Majhne obleke so kratke dolžine, posebej zasnovane za dame s kratko rastjo. Pomaga jim videti povprečno po višini. Majhne obleke so lepo oblikovane za čudovit videz. Takšne obleke nosijo izvrstne odtise in vzorce, ki ženskam najbolj ustrezajo. Majhno obleko lahko nosite na vseh vrstah funkcij. Naj bodo to družinski dogodki ali festivali ali uradni dogodki. Majhne obleke dajejo dekletom eleganten in moden videz.

Modna majhna obleka za ženske v trendu:

Preizkusite to top 9 petite obleko, ki jo lahko vsaj enkrat preizkusite.

1. Tiskana majhna obleka:

Tiskana majhna obleka

Ta majhna maksi obleka ima lepe odtise. Obleka je okrašena z ramenskimi kroji, vmes pa je tudi velik kroj. Vzorec ima V -izrez, na rokavih pa so dodani volančki. To je obleka v celi dolžini.

2. Majhna čipkasta obleka:

Majhna čipkasta obleka

To je majhna koktajl obleka iz čipkaste tkanine rdeče barve. Obleka je v slogu navzgor. Obleka je brez rokavov, V izrez pa ima vzorec. Spredaj je obleka nad kolenom, zadaj pa dolga.

3. Majhna obleka s stranskimi rokavi:

Majhna obleka s stranskimi rokavi

Ta majhna svečana obleka ima vzorec na eni strani. Obstaja zelo široko odprt vrat z rahlim prerezom čez ramo. Ta obleka je primerna za svečana oblačila, kot na zabavi ali katerem koli drugem dogodku. Na eni strani je skupaj obložen.

4. Obleka za majhna krila:

Obleka za majhna krila

To je majhna poletna obleka v obliki krila. Vrh ima široke naramnice in brez rokavov z zdrobljenim videzom. Spodaj je kratko oranžno krilo, ki daje kul videz. Ta obleka je videti čudovito in glamurozno.

5. Kratka majhna obleka:

Kratka majhna obleka

To je kratka majčkana obleka v rdeči barvi. Je tesno prilegajoče se vratu in se prilega telesu. Na dnu ima tkanina volane. V bistvu je celotna obleka črne barve, na katero je pritrjena rdeča barva mrežaste tkanine. Dekleta v takšnih oblekah izgledajo vitko.

6. Majhna obleka brez naramnic:

Majhna obleka brez naramnic

Ta majhna dolga obleka je zelo lepa. Obleka je brez naramnic, kar pomeni, da je vzorec cevi. Obleka se sveti v modri barvi. Je tesno do pasu in od pasu do stopal se razširi. Vrhunske plošče so ustvarjene na širokem delu obleke.

7. Majhna obleka za zavijanje:

Majhna obleka s prevleko

To je majhna večerna obleka z vzorcem le enega ramena. Vzorec vratu je ovit na eno ramo in izgleda seksi. Spodnji del obleke vsebuje plasti volanskih obrob, ki dodajo lepoto obleke. Izgleda izjemno čudovito.

8. Majica v celotni dolžini:

Majhna obleka v celotni dolžini

Ta obleka za drobne ženske je v čisto beli barvi. Obleka ima stranski kroj na enem delu noge, ki se začne nad predelom kolena. To je obleka v slogu cevi in ​​vrat je okrašen s srebrno obrobo, ki kroži od ene rame.

9. Glamurozna majhna obleka:

Glamurozna majhna obleka

Ta majhna črna obleka ima glamurozen dejavnik. Obleka je oprijeta z vzorcem off ramena. Črna navadna tkanina, valjana po vratu, ki ustvarja predel od glavne obleke. Ta črna obleka je videti čudovito in veličastno. Če iščete majhne obleke seksi ali če vam ustrezajo ozke obleke, je ta vedno dobra izbira.

Ni nujno, da dekleta dolge rasti ne morejo nositi majhne obleke. Tudi njim ustreza. Majhna obleka je lahko kratka ali dolga. Od izbire vsakega je odvisno, ali si želi kratkega ali dolgega. Ima veliko privlačnosti in je pripravljen dati pameten videz.