Rovaške obleke so trend v oblekah, ki jih večinoma nosijo v zahodnih državah. V-izrez v vzorcu trenčerske obleke je izdelan iz mešanice bombaža s keramičnim ovojem in širokimi pasovi z ločljivim pasom za teksturo. Te so v glavnem prevzete iz prve svetovne vojne in njeno ime vpliva na njen slog. Osnovna in elegantna barva jarka je kaki in črna za moške in ženske.

Najnovejše rovovske obleke za ženske v modi:

Bodite elegantni Bodite resnični, preizkusite katero koli obleko v obleki in raziščite svojo modo.

1. Rov, obložen s flisom:

Rov s podlogo iz flisa

Prehodna možnost za zime, ki vsebuje snemljivo kapuco iz flisa, ki jo je mogoče odstraniti v vzmeti. To so na splošno oblačila, ki so jih nosili predvsem pozimi, da bi izobčili drugačen videz, kar je zelo privlačno.

2. Denim rov obleka:

Obleka iz denim jarka

Bolj eleganten videz je vedno ostal v jeansu. Dajte svojemu jarku bolj klasičen videz z modrim jeansom. Obleka iz jeansa je lahko tako z rokavi kot brez rokavov, da ostane bolj omare v trendovskem slogu.

3. Obleka s plaščem z rokavi Batwing:

Obleka za rokav Batwing z rokavi

Slog tukaj ostaja enak; edina sprememba je velikost. Je precej velik, kar daje bolj trendovski videz obleke za obleke. Rokav batwing izgleda elegantno v kaki barvi.

4. Rov v črni barvi:

Rov v črni barvi

Sijajni videz v črni obleki daje bolj klasičen videz v vsakem drugem slogu. Črni jarek z najljubšim parom čevljev in modrimi kavbojkami bi resnično ubil druge. Črna je vedno ostala najboljša, ne glede na to, ali gre za rožnato obleko ali katero koli drugo za moške in ženske.

5. Sprednji rov z gumbi:

Sprednji rov z gumbi

Rožna obleka je obleka, ki so jo na splošno nosili vojaški častniki v času svetovne vojne. Gumbi so na sprednji strani obleke in dodajajo še en slog jarka. Gumb se lahko giblje od 4 do 8. Rov z 8 gumbi na sprednji strani je lahko najboljša izbira za ta slog.

6. Umetni rov iz semiša:

Umetni rov iz semiša

Obleka za jarek ostaja v proračunu za ta slog. To je še ena oblika volnenega jarka, ki se običajno uporablja v zimah. Dolgotrajnejša je v primerjavi s podlogo iz flisa. To je najbolje uporabiti kot običajen dan v zimski sezoni.

7. Rov za kravato v pasu:

Rov za kravato v pasu

Ta slog daje hladen in uporaben videz. Značilnosti tega sloga ostajajo v trendu zaradi dodajanja Tie pasu kot ovratnika, ki mu daje okrepljen videz. Je moderna obleka z različnimi žepi. Bela trenč obleka je najboljša izbira za ta slog.

8. Dvoslojni rov:

Dvokrilni rov

Druga oblika jarka je podvojitev, ki res traja vse življenje. Če vlagate, lahko vlagate v dvoslojno svileno obleko iz svile, ki je klasični jarek podjetja Burberry.

9. Svetlo rdeč rov:

Svetlo rdeči rov

Krepka češnjeva rdeča je najboljši način, da v deževen dan vnesete nekaj barve. Obleka, ki hrepeni do kolen, je dežni plašč iz nepremočljivega trpežnega usnja ali bombaža. Plašč ima pas v pasu in naramnice okoli zapestja, zaradi česar je privlačnejši v rdeči obleki.

Rovovske obleke so prilagodljive, pa tudi razburljive obleke, ki so v deževni ali spomladanski sezoni uporabne kot trenč. Lahko ga nosite tudi kot popoln plašč. Številni slogi jarek oblek so na voljo v več sortah, zato imejte ob nakupu popoln slog in primerno barvo za vas.