Morje & oceanske živali so čudovita bitja, ki jih je ustvaril Bog. Navdihujejo in očarajo tudi. Pomagajte svojemu otroku, da z domišljijo preprosto ustvari nekaj obrti iz morskih živali doma.

Najboljše obrti in oblikovalske ideje za morske živali za predšolske otroke in malčke:

Tukaj je nekaj najboljših 9 obrti morskih živali ali oceanskih živali za predšolske otroke in malčke,

1. Barvita hobotnica:

Pisana hobotnica

Polovica pomarančnega ali sladkega limete, ki ostane po odstranitvi soka in pisanih peresnikov, lepilo / spenjalnik / lepljivi trak je tisto, kar potrebujete. Sladko limeto ali pomarančo posušite pred uporabo. Odrežite rezine glede na zahtevano dolžino in jih spenite ali prilepite na notranjo stran oranžne / sladke limete. Uporabite le 8 trakov, saj ima hobotnica samo 8 krakov. Uporabite lahko tudi staro zlomljeno teniško žogo.

2. Svetle barve rib:

Svetle barvne ribe

Vzemite nekaj barvnih sladolednih palic in lepilo. Nalepite jih v obliki ribe in pritrdite zvijačno oko ali velik in svetel gumb. Lahko jih obesite na vrvico ali pa samo prilepite na steno otroške sobe. V primeru, da ne najdete barvnih sladolednih palčk, vzemite navadne sladoledne palčke in jih pobarvajte, kot želite.

3. Železne ribe iz papirnate vrečke:

Papirnata vrečka meduza

Za izdelavo želeja iz papirnate vrečke potrebujete eno papirnato vrečko za eno meduzo, nekaj krhkih oči, lepilo, čopiče, barve, bleščeče lepilo in škarje z nazobčanimi robovi. Vaš otrok najprej pobarva papirnate vrečke z mešanico različnih barv – kakor želi. Modeli niso potrebni. Samo barvanje naključno. Dodajte bleščice, ko je barva mokra – daje čudovit učinek. S škarjami z nazobčanim robom prerežite trakove do polovice. Lepite oči. In obesite!!

4. Pin Shark za oblačila:

Oblačila Pin Shark

Za pripravo te umetnosti in obrti na morskih živalih najprej zberite zatič za oblačila, siv & listi belih kart. Drhteče oči, ščetka za zobe in nekaj lepila. Zgornji del telesa morskega psa izrežite v sivi karton, spodnji del pa v belo. Pred rezanjem ne pozabite potegniti plavuti. Lepite jih na stranice odprtega zatiča za oblačila. Na zobotrebec prilepite majhno ribo in jo pritrdite na nasprotno stran, tako da bo videti, kot da jo poje morski pes. Naj bo nevarni morski pes vaš hišni ljubljenček …

5. Morski jež:

Morski ježek

To so zelo preprosti obrti za morske živali za predšolske otroke. Vzemite samo netoksično glino in nekaj zobotrebcev. Otroka prosite, naj kos gline zvije v kroglo. V glino vstavite nekaj ščipalk za zobe in voila je vaš morski jež pripravljen. Zobotrebce lahko tudi pobarvate glede na barvo gline.

6. Kit iz škatle iz jajc:

Kit iz škatle iz jajc

V idejah Sea Animal Craft je to idealno plovilo za malčka. Za to potrebujete – kartonske škatle za jajca, modro barvo, nekaj modrih in belih čistilcev cevi, rahle oči, modri list in lepilo. Odrežite en kos škatle za jajca in ga obrnite na glavo. Pobarvajte ga v modro in pustite, da se posuši. Medtem kitu odrežite plavuti in rep. Ko se barva posuši, prebodite luknjo na vrhu in vstavite majhne koščke čistilca za modre cevi, da pokažejo vodne kalčke. Zvijte jih na vrhu. Prilepite rep, plavuti in oči. Narišite usta in vaš smeški kit je pripravljen.

7. Barvne papirnate plošče Ribe:

Barvita papirna plošča Ribe

V obrtnikih Ocean za predšolske otroke lahko s papirnatimi ploščami naredite napihnjen akvarij na steni. Potrebovali boste veliko papirnatih plošč in barv. Naj vaš otrok naslika ribe. Ne pozabite rezati in pobarvati repa in plavuti glede na barvo papirne plošče. Te ribe prilepite na steno. Vanj lahko prilepite fotografije in postane čudovit stenski dekor.

8. Morž iz papirne plošče:

Papirna plošča Morž

To je lahko ena najlažjih umetnosti in obrti oceanskih živali za malčke. Vse, kar potrebujete, so papirnate plošče ene velike velikosti in ena majhna, bela karta ali plastične žlice, rjava barva, krhke oči in nekaj bele volne. 2 majhni papirni plošči in eno veliko papirnato ploščo pobarvajte z rjavo barvo. Pustite, da se posuši. Odrežite ročaje 2 plastičnih žlic in majhne vrvice bele volne za brke. Eno od majhnih papirnatih plošč prerežite na pol. To bodo noge. Drugo majhno papirnato ploščo prilepite na vrh večje, da oblikujete glavo in telo. Lepite noge & krhke oči. Narišite nos in usta. Belo volno nalepite kot brke. Ročaji žlic bodo zobje morža.

9. Toaletni papir Ribja plovila:

Ribja obrt iz toaletnega papirja

Zberite nekaj zvitkov toaletnega papirja ali zvitkov papirnatih brisač, prerezanih na polovico, barve, bleščice ,, čopiče, škarje, lepilo in krhke oči. Pobarvajte straniščno rolo. Bleščice lahko razmažete, ko je barva mokra, ali pa jim pred barvanjem straniščnih zvitkov dodate bleščice. Ko se zvitki posušijo, potisnite stranice enega konca cevi, da naredite piko, in pritisnite cev, da postane ravna. Na koncu cevi in ​​nato na sredini naredite dva diagonalna reza. Zdaj prilepite oči, potem bo to postala najboljša obrt za morske živali za predšolske otroke.

Morska in oceanska bitja so res pisana in očarljiva na pogled. Divjo domišljijo vaših otrok je mogoče videti v njihovi obrti. Lahko naredijo resnično očarljivo in živahno plovilo morskih živali, od katerega bi lahko ostali brez besed.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.