Kdo ne ljubi živali? Vsakdo to počne in zato smo vam tokrat pripravili obrti, ki jih navdihujejo živali. Enostavne so za izdelavo in izgledajo zelo očarljivo. Otroci se zlahka naučijo izdelovati te obrti in jih preizkusiti v šoli, vrtcu ali doma v prisotnosti odraslih. Tudi odrasli lahko te obrti preizkusijo sami.

Najboljši živalski obrti in ideje za otroke:

Ob tem si poglejmo prvih 9 živalskih obrti,

1. Lutka Zebra:

Lutka Zebra

Ta lutka iz zebre je luštna živalska obrt za malčke, ki jih bodo malčki lahko poskusili. Lahko jih naučite narediti lutko s črno -belim barvnim papirjem in gumbi ter jim kasneje narediti lutkovno predstavo.

2. Snake Craft:

Snake Craft

Zgornja kačja obrt je iznajdljiva živalska obrt za otroke. Otroke je mogoče zlahka naučiti, da zgibajo barvni papir in izdelujejo te živali iz papirja in se počutijo veseli malega dosežka. Naredimo nasmeh na otroškem obrazu, naredimo to vrsto kačje obrti za svojega otroka.

3. Zaznamek papige:

Zaznamek papiga

Znebite se dolgčasa med študijem z zaznamkom, ki ste ga naredili sami. Ta zaznamek za papirne obrtne živali bo v veliko pomoč ljubiteljem knjig in študentom. To bo dobra izbira za vaše obrtne zbirke, bo pa tudi dekorativna.

4. Nosorog iz kartona:

Kartonski zvitek nosoroga

Naučite otroke pomena ponovne uporabe stvari, kot je kartonski zvitek, s pomočjo teh živalskih obrti za predšolske otroke. To bo učiteljem pomagalo tudi pri učenju in ustvarjanju novih stvari iz starih. Ko nalepite dele nosoroga na ustrezna mesta, jih pobarvajte z akrilnimi barvami.

5. Prašičja lutka:

Prašičja lutka

Pokažite otrokom, kako narediti luštno lutko prašiča, prikazano zgoraj, ki je inovativna ideja za obrt živali za otroke. Prav tako bo zagotovil, da bodo uživali v igri in učenju hkrati. Ta je zabavna obrt ali vaši otroci, povejte jim tudi o smešnih živalih.

6. Papir iz plošče iz papirja:

Papirna plošča Peacock

Otroške obrti za živali so preproste in poceni za izdelavo. Super za serviranje na rojstnodnevni zabavi za otroke in zelo enostavno za izdelavo. Prav tako daje zasuk običajnim belim papirnatim ploščam. To lahko naredite skupaj za rojstnodnevno zabavo vaših otrok.

7. Vintage slon:

Vintage slon

Če ste ljubitelj etničnega dela in ročnih del, potem lahko poskusite tudi te živalske obrti za odrasle. Ta slonova oblika bo postala elegantna obrt in izgleda privlačna za oči. Ta obrt bo uporabna kot vitrina v vaši vitrini, ta je ročno izdelana, zato daje lep videz in tudi mehak dotik.

8. Držala za svinčnike zajčka:

Držala za svinčnike zajček

Ti simpatični mali držali za svinčnike morajo poskusiti izdelati domače živali. Z barvnim papirjem, lepilom in gumbi jih lahko preprosto izdelate in tako pokažete svojo ustvarjalnost. Umetni material daje hladen videz obrti; to lahko podarite tudi svoji punčki.

9. Lion Mask papirna plošča:

Lion Mask papirna plošča

S papirnatimi krožniki lahko naredite toliko stvari in ena izmed njih je tudi zgornja obrt za živali. Oživite navadne plošče, tako da iz njih naredite podobo leva. Enostaven način, kako narediti to levjo masko kot obrt.

Ustvarjalnost lahko pokažete na različne načine, živalske obrti pa lahko poskusite prikazati svojo ustvarjalno plat. Zlahka jih je ustvarjati in spodbujati ljubezen tudi do živali. Poskusite zgoraj omenjene obrti in uporabite tudi svoje ideje.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.