Ali ste naporni glede vsakodnevnega rutinskega dela? In ne najdete časa, da se obrnete na izdelke z blagovno znamko, ki temeljijo na trgih za vašo kožo obraza. Brez panike. Lahko se odločite za domače obrazne obloge kot popolno pomlajevanje kože. Niso le poceni, ampak so narejeni tudi iz sestavin, ki so zlahka na voljo v naši kuhinji. Še več, ne vsebujejo ostrih kemikalij in so zato brez škodljivih učinkov takšnih kemičnih sestavin.

Kako uporabiti masko za obraz za pomlajevanje kože

Najboljša pomlajevalna maska ​​za obraz:

Tu je nekaj prvih pet seznamov domačih pomlajevalnih obraznih paketov za kožo, ki naredijo čudeže za kožo. Najbolje je opisano tudi, kako pomladiti obraz.

1. Med s kurkumo in mlečno masko za pomlajevanje kože:

Med s kurkumo in mlečno kožo za pomlajevanje Mas

Metoda:

V stekleno posodo vzemite dve žlički medu in svežega mleka. Dodajte nekaj kapljic limone in eno čajno žličko kurkume s sestavinami in zelo dobro premešajte. S čopičem za nanašanje maske nanesite masko na očiščen obraz in vrat. Pustite, da sedi 20 minut, nato pa masko popolnoma sperite.

Prednosti:

Antibakterijska lastnost kurkume in pomirjujoč občutek, pridobljen iz mleka in medu, krepi vašo kožo obraza. Pomaga odstraniti odmrle kožne celice in pomladiti kožo. To je primerno za normalen tip kože.

Pozor:

Lahko imate draženje zaradi kurkume in tudi rumenih madežev na obrazu.

2. Mlečna krema in maska ​​za pomlajevanje kože z limono:

Mlečna krema in limona za pomlajevanje kože Mas

Metoda:

Mlečna krema, ki ni preveč zdrava za prehrano, odlično vpliva na vašo kožo. Da, to neverjetno stvar lahko uporabite za pripravo najboljše pomlajevalne maske za obraz. Vzemite potrebno količino mlečne smetane in vanjo dodajte nekaj kapljic limone. Vsebino temeljito premešajte, da nastane pasta, ki jo nanesete na dobro očiščen obraz. Zdaj pustite, da se posuši približno pol ure. Nato masko popolnoma odstranite.

Prednosti:

Vitamini in minerali, prisotni v mlečni smetani, so tako dragoceni in ključni za dobro zdravje kože. Olajša brazgotine in ogrce na koži. Popolnoma naredi polt bolj pravično, hkrati pa pomladi kožo. Ta maska ​​za pomlajevanje obraza obraza ustreza suhemu tipu kože.

Pozor:

Limona lahko povzroči draženje, ki ga lahko prezrete.

3. Maska za pomlajevanje ovsene kaše in banane:

Maska za pomlajevanje ovsene kaše in banane

Metoda:

Prihaja čarobna sestavina, zaradi katere je koža na obrazu resnično sijoča. Banana ima na koži veliko prispevkov, ki resnično pomagajo pri boju proti številnim kožnim težavam. Vzemite potrebno količino banane in ovsene kaše. Zmešajte, da dobite fino pasto. Nato dodajte dve čajni žlički medu in dobro premešajte. Po tem, ko na obraz nanesete to oznako, počakajte, da se posuši in ko se posuši, ga sperite.

Prednosti:

Primerna je predvsem za mastno kožo. In banana lahko ozdravi pigmentacijo obraza in porjavitev. Skupaj ta maska ​​pomlajuje kožo in jo naredi bolj zdravo s sijočim sijajem.

Pozor:

Ta pomlajevalni paket za obraz nima stranskih učinkov in ga je mogoče učinkovito uporabljati.

4. Čokoladna maska ​​za pomlajevanje kože:

Čokoladna maska ​​za pomlajevanje kože

Metoda:

V mešalnik vzemite kakav v prahu in ovseno kašo. Naredite ga kot fin prah. Nato dodajte vsako žličko medu in sveže mlečne smetane. Temeljito premešajte, da nastane pasta. Pokrijte obraz s to čokoladno masko. Pustite, da se posuši. Po 20 minutah ga popolnoma sperite.

Prednosti:

Čokolada ima veliko koristi za vašo kožo. Če ne morete iti s čokoladnim obrazom, se bo ta obrazna maska ​​potrudila. Ko enkrat načrtujete popolno pomlajevanje obraza doma, se nato vsekakor odločite za to masko.

Pozor:

Ne opazimo draženja ali stranskih učinkov.

5. Maska za pomlajevanje kože papaje in ananasa:

Maska za pomlajevanje kože papaje in ananasa

Metoda:

Ti vitalni sadeži, ki so najbolj zdravi za uživanje in so tudi najbolj koristni za kožo obraza za beljenje in pomlajevanje. V mešalnik vzemite po dve rezini papaje in ananasa. Če želite dodati konsistenco, jo lahko zmešate z multani mitti in naredite fino pasto. To masko nanesite na celoten obraz po temeljitem čiščenju. Pustite 15 minut. Popolnoma sperite.

Prednosti:

Oba sadja delata čudeže za kožo obraza, ne da bi pri tem poškodovala kožo. Zmanjšajo temno pigmentacijo, brazgotine in tudi ogrce. Ta maska ​​za pomlajevanje kože je najboljša od vseh.

Pozor:

Draženja niso ugotovljena.

Vsak posameznik ima svoj tip kože in je tudi občutljiv na nekatere sestavine. V takih primerih lahko izberemo ustrezno masko za obraz, ki je domača, glede na tip kože. Za vsak tip kože, in sicer za normalno, mastno, suho in tudi kombinirano, imamo na izbiro različne možnosti. Vse pomlajevalne maske za obraz so pripravljene zelo previdno in nimajo stranskih učinkov. Je 100% preizkušen in brez kemikalij.