Obleke z enim ramenom so videti seksi. Takšne obleke imajo tkanine samo na eni rami, druga rama pa je odprta. Ta obleka z enim ramenom ima privlačne lastnosti. Niso veliko okrašeni z biseri in diamanti. Zaradi nezapletenega vzorca se razlikuje od drugih in imajo lahko razumljive zasnove. Ima jasnost dela.

Sodobne in elegantne obleke za eno ramo za ženske v trendu:

Preizkusite to top 9 obleko za eno ramo za svojega dragega.

1. Obleka z enim ramenom:

Obleka za eno ramo

To je enostranska obleka z edinstvenim vzorcem. Ta obleka zlate barve je oblikovana tako, da so povoji razporejeni in šivani. Gospa je s to obleko nosila ustrezno zapestnico. Ta kratka obleka z enim ramenom izgleda čudovito.

2. Obleka z enim ramenom:

Obleka z enim ramenom

Ta enostranska obleka brez ramen daje značilnosti oblačil za zabave. Na eni rami je delo z volančki videti neverjetno. To je rahlo ohlapna obleka. Ti naborki so morda ustvarili težo na eni rami. Ima edinstven vzorec.

3. Obleka za eno ramo po tleh:

Obleka za eno ramo do tal

To je črna obleka z enim ramenom, ki ne vsebuje tiska in oblikovanja. Na obeh straneh pasu je prozorna tkanina, pritrjena s črtastim vzorcem. Na eni nogi polovični rez pade od kolena. To je popolna večerna obleka.

4. Glamurozna obleka za eno ramo:

Glamurozna obleka za eno ramo

Je bela kratka obleka z enim ramenom. Obleka je pod pasom okrašena s čipkastimi izdatki in se razširi. Na eni rami je okrašena s črno čipko, ki ima cvetlično delo. Daje zimzeleno črno -belo kombinacijo.

5. Razdeljena obleka za eno ramo:

Razdeljena obleka za eno ramo

Ta dolga obleka z enim ramenom je precej eksplozivna. Na eni strani vsebuje dolge rokave. Na obleki je razcepljen kroj, ki razkrije celotno nogo. Ta vrsta oblačil se uporablja predvsem na zabavah. Ta slog odprtih nog je zelo privlačen.

6. Obleka za eno ramo s čistim hrbtom:

Obleka za eno ramo s prosojnim hrbtom

To je koktajl obleka z enim ramenom z vzorcem brez hrbta. Je kratek z v celoti nameščenim telesom. Spredaj in zadaj je čisto območje, ki je ukrivljeno. Ta prozorna tkanina vsebuje lep biser, ki je pritrjen nanjo. Je mehka in elegantna.

7. Poročna obleka za eno ramo:

Poročna obleka za eno ramo

Ta večerna obleka z enim ramenom je primerna za poroko. Je popolnoma bele barve in se razširi od pasu. Eno ramo je ovito s prozorno belo tkanino, ki ima na sebi vzorce. Zaradi te poročne obleke boste videti tako lepe.

8. Bodycon obleka za eno ramo:

Bodycon obleka za eno ramo

To je rdeča obleka z enim ramenom, ki ima visok vrat blizu kolen. Obleka je brez okraskov, a objema telo. Njegova preprostost navdušuje in pritegne vsakogar v srce. Ta oprijeta obleka prinaša pravo postavo dame. Ta slog imajo večinoma raje dekleta tudi na maturantskem večeru ali zabavi.

9. Leteča obleka za eno ramo:

Obleka z enim ramenom

To je modra obleka z enim ramenom, ki daje dostojen videz. Obleka ima črn navaden pas na pasu. Od pasu je ovito z drugo modro tkanino. Na zavitem območju padajo plošče. Pridobite si to obleko na svoj poseben dan s svojo ljubljeno osebo.

Obleke z enim ramenom so enostavne za nošenje in lahke. Lahko jih naredite okrasne s svojim samotiskanjem in oblikovalskim delom. Z dodatnim materialom niso preveč težki. Nekateri izgledajo dostojno, nekateri pa imajo sladek vzorec. Damam daje eleganten videz.