Noč čarovnic velja za večer pred praznikom vseh svetnikov, ki se množično praznuje v noči na 31. oktober. Dan praznujemo tako, da se oblečemo v maske in kostume, ki bi bili zastrašujoči. Obrtne ideje za noč čarovnic so bile pri praznovanju dneva noč čarovnic precej trendovske.

9 najboljših obrti in idej za noč čarovnic za otroke in predšolske otroke:

Tukaj je nekaj enostavnih obrti za noč čarovnic, ki bi bila nova pustolovščina za vaše otroke,

1. Vesele in žalostne viseče obrti za noč čarovnic:

Vesele in žalostne viseče obrti za noč čarovnic

Želite raziskovati srečno in žalostno plat življenja skozi obrt za noč čarovnic! Tu je obešen čar za vrata, ki nosijo bele duhove v žalostnem in veselem razpoloženju.

2. Luči za sveče za noč čarovnic:

Sveče za noč čarovnic

To bi bila ena izmed najbolj norih idej za noč čarovnic za otroke. Luči za sveče so narejene v steklenih kozarcih, ki so prekriti z belimi robčki ali tkaninami in na njih imajo črne oči. Ko v njem prižgete svečo, bi to zagotovo dalo dober učinek. Umetno oko daje mehke učinke tej obrti; ta vzorec vam bo zagotovo všeč kot obrt za noč čarovnic.

3. Kapljica za peresnik:

Kapalka za netopirje

Nočna čarovnica za odrasle vključuje obrt, ki se uporablja za shranjevanje pisalnih potrebščin, kot so pisalo, svinčnik itd. Za grozljiv videz dobi podobo letečega duha ali netopirja z dvema zobma na zunanjem delu. To stvar lahko prilagodite tudi po svoji zamisli ali ustvarjalnosti.

4. Luči za noč čarovnic:

Svetilke za noč čarovnic

Želite to noč čarovnic okrasiti svoje hiše z edinstvenim videzom! Tu so tipični vzorci obrti za noč čarovnic za malčke. Izdelane so iz različnih vrvic v črno -beli barvi in ​​se med nočjo čarovnic pogosto uporabljajo kot luči. Obesite to plovilo v svojo spalnico, saj bo imelo dober grozljiv učinek kot dekorativni pridih.

5. Hiša za noč čarovnic:

Hiša za noč čarovnic

Sladoledne palčke so bile zelo priljubljene pri rokodelskih idejah za malčke za malčke. Hiše so narejene z uporabo različnih ledenih palic in kartonskega papirja, ki s skicami dobijo grozen videz. Pri izdelavi te obrti uporabite kombinacijo črne in žametne barve, to lahko podarite tudi svojim prijateljem.

6. Obrt za ročno tiskanje:

Ročno tiskanje obrti za noč čarovnic

Ročno tiskanje noči čarovnic za predšolske otroke je bilo najboljše za praznovanje dneva. Ročni odtis ima še risbe, ki so podobne vampirski zasnovi. Uporabite to obrtno idejo na belem ali rumenem papirju ali pa poskusite tudi na steni v svoji sobi.

7. Obrt iz klobučevine za noč čarovnic:

Obrt iz filca za noč čarovnic

To je bila ena izmed enostavnih obrti za noč čarovnic za otroke. Duh je narejen tako, da plastične kroglice preprosto prekrijete z belo tkanino, ki je v celoti prekrita z dolgimi rezanimi črtami. Žoga ima tudi črne pike z očmi.

8. Klobuki za duhove iz papirnate posode:

Klobuki iz papirja za posodo

Želite imeti ta skrivnostni videz! Otroci za noč čarovnic, narejeni s papirnatimi posodami, bi vam pri tem zagotovo pomagali. Klobuki v črni barvi so dodatno okrašeni z okornimi čari, ki vam dajejo popoln videz.

9. Bombažno okostje:

Bombažno okostje

Bombažna okostja so večinoma izdelana noč čarovnic za predšolske otroke, ki so narejeni iz bombažnih tankih trakov. Obraz ima tudi podoben bombažni videz, ki se nato nalepi na črni karton.

Za izdelavo teh obrti se največ uporabljajo materiali iz bombaža, ušesnih čepkov, kartona, papirnate posode in še veliko več. So dovolj sposobni, da vam dajo želeni videz za praznovanje tedna noč čarovnic. Večinoma so narejeni s svetlobnimi učinki, ki so obešeni na hodnikih in balkonih za smrtonosni učinek.