Obdobje umetnosti in obrti je za učence osnovne šole najljubše. Omogoča jim, da izrazijo svoje misli tako, da s pomočjo odpadnega papirja, kroglic, srebrnih žic naredijo nekaj podobnega. Med njimi so bile kartonske škatle zelo priljubljene, ker so jim dajale želene oblike.

Najboljše obrti iz kartonske škatle za otroke in odrasle:

Tu je nekaj najboljših idej, narejenih iz kartonskih škatel,

1. Kartonski avtomobili:

Kartonski avtomobili

Zanimivo je, da se igrate s kartonsko obrtno idejo – avto in bencinska črpalka. Otroci izdelajo avto in bencinsko črpalko iz kartona, ki jim med igranjem prinaša edinstven užitek. Pomaga pri učenju otrok, otroci radi ustvarjajo svoje stvari na drugačen način.

2. Gradovi iz kartona:

Kartonski gradovi

Gradovi so bili najboljše ideje iz kartona, ki so jih izvajali otroci in odrasli. Grad je izdelan iz različnih oblik kartona in fine barve, na kateri sta postavljena kraljica in kralj. Nič več stroškov in vaš otrok bo užival pri izdelavi te obrti.

3. Stenska polica iz kartona:

Stenska polica iz kartona

Da, to je ena od obrti iz kartona za odrasle. Karton je fino narejen tako, da ga zlepimo med seboj za močno teksturo in naredimo police različnih velikosti in prostora. Otroci lahko to obrt podarijo svojim staršem, kar pomaga zbrati vse stvari na stensko polico.

4. Luč iz kartonske svetilke:

Luč iz kartonske svetilke

Svetilke za svetilke so najnovejše kartonske ideje za odrasle. Luč svetilke je narejena z različnimi potaknjenci, ki na kartonu tvorijo kvadratni vzorec, ki je centraliziran z lučjo svetilke, ki je vidna skozi drobne vrzeli. Šolski otroci dobijo takšne naloge za vsako posebno priložnost ali božič.

5. Domači golf iz kartona:

Domači golf iz kartona

Target golf je bil najljubša kartonska obrt za odrasle, zlasti moške. Karton se uporablja za izdelavo več golfskih tarč z označenimi točkami. To tudi olajša vadbo golfa. Če želite, da se vaši otroci igrajo doma, potem to obrt podarite svojim otrokom, to jim bo zagotovo všeč.

6. Marmorni labirint iz kartona:

Marmorni labirint iz kartona

Marmorni labirint se je izkazal za eno izmed enostavnih obrti iz kartona, izdelanega iz enega samega kartona. Igra je narejena z več zastoji in luknjami v škatlah, zaradi česar je bolj zanimivo igrati.

7. Kartonski stoli:

Stoli iz kartona

Obrt za otroke iz lepenke je dobila novo inovacijo z oblikovanjem stola iz kartona. Stol ima več kosov in prostorov, zaradi česar je dovolj močan za vašo punčko ali igračo.

8. Stojnice iz kartona:

Stojnice iz kartona

To bi bilo najbolje narediti, ko gre za kartonsko umetnost in obrt. Stojnica je narejena iz različnih velikosti kartonskih plošč in ima več stojal za shranjevanje različnih sestavin v prodaji z imensko tablo na vrhu.

9. Kartonski šolski avtobus:

Kartonski šolski avtobus

Enostaven in enostaven predmet, izdelan s pomočjo majhnih obrti iz kartonskih škatel, je šolski avtobus. Narejen je iz kombinacije dveh različnih škatel in je narejen tudi za okna in jeklene folije za kolesa.

S povečanjem trenda kartonske umetnosti in obrti se uporabljajo tudi na različne načine za okrasitev hiše, kot so police, poštni nabiralniki, igre itd. To se lahko izkaže za najboljši način, da svoje otroke zadržite med počitnicami. naj se vključijo v nekaj ustvarjalnega.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.