Obleke iz povoja so obleke, ki so tesno prilegajoče in izgledajo kot da objemajo telo. Običajno so narejene iz raztegljive tkanine, ki telesu daje udobje. Zdi se, kot da so povoji oviti okoli telesa, na njih je prikazano veliko plasti. Sestavljen je iz številnih barv in v številnih odtisih. Vzorec povoja je lahko na vratu, obleki in čez celo obleko. Ti vzorci povojev zahtevajo visoko raven inovativnih idej.

Najnovejše in modne povojne obleke za ženske v trendu:

Pridobite to top 9 povojno obleko za svojo garderobo.

1. Obleka na hrbtu:

Obleka za zavoj zadaj

Ta rdeča povojna obleka ima privlačen vzorec hrbta. Spodnji del hrbta je okrašen s čipkasto obrobo Rdečega križa, na vrhu pa na obeh straneh ramena stoji vodoravni rdeč trak. Na spodnji obleki je tudi oblikovan povoj s svetlo rdečim odtenkom. Ta rdeča barvna obleka bo izbrana glede na vaše potrebe ob priložnostih ali zabavah.

2. Obleka brez naramnic:

Obleka brez naramnic

To je sijoča ​​bela povojna obleka brez naramnic. Rama ima krožno belo povoj podobno tkanino, na pas pa je pritrjen tudi en bel povoj. Obleka je razdeljena na štiri korake in ima bluzo in krilo. Če ste pri izbiri obleke pozitivni, poskusite to.

3. Obleka s povojem Criss Cross:

Obleka s povojem Criss Cross

To je črna povojna obleka, dolga do kolen, z vpadljivim vzorcem povoja na predelu prsnega koša. Na sredini celotne obleke so tanki trakovi v križastem slogu. Na vrhu so povoji prozorni, na spodnjem pa nad obleko.

4. Obleka Bodycon Bandage:

Bodycon povojna obleka

Ta obleka z dolgimi rokavi ima popoln enostranski povoj. Obstaja globok okrogel vrat z rokavi polne velikosti. To je majhna tesna obleka in na strani telesa je na križni plošči polna krivulja z vozlom na koncu. Obleka je v stilu objema telesa.

5. Obleka z visokim ovratnikom:

Obleka z visokim ovratnikom

To je roza obleka z visokim povojem. Na ramenih povezujejo vratne povojne plošče. Oblikovanje pasu je videti tudi kot čipkast povoj. Ta kratka obleka ima zaželene rokave iz povojev.

6. Obleka s povojem na vratu:

Obleka za ovratnik z vratom

To je tako seksi obleka, ki pokriva vrat kot dušilec. Ima eno ramo, prekrito z belim povojem, drugo pa brez naramnic. Na eni strani je povoj obešen. Obleka je zasnovana tako, da je čutna in prikazuje veliko odprtega prostora.

7. Obleka s sprednjim povojem na trakove:

Obleka na sprednji strani z zavojem

To je midi modra povojna obleka z vzorcem na vratu. Obleka ima spet trakove, podobne špagetom z globokim vratom, opremljene z zavoji. Srednji ravni povoj povezuje drugo obliko pasu.

8. Obleka s povojem iz folije:

Obleka s povojem iz folije

Obleka z zlatim povojem je videti super. Zdi se, da je obleka izdelana iz zlatih povojev in ti povoji imajo tisk kot folija. Spredaj je vrat z zadrgo s kvadratno izrezanim vratom na hrbtni strani.

9. Modna povojna obleka:

Modna povojna obleka

Ta zelena povojna obleka je plus velikosti z barvnimi odtenki. Telo je prekrito z zavoji z zelenimi, vijoličnimi in rumenimi odtenki, ki dajejo večjo zeleno barvo. Na obeh straneh pasu in na hrbtu je narezan.

Umetniško ustvarjanje povojne obleke je treba razviti iz edinstvenih idej. To povoje je lahko široko ali tanko, odvisno od njegovih zahtev. Obleka z zavojem ima kultivirano in dostojanstveno oblikovalsko delo.