Zbiranje skupaj prinaša dobro počutje in veliko koristi za otroke in njihove družine. Zato obrti niso namenjeni samo otrokom. Toda odrasli lahko skupaj z otroki uporabljajo takšne dejavnosti, ki dobesedno gradijo vrhunske sposobnosti obeh.

Najboljše in enostavne bučne obrti za otroke in odrasle:

Tukaj je nekaj primerov bučnih obrti, ki so mišljene kot Top 9,

1. Enostavna papirna buča:

Enostavne obrti iz buče iz papirja

Ko se ukvarjate z dejavnostjo nadgradnje spretnosti predšolskega otroka, je to morda prava bučna ročna dela za malčke. Izbran je popoln odtenek rumene buče in narejeni so popolni kosi in gube, da bi dobili prvotno repliko buče.

2. Senzacionalna buča:

Senzacionalna obrt iz buč

Če iščete obrtniško delo za odraslo osebo, se lahko odločite za to posebno zbirko bučnih obrti za odrasle. Rabljene stare knjige, ki niso uporabne, se uporabljajo kot surovina za to obrt iz buč. Bistveno je, da poskrbimo za šiv, ki se uporablja za prepletanje strani med seboj ali drugače, lahko uporabimo spenjalnik, da jih pripnemo, da ostanejo skupaj.

3. Padec svečk:

Sveče Holding Falls Bučne obrti

Padci so danes trenden način dekoriranja domače notranjosti. Če je izbrana tema Buča, bi bila ta izbira obrti natančna. Buča je osnova za držanje sveče. Ta bučna umetnost in obrt je svež način za prikaz buč in sveč za jesensko zabavo, lahko pa jih uporabite tudi kot osrednji del na mizi.

4. Poročni slapovi:

Poroka Falls Bučne obrti

Prihaja jesen, ki se večinoma uporablja kot poročna dekoracija. Priročno jih je mogoče prikazati na poročni mizi. Masa cvetnih grozdov je na vrhu bele buče, ki daje edinstven in prijeten videz. Brez dvoma vzemite to kot najboljšo osupljivo bučno obrtno idejo.

5. Praznični zahvalni dan:

Praznična hvala obdarovanju bučnih obrti

Najboljši material, ki ustreza otrokom, in zlahka dostopen barvni obrtniški papir. Da, prav bučne obrti za otroke ne uporabljajo zapletenih postopkov. Vrv iz jute in list zelenega papirja bi dodali dodatne podrobnosti.

6. 3D buča iz papirja:

3D papirnate bučne obrti

To je obrt iz buč, ki predstavlja 3D pogled na zelenjavo. Za vrtčevske ali predšolske dejavnosti so to najboljša in popolna izbira obrti iz bučk za predšolske otroke. Obrtni papir, ki se uporablja tukaj, ima vtisnjeno samooblikovanje. Obrt je preveč preprosta in traja najmanj časa.

7. Buča iz papirnega tkiva:

Bučne obrti iz papirnega tkiva

Če želite izvajati majhne obrtne buče, se odločite za tovrstne bučne obrti iz papirnega materiala. Je majhne velikosti, a ljubka in lepa po videzu. Tudi malčki in predšolski otroci se lahko trudijo premagati to z najmanj pomoči odraslih.

8. Buča za noč čarovnic:

Bučne obrti za noč čarovnic

Teme za noč čarovnic so danes zelo priljubljene med mladimi. Če naletimo na temo, ki temelji na noč čarovnic, lahko s pomočjo takšnih bučnih obrti izpolnimo vedro lepoto celotne teme. Obrt je tako preprosta, kot lahko vidite na povezavi do slike, da jo lahko doseže vsak, ki postane popolnoma izredna.

9. Odrasle buče:

Odrasle bučne obrti

V teh predšolskih obratih iz buč se bele buče uporabljajo tako, da so okrašene z lastno domišljijo. Materiali, kot je trak različnih barv in modelov, so združeni, da na vrhu buče postanejo okrasni loki. Te bučke White Craft se uporabljajo kot okraski za vrata, ki dajejo čudovit videz celotnemu okolju.

Otroci bi z veseljem izdelovali kakršno koli obrt, ki bi jih spravila obnoreti. Bučna obrt je tudi ena izmed njih. To so nove in edinstvene ideje bučnih obrti, ki bi jim zagotovo pomagale na najbolj pomemben način.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.