Obleke Quinceanera so večinoma brez naramnic in dolge. Zgornji del obleke se prilega telesu, spodnji del pa je v krožni obleki. Tradicionalno prikazuje prehod iz deklice v damo. Obleke Quinceanera so zelo lepe in privlačne. V mislih vsakogar se takoj razveseli. Ravnanje zahteva veliko pozornosti. Šivanje obleke quinceanera ni lahka naloga. Za plačilo je potrebno veliko pozornosti.

Najnovejša in privlačna obleka Quinceanera za ženske leta 2018:

Posebne obleke prinašajo posebno pozornost, preizkusite to zbirko top 9 oblek iz quinceanera,

1. Poročna obleka Quinceanera:

Poročna obleka Quinceanera

Priljubljena je obleka quinceanera leta 2018. Obleka nima tkanine na rami. Obleka je do pasu v celoti okrašena s čipkasto obrobo, od pasu do gležnja pa ima obliko krogle. Poroke so se za takšno obleko v glavnem odločile na poročni dan.

2. Puffy Quinceanera obleka:

Puffy Quinceanera Obleka

Ta roza obleka quinceanera ima zabuhli vzorec. Vrh je okrašen z belimi kroglicami in mrežo na vratu. Zgornja roza prozorna tkanina gre na obe strani in pušča predel vmes. Je brez rokavov in okrogle oblike.

3. Vezena obleka Quinceanera:

Vezena obleka Quinceanera

To je rdeča obleka quinceanera vsebuje vezenje. Dodaten rdeč mrežasti material v obliki polmeseca je pritrjen na predel vratu, kar daje izjemen videz. Odlikuje jo kroglasta obleka s ploščami, ki padajo od pasu do tal. Na obleko so pritrjene vezene krpice.

4. Obleka Juliet Quinceanera:

Obleka Julija Quinceanera

V tej beli obleki quinceanera je gospa videti kot Julija. Obleka je brez naramnic z obliko vratu v obliki srca, na zgornji del pa je pritrjeno lepo belo čipko. Spodnje območje je nabrano z belo tkanino, na rokah pa je nosila tudi bele nogavice.

5. Quinceanera obleka brez ramen:

Obleka Quinceanera izven ramen

To je zlata obleka quinceanera in ni na vzorcu ramen. Obleka vsebuje lahkotno vezenje rdeče cvetlične oblike. Je kratkega puhastega rokava in krogla je oblečena v treh plasteh. Privlačna tiara se lepo prilega glavi.

6. Obleka princese Quinceanera:

Obleka princese Quinceanera

Ta modra obleka quinceanera izgleda super. Ima halter slog z majhno mrežo na vrhu. Krovni videz obleka dobi od pasu. V tej obleki se bo dama počutila kot princesa in se bo počutila veličastno.

7. Obleka Quinceanera iz kroglic:

Obleka Quinceanera z biseri

To je preprosto lepa obleka iz quinceanera, ki vsebuje srebrne kristalne kroglice. Obleka je na prsih in na eni strani izjemno okrašena z biseri. Na eni strani je pritrjen zelo velik cvet iz kroglic, ki izgleda tako čudovito.

8. Večbarvna obleka Quinceanera:

Večbarvna obleka Quinceanera

Je edinstvena obleka iz quinceanera, ki vsebuje večbarvno temo. Obleka iz cevi ima na vrhu in na eni strani vijolično tkanino. Druga stran je okrašena z belo tkanino s črnimi pikami. Ta vzorec polka pik na obleki quinceanera dodaja vintage okus.

9. Večplastna obleka Quinceanera:

Večplastna obleka Quinceanera

To je obleka quinceanera iz vijolične in zebra tkanine. Zgornji del je v celoti prešit z materialom za oblikovanje zebre, oblika kroglice pa pod plastmi navadne vijolične tkanine in zebre. Ta kombinacija se razlikuje od ostalih.

Obleka quinceanera ob nošenju pritegne pozornost vseh. Nihče ne more reči ne tako lepi obleki. Obleka Quinceanera naredi vaše bogato družinsko ozadje in njene čudovite lastnosti navdušujejo. Ta obleka daje ugleden in osupljiv videz na odru. Ta je videti težka, vendar vam lahko na zabavi ali v posebnem času da poseben pridih in posebno pozornost sredi množice.

Vir slike: 5, 8, 9.