Vsak od nas razmišlja, kaj bi počel med počitnicami, zato je to dobra ideja in to so družinske obrti. Prosti čas ali počitnice lahko preživite z družinsko obrtniškim delom. To je res tako zabavno, da si človek ne more predstavljati. Če iščete rojstnodnevno zabavo, jo lahko popestrite s pripravo nekaj dobrih okrasnih predmetov s tematiko.

Najboljši modeli in ideje družinskih obrti za otroke in predšolske otroke:

Tu je nekaj idej ali modelov družinskih obrti,

1. Družinsko ročno tiskanje:

Družinska obrt za ročno tiskanje

Ta vrsta obrti je dobra za predšolske otroke, kjer si lahko odtisnemo roko vsakega družinskega člana. Za to boste potrebovali nekaj stvari, kot so papir, svinčniki, škarje, družinski tisk. Izsledite roko vsakega družinskega člana, izrežite roko v sredini, kdo lahko piše za svojo družino. Na vrhu in na dnu vsake roke naredite luknjo in jih povežite, da tvorijo dolgo verigo odtisov rok in zdaj je pripravljena!

2. Oblikovanje družine Glow and Dark Message:

Glow and Dark Message Family Design

Če kdo želi v tej hiši pozdraviti posebno osebo, lahko to načrtuje tako, da oblikuje sijoč in temen sporočilni znak. Za to bo zanj potreboval žareče palice, nato pa lahko to plovilo pripravi za osebo.

3. Obrt družinskega drevesa:

Obrt družinskega drevesa

To so družinsko zabavni obrti za malčke, ki prepoznajo svoje družinske člane in so pripravljeni razumeti odnos. Za to potrebujete papir, škarje, trak in družinske fotografije ter voščenko. Izrežite fotografijo babice ali dedka in jo prilepite. Nato znova izrežite in prilepite fotografije drugih družinskih članov in na ta način prilepite svoje družinsko drevo.

4. Ozadje nalepke za spalnico:

Ozadje nalepke za spalnico

Če želite okrasiti svojo spalnico, si lahko omislite, da na steno nalepite različne vrste nalepk. To bi bilo res zelo zabavno. Natisnite samo izbrano predlogo in nalepite nalepke na predlogo, tako da bo kul slika.

5. Žičnica obrt:

Žičnica Craft

To preprosto vozilo otrokom pomaga pri igri, kar jim postane tudi igrača. Za to je treba izrezati okenske odprtine na vseh štirih straneh škatle. Nato zložite enega od ostankov kartona in ga zlepite na vrh, da naredite žičnico. Nato s trakom pritrdite kratko slamico na spodnjo stran kabelskega kanala. Lepite na palčke Popsicle, zdaj je vaša žičnica pripravljena za igro.

6. Družinsko ročno tiskanje in obrt:

Družinsko ročno tiskanje in obrt

To je ena izmed družinskih obrti za otroke, kjer lahko barvno odtis svojih rok in odtis svoje družine položijo na kos papirja. Otroci bodo uživali in jim dovolili, da vam pomagajo pri ustvarjanju te ideje.

7. Svetilke sirene in vile:

Sirene in pravljice

Z uporabo kozarcev za hrano, luči na baterije in drugih okrasnih stvari lahko naredimo čudovito pravljično luč, kot je morska deklica. Pomagajo tudi pri dekoriranju sobe ali večerji ob svečah z družino.

8. Družinske lutke:

Družinske lutke

Tovrstne obrti z družinsko tematiko so v bistvu za otroke, kjer lahko izrežejo sliko družinskega člana in uporabijo večbarvni papir, nato pa lahko otroci dodajo poljubne družinske člane. In jih pritrdite na palčke Popsicle in tako.

9. Družinska hiša:

Družinska hiša

Otroci bodo zelo uživali, če bodo imeli hišico iz obrti. Za to obrtno družino morajo izrezati obliko hiše na kartonu in oblikovati hišo ter vanje prilepiti fotografije družinskih članov.

Presenetite svoje starše z edinstvenimi ročno izdelanimi družinskimi obrti; vse stvari boste dobili v svojem proračunu. Preizkusite nekaj osebnih družinskih obrti za otroke z uporabo vaših družinskih slik. To so nekatere vrste modelov družinskih obrti in dejavnosti družinskih obrti, ki jih boste dobili tudi s spletnimi internetnimi raziskavami.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.