Poroka je nepopolna brez velikega praznovanja funkcije Mehendi. Običajno bodo indijske poroke z zelo dragimi načrti, njihova poroka pa skoraj 3 do 4 dni, le en dan bo samo za slovesnost Mehendi. Postala je pomemben del vseh porok. Velja za predporočno slovesnost. Pri izbiri oblačil je najpomembnejše upoštevati barvo oblačil.

Izjemne indijske obleke Mehndi s podobami:

1. Rumena z roza obleko Mehndi za nevesto:

Rumena z rožnato obleko Mehndi za nevesto

Rumena je najbolj ugodna barva za vse priložnosti. Barva Mehandija bo dodatno okrepljena z obleko rumene in roza barve obleke s težkim dupatom, ki bo nevesti dala čudovit videz. Za to posebno slovesnost je zelo prevladujoča barva.Barva je preveč trezna in daje nevesti lep videz.

2. Pakistanske mehndi obleke zelene barve:

Pakistanske mehndi obleke zelene barve

To je eden od znanih barvnih odtenkov, ki daje nevesti videz neveste v Mehandiju. Temno zelena barva poročnim mehndi oblekam dodaja posebno privlačnost. Nevesta bo s to elegantno obleko videti kraljevsko v zeleni barvi Anarkali obleke, Mehandi bo nevesti dodalo več veselja.

3. Precej roza barvna obleka za Mehendi:

Obleka za roza barvo za Mehendi

Roza barva bo vedno na seznamu najljubših za vsa dekleta. To je ena najlepših in najpogostejših barv, ki si jo vsako dekle zasluži nositi za posebne priložnosti. Zaradi te barve obleke za Mehandi bo nevesta videti bolj očarljiva. Barva ni svetla, zato ima trezen in dostojen videz.

4. Vijolična obleka Mehandi:

Oblikovanje vijolične Mehandi obleke

Vijolična barva bo naredila nevesto bolj čudovito in privlači vse. Barva sama bo svetla in se odraža s kraljevskim videzom. Za to vrsto težkih oblek Mehandi niso potrebni dodatki. Če se nevesta želi obleči s preprostim izgledom, lahko izbere drugo barvo.

5. Gorčična barvna obleka za slovesnost Mehandi:

Gorčična barvna obleka za slovesnost Mehandi

Gorčična barva ima svoje edinstveno mesto v primerjavi z vsemi drugimi barvami. Slovesnost Mehendi vam daje priložnost, da okrepite novo modno igro in preizkusite vode z modnimi odločitvami pred začetkom večjih dogodkov. Izberite to barvo gorčice, ki bo zvečer prenašala kot zvezda.

6. Obleka rdeče barve za modele Mehendi:

Obleka rdeče barve za modele Mehendi

Rdeča je najpogostejša barva slovesnosti Mehandi. Primerjajte z vsemi drugimi barvami, to bo nevestina najprimernejša senca. Barva je nedvomno zelo bleščeča za funkcijo Mehendi. Roke neveste Mehandi so videti bolj čudovito s to barvo obleke.

7. Zlata barva kot obleka za Mehendi:

Zlata barva kot obleka za Mehendi

Obleka lehenga choli v zlati barvi daje nevesti eleganten videz na slovesnosti Mehandi. Ta barva se bo v večini primerov pogosto uporabljala. Zlata barva daje odsev nevestinemu obrazu in jih naredi lepše. Ta barva zahteva nekaj resnega blinga in glamurja za obleke.

8. Modra najbolj divja barva na praznovanjih Mehndi:

Modra Najbolj razkošna barva na praznovanjih Mehndi

Modra je edinstvena barva vseh časov, ki daje nevesto videz neveste na slovesnosti Mehandi. Osupljiv dizajn Mehandi z obleko v modri barvi bo videti elegantno, saj bo popoln dizajn poročne mehndi obleke. To lahko enostavno nosite na svojem Mehendiju brez drugih dodatkov.

9. Večbarvna obleka za Mehndi:

Večbarvna obleka za Mehndi

Mehendi je predporočni obred, ki je pogosto sproščen dogodek. Večbarvna obleka je nov trend, ki sledi funkcijam Mehendi. Večina nevest je raje edinstvenih in preizkušanje teh večbarvnih oblek daje posebno in edinstveno zbirko za Mehendi.

Vendar pa bodo redki odtenki barv in vzorci oblek za slovesnost Mehandi napolnili okolje z veliko sreče. Preizkusite bolj modne obleke, da boste videti elegantnejše skupaj z mehndijem v rokah in naredili poseben dan življenja bolj navdušen in nepozaben.