Stezniške obleke so brez naramnic, obleka pa se začne od prsnega koša. Stezniške obleke so bolj zapeljive in privlačne. Neposredno privlači moške in takšne obleke so razkošne. Stezne obleke imajo včasih pritrjene kroglice in so narejene bolj oblikovalsko. Na pogled izgleda razkošno. Zdi se, da so stezniške obleke vroče in vroče.

Najnovejše in modne stezne obleke za ženske v trendu:

Tu je nekaj najboljših oblek v slogu korzet.

1. Stenska gotska obleka:

Stenska gotska obleka

To je črna stezniška obleka z visokim in nizkim vzorcem. Obleka je brez naramnic s črnimi mrežnimi izdatki. Oba rokava sta prozorna, skrinja pa okrašena s črno obrobo. Na sredini na vrhu so pritrjeni beli gumbi.

2. Stezniška poročna obleka:

Poročna obleka steznik

Ta bela stezniška obleka je posebej izdelana za poroko. Obleka nima naramnice, na vrhu pa je beli trak. Spodnja obleka je lepo oblikovana s plastjo, ki poljublja tla. Ta bo dobra izbira za vaš poročni dan.

3. Moderna stezniška obleka:

Moderna steznik obleka

Ta rdeča stezniška obleka ima v notranjosti in na zunanji strani navadno satensko rdečo tkanino, opremljena je s črno cvetlično čipko. Na vrhu se križi naredijo na sredini z vozlom na izhodiščni točki. Sprednji del je dolg do kolen, zadnji pa se dotika stopal.

4. Obleka iz steznika:

Obleka s steznikom

Ta steznik velike velikosti za debele dame. Obleka ima tanke naramnice, ki dajejo obliko listov spredaj in kvadratne oblike na hrbtu. Spodnji del obleke ima dvoslojno delo, ki se lepo prilega obleki. Črna obleka je prijetna. Če nameravate podariti svoji prijateljici plus size, bo tudi ta obleka dobra izbira za darilo.

5. Korzet A-line obleka:

Korzet A-line obleka

Ta obleka v slogu steznika je preprosta in elegantna. Dve črti treh lukenj zlate barve se izvedeta na sredini pasu, iz katerega se strune križata in na koncu tvorita vozel. Obleka je zelo zabavna z lepimi lastnostmi.

6. Dolga stezniška obleka:

Dolga stezniška obleka

To je čipkast steznik, ki ima svetlo tkanino v notranjosti in črno čipko zunaj. Na vrhu je čipka obrobljena s sijočimi belimi diamanti, ki izgledajo svetlo. Spodnja obleka ima stranski kroj, ki daje zavoj krivulji in odpira eno nogo.

7. Korzet seksi obleka:

Korzet seksi obleka

Ta usnjena korzetna obleka je seksi videza. Sprednji del je prekrit s črno usnjeno tkanino s križanim vzorcem na vratu in črno čipko na obeh straneh. Obleka je od pasu okrašena s čipkastim tiskom, nogavice pa nosijo na nogi. Preizkusite to seksi obleko za komentarje vaših najdražjih.

8. Poročni steznik:

Poročni korzetni vrh

Ta steznik za obleko se ukvarja s poročno obleko. Ta beli steznik ima sam natisnjen vrat v obliki srca. Na sredini so pritrjene okrogle kroglice, ki pritegnejo pozornost. Ta kratek steznik izgleda prijetno in zabavno.

9. Vezena korzetna obleka:

Vezena obleka iz steznika

Je zelena stezniška obleka z dolžino do kolena in z nizkim vratom. Na celotni porciji je na zeleni obleki bel cvetlični odtis. Spodnji del obleke je oblikovan po polovični luni. Ta zelena obleka & flare obleka se zdi očarljiva.

Stezne obleke imajo lahko tudi naramnice in lahko dajo tudi eleganten videz. Stezniške obleke so čutne in dajejo spogledljiv videz. Poleg tega, da daje steznim in bogatim videzom, lahko stezniška obleka naredi tudi zelo zadovoljiv videz, ki vam omogoča veliko dobrih dopolnil. Ugaja čutom.