Tukaj je resnično preprosta umetniška in obrtna dejavnost z zadrgo za otroke in odrasle, ki jo lahko uporabite pri vseh vrstah posebnih dogodkov in priložnosti.

Najboljše obrti z zadrgo v različnih vzorcih:

Sledi top 9 zbirk obrti z zadrgami, ki uporabljajo zelo malo materialov za privlačen dizajn.

1. Modne zapestnice z zadrgo:

Modne zapestnice na zadrgo

Ta modni dodatek lahko primerno nosijo tako dekleta kot fantje. Dobro so oblikovani, tako da se ujema z vsemi modnimi oblekami. Edina stvar tukaj je uporaba starih zadrg za preoblikovanje v popolnoma nove unisex zapestnice.

2. Cvetlični kos las na zadrgo:

Cvetlični kos las Zadrga

Tukaj je prava zabava pri izdelavi obrti z zadrgo, v kateri se izdelujejo okrasne stvari, imenovane broške. Nosijo se kot nakit, pritrjen na oblačila z vrtljivim zatičem za povečanje lepote obleke. Za dodajanje njegovega videza lahko uporabimo druge predmete, kot so biseri, kroglice.

3. Ogrlica in uhani Obrt z zadrgo:

Ogrlica in uhani obrti na zadrgo

Te so ročno izdelane z lastno domišljijo in ustvarjalno močjo. Ta obrtna zadrga sledi tudi konceptu recikliranja starih rabljenih zadrg. Res bi bilo presenetljivo, da ga je mogoče izdelati iz takšnih zadrg. Tu se enaka barva zadrg uporablja skupaj. Če ste nad tem resnično navdušeni, se lahko potrudite ustvariti in priti do tako edinstvene in pristne umetnosti.

4. Ročno tkane torbe z zadrgo:

Ročno tkane torbe z zadrgo

To je dobesedno lepa ideja za ustvarjanje čudovite in ljubke torbice, ki je ročno tkana iz zadrg za smeti. Lahko jih naredite sami z različnimi odtenki in modeli. Lahko pa uporabite tudi kombinacijo barv, kot je prikazano tukaj, kar najbolje deluje. Osnovna umetnost je profesionalno tkanje vozlov.

5. Kul DIY obloge na zadrgo:

Kul DIY obrti z zadrgo

Oglejte si tovrstno umetnost in obrt, ki prikazuje repliko prazničnega božičnega drevesa. Izdelana je bila tako, da se iste zelene zasenčene zadrge na določenih mestih zvijejo in zašijejo, tako da nastane fantastičen vzorec na zadrgo. Poleg tega rdeči loki in zvezde dodajo njeno lepoto.

6. Valentinovi uhani z zadrgo:

Valentinovi uhani na zadrgo

Poglejte si to Zippercraft, ki je posebej zasnovana za posebne priložnosti ob praznovanju valentinove ladje. Zanimivo jih izdelujejo in uporabljajo najstniki, ki želijo biti edina posebna oseba, ki med svojimi prijatelji uporablja edinstven modni model. Poleg tega je te uhane izjemno enostavno ustvariti in nositi.

7. Cvetlične zadrge:

Ročna obrt z zadrgo

Opazujte to čudovito in božansko zbirko vzorcev obrti na zadrge, ki jih je mogoče zlahka uporabiti kot dekoracijo doma. Najbolj primeren je za shranjevanje kot osrednji kos na mizi. Celotna umetnost je dopolnjena z lepljenjem pisanih rož v posebnem vzorcu, s pomočjo pisanih zadrg.

8. Modne obrti z zadrgo:

Modne obrti z zadrgo DIY

Skupaj z umetnostjo nohtov je ta popolnoma nova paleta oblikovalskih dodatkov za prste tudi vrhunski trend v današnjem svetu mode. Rože z zadrgami so oblikovane tako, da jih lahko nosite kot prstan, kot je prikazano tukaj na povezavi. Oblikovanje plovila je resnično odvisno od našega lastnega načina inovativnosti.

9. Obrt z zadrgo za božično drevo:

Obrt na zadrgo za božično drevo

Tu je še en vzorec samo iz materialov Christper. Poleg tega se za nadgradnjo njegove prijetnosti in lepote uporabljajo nekateri pisani neuporabljeni gumbi.

Izkoristite takšno umetnost in obrt z zadrgo za okrasitev notranjosti in tudi za darilo svojim bližnjim. So tudi zelo nezapletena in izjemna umetnost, ki jo zlahka oblikujejo otroci in najstniki.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.