Medvedki so bili ljubka igrača ne le za otroke, ampak tudi za najstnike. Ljubezen, ki jo nosi, je postala najbolj priljubljen izdelek. In ta igrača je široko sprejeta v različnih šolah v obliki obrti. Otroci dobijo različne tehnike za ustvarjanje čudovite podobe medvedka. Priljubljena medvedska obrt, izdelana je na različne načine.

Najboljše obrtne dejavnosti in ideje za medvedke za otroke:

Tu je nekaj splošno sprejetih obrtnih modelov za izdelavo medvedka,

1. Medvedek iz časopisa:

Časopis Medvedek

Časopisna obrt medvedka je bila zelo priljubljena v šolah. Medvedek je narejen z združevanjem različnih časopisov, iz njega pa nastanejo različne oblike, ki tvorijo enega samega medveda. Otroci bodo zagotovo uživali v tem medvedu, izdelanem iz časopisa.

2. Medved iz mozaika:

Mozaik Craft Teddy Bear

Mozaik je znana medvedja obrt za predšolske otroke. Učenci dobijo list z grafikoni, na katerem je narisan medved, medtem ko jih za barvanje medvedka nalepijo rjave papirnate kose. Otroci uživajo v tej vrsti rokodelstva; pomaga krepiti njihovo ustvarjalnost.

3. Obraz medveda iz papirnate posode:

Paper Dish Bear Face

Obrtni medvedki iz odpadnih materialov resnično naredijo najboljše stvari. Tukaj se iz papirnate posode naredi obraz medvedka, medtem ko so ušesa, nos in oči izrezani iz debelega papirja. Lepo rezanje z ustreznimi meritvami daje dober videz papirni posodi.

4. Spalni medved:

Spalni medvedek

Ideje za ročno izdelavo spalnega medvedka se večinoma uporabljajo pri izdelavi obrti s papirji s kartami. Hiša, medved in drevo so narejeni iz papirja za grafikone, zato jih držimo na tleh, da jim damo pogled v živo. Otroci bodo uživali v tej obrti in to bodo imeli v svoji spalnici, otroci radi izdelujejo nove stvari.

5. Medved PomPom:

Medved PomPom

Izdelava obrtnega medveda iz volnenih pletenin bi vam zagotovo dala pomponsko obliko medvedka. Medveda lahko naredite z vašo najljubšo barvo skupaj z dvema gumboma za oči. To je popolnoma ročno izdelano, zato je mehka lastnost ključ tega plovila z medvedom.

6. Lutkovni medved:

Lutkovni medved

Ideje o obrtnikih lutkovnih medvedov so bile sprejete že leta nazaj, da bi se z dvema prstoma potezali medvedek. Lutkovni medvedek je izdelan iz debelega papirja, ki naredi dve luknji spodaj na nožni nogi, da ga pokaže in premakne. Enostaven način izdelave medvedskega plovila, potem bo ta vzorec vedno najboljša izbira.

7. Teddy iz bombaža:

Bombažni obrt Teddy

Ideje za izdelavo polarnega medveda dobijo realističen pridih, ko so izdelane iz bombaža, da mu dajo mehak kosmast obraz. Bombaž je zlepljen na list papirja, izrezan v obliki medvedka. Večinoma ga dajejo predšolskim otrokom.

8. Abecedni medved:

Abecedni medved

Medvedji obrti za malčke, ko jim dajo abecedni pridih, dajejo malčkom odlično priložnost, da se zabavajo. Medved je narisan na abecedi B z očmi, rokami in nogami.

9. Stoječi polarni medved:

Stoječi polarni medved

Plovilo stoječi polarni medved je običajno namenjeno učencem v 2. razredu. Medvedki dobijo stoječi položaj v beli barvi z očmi in nosom.

Ko gre za umetnost in obrt, otroci na splošno radi izdelujejo različne vrste obrtnih medvedkov. Opazujete lahko tudi otroke, ki izdelujejo medvede iz cevi, kroglic, kristalnih kroglic in še veliko več, da pokažejo novo podobo.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.