Burrrr !!! Zima je !!! Se ne morete igrati z mrzlim vetrom igrati? Ni problema !!! Tukaj je nekaj čudovitih obrti, s katerimi naj bodo vaši malčki pozimi doma. Te obrti vam bodo pomagale ubiti čas in v hipu pripraviti čudovita darila.

Enostavne in enostavne zimske obrtne ideje za otroke in predšolske otroke:

Oglejte si top 9 zimskih obrtnih idej za malčke in predšolske otroke,

1. Rokavice iz čutenih pošasti:

Rokavice iz počutilnih pošasti

To so zelo preproste in enostavne zimske obrti za predšolske otroke. Na koščke klobučevine poiščite šablone za rokavice in jih sešite skupaj. Vezite nos in prišite gumbe za oči. Te predloge so na voljo na številnih spletnih mestih. Kot predloge lahko uporabite Dragon face / Lion face / Shark face. Otroci jih preprosto radi nosijo in ustvarjajo svoje grozljivke

2. Snežak iz plastične skodelice:

Snežak iz plastične skodelice

To so zelo enostavne zimske obrti za odrasle z lahko dostopnim materialom. Vse, kar potrebujete, je nekaj belih plastičnih skodelic, spenjalnika in barvnega papirja. Skodelice spenjajte drug ob drugem, da naredite krožne kroglice – eno veliko za telo in eno majhno za glavo. Iz črnega papirja razrežite dva velika kroga. Za nos lahko uporabite oranžni papir ali preprosto nalepite korenček. To je zelo dober projekt, da se vključijo otroci.

3. Prstno slikanje zimskega drevesa:

Slikanje prstov zimsko drevo

Vesel čas, da se malčki poigravajo, potrebujete le list modrega papirja, črni marker in netoksično belo barvo. Narišite drevo s črno oznako ali pa otrokom povejte, naj naredijo odtis drevesa. Na ozadje spustite belo barvo, da prikažete sneg in vaš otrok lahko na drevesu sneži prstne odtise. To je čudovita ideja, da svoje malčke zaposlite v hladnih dneh.

4. Snežni mož iz papirnate skodelice:

Snežni mož iz papirnate skodelice

Za te zimske papirnate obrti potrebujete 4 papirnate skodelice, čistila za cevi v črni, beli in drugih barvah, črno barvo, škarje, pompone, markerje, lepilo, potisni zatič, modri, beli in črni gradbeni papir. Narišite oči, usta s črnim markerjem in nalepite oranžno čistilo za nos za nos. Čistila za cevi s črnimi rokami nalepite na roke in oblecite snežaka po svoji domišljiji. Ta je zelo ustvarjalna ideja za eksponat.

5. Vas iz papirnate skodelice:

Paper Cup Village

Vse, kar potrebujete za izdelavo lastne vasi – papirnate skodelice, pisala ali označevalci, papir v lesenih barvah, nalepke iz oblakov iz filca, valoviti obrtni listi, lepilo, dvostranski lepljiv trak in škarje. Vas je zelo enostavno ustvariti; vse kar potrebujete je vaša bujna domišljija. Iz barvnega papirja naredite ploske stožce in jih prilepite kot strehe. Nalepite jih na list zelene karte in dodajte nekaj rastlin, narejenih iz papirja, in nanje nalepite barvne rože.

6. Sladoledna palica Snežni mož:

Sladoledna palica Snow Man

Potrebujete nekaj palčk za sladoled, lepilni trak, bele in črne barve, markerje-oranžne in črne, dva črna gumba in rdeč satenski trak. Pobarvajte okoli 6 palic z belo barvo. Ko se barva posuši, jih lepite drug z drugim z lepljivo barvo. Narišite črto in zgornjo stran pobarvajte s črno barvo za klobuk. Na klobuk prilepite rdeč satenski trak. Prilepite črne gumbe za oči in narišite ukrivljeno črto s črnim markerjem za usta. Narišite nos z oranžnim markerjem in Voila, vaš snežak iz sladoledne palice je pripravljen, to je plovilo brez napora in prijetno za otroke.

7. Toaletni zvitek polarnega medveda:

Toaletni zvitek polarnega medveda

Ne zavrzite cevi za straniščno rolo. Uporabite ga samo za ustvarjanje ljubkega in ljubkega polarnega medveda. Je preprosta in enostavna za izdelavo. Predajte stvari otrokom in lahko jih naredijo v hipu. Vse, kar potrebujete, je – toaletni zvitek, beli papir za razpredelnico, črni marker, lepilo, roza skica in 2 črna gumba. Otrok lahko to stori, samo če pogleda sliko. Nadaljuj!! Okrepite ga!!

8. Okvir zimskih dodatkov:

Okvir zimske opreme

Fantastične ideje zimske umetnosti in obrti za otroke so, da svoj dom okrasite z rabljenimi volnenimi dodatki, kot so pokrovček, dušilec, nogavice, rokavice itd. Volnene dodatke po vaši izbiri postavite v škatlo z velikim okvirjem. To je izjemen način za prikaz vašega starega, neuporabljenega volnenega izdelka. Pojdi naprej in poskusi.

9. Ogrlica iz zlatega perja:

Ogrlica iz zlatega perja

Najstniki & Odraslim je dolgčas sedeti doma, saj v hladnem in ledenem vremenu ne morejo ven. Kot del zimskih obrtniških dejavnosti naredite zlato ogrlico iz perja. Potrebujete glino, zlato barvo, nož, zlato verižico in seveda valjar. Razvaljajte velikost, ki jo potrebujete in naj bo pribl. Debeline 2 mm. Z nožem potegnite črto skozi sredino peresa. Narišite veliko majhnih črt od osrednje črte do zunanjega konca perja. Na vrhu prebodite luknjo, da veriga preide. Pustite, da se glina posuši. Nato ga pobarvajte z zlato barvo. Hej Presto, tvoja ogrlica z zlatim perjem je pripravljena. Jecljajte okoli nošenja. Naredite lahko tudi par ujemajočih se uhanov.

Odpravite svoj zimski blues z ustvarjanjem čudovitih obrti z recikliranjem starih stvari. Stenske dekoracije, darilni izdelki, okraski za božična drevesca lahko preprečite dolgočasje v hladnem zimskem vremenu.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.