Vsakič, ko vstopite v salon, dobite veliko različnih pričesk, tistih, ki so bile dolgo udarjene, pixie kroje in francoske ključavnice. Eno od perečih vprašanj, ki vam pečejo v mislih, pa je, kaj in za kakšno pričesko bi se odločili, katera bi ustrezala vašemu obrazu in hkrati bila dovolj trendna, da se vam obrnejo glave. Ravno zato je tukaj seznam, ki ga morate preveriti vsakič, ko pomislite na obisk salona. Članek tukaj opisuje različne vrste pričesk na srednje dolgih laseh s šiškami, iz katerih lahko izberete.

Najnovejše in lepe srednje frizure s šiškami leta 2021:

Oglejmo si prvih 9 srednjih pričesk s šiškami.

1. Popolne šiške:

Srednje pričeske s šiškami

Celotna ključavnica je vsekakor vreden premisleka, večinoma za lepote srednjih let, kjer bi videz, označen s srednjim razcepom, zagotovo prinesel zrelost v vas, hkrati pa ohranil to avro glede vašega videza. Čeprav se sprednja ključavnica ne spusti do konca, je to bistveno najdaljša ključavnica.

2. Plasti:

Srednje pričeske s plastmi

Lasje v plasteh so vedno najboljši, še posebej, če imate fino glavo in se želite boriti proti težavam z redčenjem las. Sprednji šiški so pometeni na eno stran, medtem ko se celotni lasje v plasteh in korakih spuščajo do konca. Malo barve na koncu vsake ključavnice doda lepoto.

3. Stransko pometanje:

srednje pričeske s šiška 3

Ta pričeska je v glavnem uradno privlačna, a kljub temu dovolj privlačna, da jih obdržite. Lasje pa mehko padajo na površino čela v plasteh po dva. Sprednja in zgornja plast sta puhasta in poskočna, spodnja pa trdna in postopoma padajo.

4. Sprednje šiške:

Srednje pričeske s šiška 4

Sprednji udarni videz je vsekakor najbolj priljubljen običajni način, kjer je celotna sprednja ključavnica oblikovana v eni od tistih kitajskih, ki so oblikovane čez plast čela, sprednje ključavnice pa pokrivajo celotno čelo. Preostali lasje pa so v plasteh enega ali dveh.

5. Valovi:

srednje pričeske s šiška 5

Ko so lasje v mehkih kodrih, vam ni treba več skrbeti za pramene. Ključavnice so najboljše, če padajo mehke in valovite čez vašo stran. Lasje so sestavljeni v mehko stransko punčo, medtem ko je plast na sprednji strani mehka in valovita. Tudi z odprtimi lasmi lahko igrate najboljše.

6. Bieberjev slog:

Bieber look hairStyle

Se spomnite slavnega videza iz prvega videa Justina Bieberja, Baby? Tukaj je nekoliko drugačna različica od običajnega videza, vendar so tukaj lasje mehki in v majhnih hrustljavih plasteh. Za začetek je sprednja ključavnica mehka in omejena na čelo, preostali lasje pa mahajo navznoter v mehke plasti.

7. Pletenica in stranske šiške:

srednje pričeske s šiška 7

Pletenice so bile vedno privlačnost vsake frizure, ne glede na njihovo dolžino ali teksturo. Ta pričeska je navdihnjena z eno od tistih pletenic na eni strani, medtem ko preostali lasje, srednje dolžine, prosto padajo v princesko. Lasje na sprednji strani padajo v kratke pramene.

8. Udari:

Srednje pričeske s šiška 8

Slasni lasje ne potrebujejo napisov, a kljub temu se med mehkimi kodri in mehkejšo teksturo prameni spredaj mešajo z ostalimi prameni, ki tvorijo popoln niz sijaja in ključavnice.

9. Čelo:

srednje pričeske s šiškami 9

Zadnji na seznamu čudovitih pričesk nas omejuje na dolg bob s sladko pometanimi stranskimi šiškami. Popolna sponka za lase bi bila ravno zdaj popolna, da poudari videz.