rojstni dan.

22. Rdeča obleka za rojstni dan s cvetličnimi odtenki:

Rdeča obleka za rojstni dan s cvetličnimi odtenki

Rdeča obleka za punčko je kliše z razlogom. Oblecite svojega malčka v češnjevo rdečo obleko s cvetličnim vzorcem mreže na stezniku. Puhasti rokavi bodo dali tradicionalen videz in jo izstopili. Predstavljajte si tudi, kako lepo bo ta obleka fotografirala.

23. Obleka roza princese:

Roza princesova obleka

Roza barva je najpomembnejša za večino dojenčkov in deklet. Obleka v slogu princese v roza barvi in ​​z diamanti nikoli ni napačna izbira kot obleka za rojstni dan. Lepa čipka bo dodala lepoto obleke.

24. Obleka Tutu za punčko za rojstni dan:

Obleka Tutu za deklico za rojstni dan

Obleka tutu je idealna izbira za majhno otroško obleko in je kot nalašč za obletnico prvega rojstnega dne za punčko. Otrok je v obleki videti dragocen in ga je udobno nositi za večino drobnih punčk. Najboljši del je na voljo v številnih barvah, vzorcih in stilih.

25. Obleka za eno ramo:

Obleka za eno ramo

Ta čudovit vzorec prinaša elegantno eleganco. Na voljo so v čudovitih barvah. Dizajn z enim ramenom je na voljo v privlačnem dizajnu in živahnem vzorcu. Te obleke so narejene iz mehkega materiala in so udobne za nošenje. Vzorec brez rokavov omogoča maksimalno udobje in kroženje zraka.

26. Trendi jakna, srajca z metuljčki za dojenčka:

Trendi jakna, srajca z metuljčki za dojenčka

Nič ni boljšega kot majhen tot ali mlad moški otrok, oblečen v svečano srajco in hlače, opremljen s hladno vtičnico in pikčasto metuljčko. Običajno je za dekleta več možnosti kot za fante, vendar ta obleka prinaša kul količnik. Otroka oblecite v ansambel za njegov prvi ali kateri koli drug rojstni dan in nikoli ne bo napačna izbira.

27. Srajca s polnimi rokavi z telovnikom in svečano kravato:

Srajca s polnimi rokavi z telovnikom in uradno kravato

Mnogi otroci sovražijo nošenje jakne, ker ovira njihovo gibanje. Otroci se velikokrat zbudijo zaradi tega. Srajco s polnimi rokavi v svetlih barvah združite s hlačami v temni barvi. Dodajte kravato, pripravljeno za nošenje, in ji dodajte formalni telovnik z dvema ali tremi gumbi. Vsak otrok, ki nosi to kombinacijo, izstopa. Poleg tega ne omejuje gibanja vašega otroka in je zelo dobra obleka za rojstni dan.

Obleke za zabave za deklico in fanta:

Zabave in družabne priložnosti so odlične priložnosti, da pokažete svojo najboljšo obleko. Vendar se morajo otroške obleke za deklice razlikovati od tistih za odrasle. Med otroki je dovolj pritiska vrstnikov, da obleke ne ponavljajo pogosto. Potrebujete uro, da imate na izbiro več oblačil za zabave. Otroške obleke za zabave so čudovite, vendar morajo omogočati fleksibilnost pri gibanju in biti lahko na otrokovi koži.

28. Obleka brez ramen:

Obleka brez ramen

Vzorec brez ramen je popolna obleka za punčke za zabave in družabne priložnosti. Izgledajo elegantno, ločijo otroka in so na voljo v drugačnem vzorcu na rokavih in stezniku. Raketa in lok na telesu takšne obleke naslavlja njeno izvrstnost. Otrok, ki lahko nosi takšno obleko, je narejen za velike čase v življenju.

29. Obleka po dolžini do kolena:

Obleka po dolžini do kolen

Oblikovanje oblek za deklice A-line je kot nalašč za zabavo, družabno srečanje ali poroko. Ta obleka do kolen z vzorcem brez ramen je ravno pravi dotik za vsako družabno priložnost. Takšna obleka je običajno lahka in otroci imajo radi tako lepe obleke.

30. Žametna obleka:

Žametna obleka

Nič ne prinaša licenčnin kot žametna obleka. Žametna obleka v temno vijolični barvi je nujna za otroško garderobo. Je primeren kos za zabave ali kakršne koli družabne priložnosti. Izberite enega s trendovskim lokom in krilom okoli pasu, ki bo dal klasičen plesni učinek.

31. Balska obleka Princess:

Balska obleka Princess

Obleka princese je ultimativna fantazija za večino deklet. Izberite princesovo obleko z obilico volanov in čipk, da oddate občutek dekadencije. Plast za bleščečo mrežo na stezniku bo razkrila lepoto vaše posebne. Prav tako je najboljša izbira kot otroška obleka za poroke.

32. Večplastna obleka za zabave:

Večplastna obleka za zabave

Sanje o obleki z diamanti na vratu, bleščeči čipki in hektarjih čipke za stopnje na čipki, je ta obleka ravno prava stvar za šolsko igro ali maturantski ples. Naj vaš malček zasije s to večstopenjsko obleko za zabave. Tako lepe otroške obleke ne potrebujejo dodatkov; izstopa sama po sebi.

33. Obleka brez rokavov s pončo:

Obleka brez rokavov s pončo

Otroci obožujejo preprosto oblikovno obleko, vendar elegantno in, obleka brez rokavov iz satena ali svile z vezenim čipkastim pončem je utelešenje minimalizma. Ta obleka bo primerna za vsako zabavo ali družabno priložnost. Pončo lahko mešamo in ujemamo z več oblekami in je lahko tako lepa možnost, da jo imamo v otroški garderobi.

34. Asimetrična obleka za zabave:

Obleka za asimetrično zabavo

Obleka brez rokavov z asimetričnim robom je prava stvar za zabavo. Srčkan lok in satenski pas dopolnjujeta te ljubke otroške obleke. Asimetrična obleka je preprosta, vendar je vrhunski slog in deluje za vsako priložnost. Dodate ga s čudovitimi trebušnimi čevlji za popoln videz.

35. Obleka z vratom:

Obleka z vratom

Obleka s halter vratom je vrhunska obleka za zabave. Otroci se ne zavedajo vedno videza in lahko nosijo to obleko veliko bolje kot večina odraslih. Ženski vrat z okrašenim steznikom in krilom iz organze je popolna večerna ali zabavna obleka.

36. Rdeče -bela božična obleka:

Rdeča in bela božična obleka

Nič ne govori o božiču kot rdeča in bela barva. Lepa otroška božična obleka z rdečim steznikom in belo mrežo, okrašeno s cvetjem, je kot nalašč za božično zabavo ali praznično obleko. Pozno božič se v šolah praznuje kot družabna priložnost. Za svoje otroke lahko izbirate med več možnostmi.

37. Obleka cvetličarke:

Obleka Flower Girl

Dekleta so na poroki v povpraševanju kot cvetlice. Cvetlična obleka iz tila je ravno prava priložnost za to priložnost. Ustvarjen je iz čudovite tkanine, kot je til; daje deklici ob največji priložnosti maksimalno udobje in zaupanje. Obleka iz tila je na voljo v različnih barvah, vzorcih in naredi tako lepo sliko, ko jo nosite.

38. Obleka z bleščicami:

Obleka z bleščicami

Obleka z bleščicami je vrhunska obleka za zabave. To je čudovita obleka za rojstni dan ali kakšno posebno priložnost. To je popolna večerna obleka za majhno princeso in je zelo udobna za nošenje. Bleščice so obleka za punčko, ki jo je treba kupiti.

39. Črna obleka s kratkimi rokavi:

Črna obleka s kratkimi rokavi

Črna obleka je klasična zabava z razlogom. Čeprav črna ni barva, povezana z otroki, je lepa obleka za otroke. Črna obleka za deklico doda tiho eleganco in daje izjavo o slogu. Poskrbite, da bo otrok to lahko odnesel, če ga nameravate kupiti za svojo garderobo.

40. Obleka iz jarma za deklico:

Obleka iz jarma za deklico

Obleka iz jarma je ena najbolj udobnih oblek vseh časov. So enostavni za nošenje in dajejo veliko prostora za gibanje. Na voljo so v čudovitih barvah in tkaninah. Ta obleka je tudi dobra poletna obleka.

41. Neto obleka:

Mrežna obleka

Net Dress daje obleki pravljičen občutek. Zaradi te tanke tkanine je ena najbolj udobnih za nošenje. Ta obleka je kot nalašč za rojstne dneve, posebne priložnosti in vse zabave. Na voljo so v številnih barvah in vzorcih.

42. Krstna obleka:

Obleka za krst

Krst je pomemben mejnik v otrokovem življenju, bela otroška obleka z rokavom s kapo in vezenimi čipkami na stezniku je kot nalašč za to priložnost. S to lepo obleko izberite obleko, ki ima odstranljivo krilo iz organze, lok in krilo.

43. Mock plašč, majica in hlače iz kapuce:

Mock plašč, majica in hlače iz kapuce

Za oblačila za zabave ni nujno, da nosijo princeso in jopiče. Eleganten plašč, majica in hlače iz velurka so v kombinaciji lahko učinkovita obleka za zabavo. Z domišljijo ustvarite svečane otroške obleke za najmlajše. Ta kombinacija dobro deluje za dečke in dekleta.

44. Obleka v stilu smokinga:

Obleka v stilu smokinga

Ustvarite obleko v slogu za dojenčka tako, da združite svečan jopič, telovnik brez rokavov, svečane hlače in srajco s polnimi rokavi. Nič ne pravi tradicionalno kot tridelna obleka in dobro deluje za fante in dekleta. Za dekleta izberite rahlo srajco, za dečke pa tradicionalno srajco.

45. Obleka iz treh kosov:

Obleka iz treh kosov

Trodelna obleka je telovnik in hlače iz istega materiala s krojenjem po meri in nič ne pove tako elegantno kot obleka. Lepo krojena obleka je vrhunec sloga za moške. Ni čudno, da je to obleka za poroko. Če obleka deluje za moškega, enako deluje tudi za otroka. Mladenič v dobro oblečeni obleki je pogled na boleče leto. Poskrbite, da boste imeli enega v svojem arzenalu za svojega otroka, zato bo zelo koristen za vsako priložnost, bodisi za rojstni dan, poroko ali tradicionalno zabavo. To je obvezen izdelek za otroka.

46. ​​Srajca s kratkimi rokavi s kratkimi rokavi ali hlače s trenirkami in metulji:

Srajca s kratkimi rokavi s kratkimi rokavi ali hlače z naramnicami in metuljami

To je ljubka obleka za fante vseh starosti. Je popolna obleka za obleko za zabave, poroko ali obleko za družabne priložnosti. Fantje bodo v tej obleki videti res luštni kot gumbi. Metuljčki dodajo čar te obleke.

Denim oblačila za dojenčke in deklice:

Denim nikoli ni iz mode. Otroška moda te dni navdihuje modo za odrasle. Danes je za otroke na voljo ogromna paleta denim oblek. Obleka iz jeansa je kot nalašč za vsak dan ali letni čas. Denim majica deluje z vsemi vrstami spodnjih oblačil, denim kavbojke pa lahko kombinirate s katero koli srajco ali majico.

47. Denim vezena kratka obleka:

Denim vezena kratka obleka

Kratka majica iz jeansa z vezenim ovratnikom, rokavi in ​​robom je popolna obleka za vsak čas dneva. To je popolna zunanja obleka. Nikoli ne more biti preveč denim srajc. Ujemajte to majico iz jeansa s kavbojkami ali drugimi priložnostnimi hlačami.

48. Denim Frock s kratkimi rokavi:

Denim Frock s kratkimi rokavi

Deklica nikoli ne more imeti preveč oblek. Denim hlače lahko nosite skoraj kadar koli čez dan. Investirajte v obleko iz jeansa za punčko; to je obvezen predmet otroške garderobe. Denim hlače so na voljo v kratkih ali dolgih rokavih in različnih vrstah izrezov.

49. Denim krila:

Denim krila

Krila skoraj nikoli ne gredo iz mode; krilo iz jeansa je čudovit modni dodatek, ki ga lahko kombinirate s katero koli srajco ali majico. Otroška garderoba je brez te obleke nepopolna.

50. Dungareji:

Dungarees

Dungaree so popolna mešanica sloga, priložnostnega šika in elegance. Odlikuje jih vrhunsko udobje. Dungare so na voljo tudi v jeansu in drugih tkaninah. Z dungareejem nikoli ne moreš zgrešiti. Deluje za priložnostne in uradne priložnosti. Spodnjo spodnjo obleko povežite z majico ali srajco. Dungare so najboljše za dečke in dekleta. Otrokom nič ni videti lepše od nekaterih dobro oblečenih spodnjih hlač. Dungaree je na voljo tudi v jeansu in drugih tkaninah. Na voljo so v več barvah, zato jih nekaj dodajte v otroško garderobo.

51. Jogger Jeans:

Jogger Jeans

Jogger kavbojke so najnovejša izjava o slogu. So elegantne in na voljo v številnih barvah. So popolni otroci in jih lahko nosite ves dan. Mehki pas in elastika sta primerna za vse velikosti in skrbita za vse večje potrebe otroka.

52. Corduroy Frocks:

Corduroy Frocks

Velvet je tradicionalna, a sodobna tkanina. To je ena najbolj brezskrbnih tkanin. Velvet halja daje določeno eleganco. Velasto oblačilo je primerno za vsakodnevno nošenje in je lahko tudi odlična družabna obleka. Corduroy je na voljo v več barvah, zakaj bi torej omejili svoje možnosti na eno barvo.

53. Denim srajce:

Denim majice

Srajce iz jeansa so vrhunska izjava o slogu. Delajo ob vseh priložnostih in letnih časih. Srajco iz jeansa lahko združite s kavbojkami ali svečanimi hlačami ali kratkimi hlačami. Dejansko denim majica nikoli ne gre iz mode. Srajco iz jeansa lahko nosite samostojno ali jo kombinirate z majico z okroglim ali V izrezom preko bombažnih kratkih hlač ali hlač. Ta obleka je popolna skoraj povsod in povsod.

54. Kavbojke:

Kavbojke

Kavbojke so nujne za vsakega otroka. Danes so kavbojke na voljo v več barvah. So udobni in enostavni za vzdrževanje. To je tako vsestransko oblačilo, da gre skupaj s katero koli srajco ali majico. S kavbojkami lahko naredite več kombinacij in deluje za vse vrste priložnosti. Je tudi popolna uniseks obleka.

Etnične obleke za dojenčke:

Zahodna oblačila so lahko zdravica sezone, indijska etnična oblačila pa so z razlogom klasična. Za otroke so na voljo različna etnična oblačila. Za dekleta obstajajo salwar kameez, lehengas, do elegantnih Kurtis. Čeprav so možnosti za dečke nekoliko manjše kot za dekleta, obstaja veliko možnosti tudi za njih. Ne pozabite posodobiti otroške garderobe z nekaterimi od teh čudovitih kosov.

55. Anarkali:

Anarkali

Anarkali so oblačila v dolgih oblačilih z veliko bleščicami. Običajno je dolg do tal, vendar ga je mogoče prilagoditi tudi kolenu. To oblačilo je običajno pripeto na prsih. Te najnovejše obleke za punčke so na voljo v različnih barvah, teksturah in vzorcih. Na voljo so v preprostih vzorcih in v močno vezeni obliki.

56. Lehenga Cholis:

Lehenga Cholis

Ta indijska etnična oblačila v dveh oblačilih so prišla daleč od bluze in spodnjega oblačila, povezanih s tekočo tkanino, imenovano dupatta. Danes je lehenga cholis na voljo v različnih barvah, vzorcih in teksturah. Kombinirajte dolgo obleko s stranskimi kroji in izdelano lehengo za otroke. Daje tradicionalen, a zelo bogat videz. Druga različica lehenga choli je chaniya choli. To ročno vezeno oblačilo je komplet krila in bluze. Tradicionalno so ročno šivani z lepim ogledalom in so na voljo v številnih vzorcih. Vezenje je narejeno s svilenimi nitmi in so eno čudovito umetniško delo.

57. Patiala Salwar za majhne otroke:

Patiala Salwar za majhne otroke

Čeprav je obleka salwar najbolj primerna za najstnike in ženske, je to dvodelno oblačilo dragoceno tudi pri mlajših otrocih. Danes so otrokom na voljo različne možnosti salwarja. Obstajajo preproste churidar kurta, Patiala salwar, kurta z dhoti slog salwar in tako naprej. Vložite v nekaj teh čudovitih oblek za punčke. Delajo za vsako priložnost.

58. Pattu Pavadai:

Pattu Pavadai

To čudovito oblačilo za krila in bluze je iz južnega dela Indije. Večinoma je na voljo v svetlih barvah z zapletenimi vezeninami. Na voljo so iz svile, bombaža in mešanih materialov. Te nove obleke za punčke so vrhunska obleka za vsako versko ali družabno srečanje. Je tudi zelo dobra dnevna obraba.

59. Preberi, da nosiš otrok Sarees:

Preberite, da nosite otroka Sarees

Sari je obleka za starejše ženske, toda majhna dekleta že od nekdaj radi ogrnejo svoje matere. Danes so šivi, pripravljeni za nošenje saree, na voljo za deklice, ki se radi ujemajo s svojim materinskim slogom. Vložite v enega za deklico in to bo za spremembo osvežujoča obleka.

60. Pol Kurti in Dhoti Salwar:

Pol Kurti in Dhoti Salwar

Kurti in dhoti salwar sta fuzijska oblačila new age. Je trendovska, a tradicionalna in izgleda zelo očarljivo na drobnih punčkah. Na voljo so v različnih lepih barvah in vzorcih. So zelo udobne za nošenje in so kot nalašč za vse vrste priložnosti.

61. Sherwani za dečke:

Sherwani za dečke

Sherwani je utelešenje izjave o slogu. Ni oblačila, ki bi se lahko primerjalo z mladim fantom v dobro opremljenem sherwaniju. Sherwani je na voljo v različnih tkaninah, barvah in je na voljo v preprostih in zapletenih izvedbah. Sherwani daje zelo prazničen videz; lahko ga nosite na poroko, praznično zabavo ali versko srečanje.

62. Jodhpuri obleka za dečke:

Jodhpuri obleka za fante

Obleka jodhpurs je obleka za kraljeve člane in otroka bo ob vsaki priložnosti ločila. Jodhpuris so na voljo v preprostih in zapletenih vzorcih. Čeprav težko oblačilo, nikoli ni napačna izbira za poroko ali družabne prireditve. Vložite v vsaj eno jodhpuri obleko za otroka.

63. Komplet pižame Kurta za dečke:

Komplet pižame Kurta za dečke

Tradicionalna in klasična indijska oblačila za vse letne čase. Pižama kurta je obleka za tekmovanje v oblačilih, parado ob dnevu neodvisnosti, zabavo v Diwaliju, versko priložnost ali poroko. Ta obleka je prostorna in jo je enostavno vzdrževati. Na voljo je v različnih barvah, teksturah in vzorcih. Pidžamo kurta lahko enostavno opremite z jakno ali telovnikom Nehru, da ustvarite novo obleko.

64. Madhubani Print Bandhgala s hlačami za dečke:

Madhubani Print Bandhgala s hlačami za dečke

Res kraljevska obleka. Madhubanijevi odtisi so indijske ljudske slike. Bandhgala z odtisi Madhubani je klasična obleka. Bandhgala, združena s hlačami, je videz nekdanjih indijskih knezov. To je najboljša obleka za poroko ali rojstni dan.

65. Etnična jakna in komplet Dhoti:

Etnična jakna in komplet Dhoti

Dhoti je indijska oblačila za generacije. Danes je komplet suknjiča in dhoti postal trendovska obleka. Ta kombinacija je na voljo v preprostem in zelo lepo vezenem vzorcu. Je zelo udobna obleka, ki je na voljo v različnih barvah in je idealna obleka za družabno srečanje na poletni dan. Ta obleka razkriva dejavnik ljubeznivosti otroka. Seznanite se s tradicionalnimi kolhapuri chappals ali mojaris za popoln videz.

Izbira oblek za novorojenčke, malčke in majhne otroke ni sprehod po parku. Otroci so nagajivi in ​​z odraščanjem razvijajo svoj okus, odnos in izbire. Dame se običajno odrečejo udobju v slogu obraza in priložnosti, da izstopajo v množici; vendar otroci ne spadajo v isto kategorijo. Za otroško obleko je udobje vrhunsko razkošje. V današnjem svetu obstaja veliko možnosti izbire v ponudbi otroških oblačil v različnih proračunskih območjih. Ne pozabite, da otroci zelo hitro prerastejo svoje obleke, njihove obleke pa morajo najpomembneje odražati to spremembo.