Kroglice so majhni okrasni predmeti ali materiali, kot so biser, kamen, lupina, steklo, les ali plastika itd. So različnih oblik in velikosti, na katerih je izvrtana majhna luknja, tako da jo je mogoče priviti v ogrlico ali katero koli obliko dragulj. Ogrlica iz kroglic se zdi zelo privlačna, saj jih lahko naredite glede na svojo ustvarjalnost. S kroglicami lahko oblikujete ali ustvarite svojo ogrlico in ji podarite poljubno obliko.

ogrlice iz kroglic

Te ogrlice iz kroglic izgledajo zelo elegantno na vašem izrezu in jih je zelo enostavno nositi s katero koli obleko, ki vam ustreza.

Privlačni in srčkani modeli ogrlic iz ženskih perlic

Oglejmo si vrhunske modele ogrlic z biseri v trendu:

1. Ogrlice z več prameni iz zlatih kroglic:

Ogrlice z več nitmi iz zlata

Ogrlica iz kroglic je lahko oblikovana v več pramenov, od katerih ima vsaka različne oblike in vzorce. Ta ogrlica je narejena iz zlatih kroglic in zaradi sijaja zlata izgledaš sijoče in v množici zaiskriš. Te ogrlice so drage strani, zato se lahko glede na svoja sredstva odločite o pramenih.

2. Ogrlica iz zelenih kroglic v obliki rože:

Ogrlica iz zelenih kroglic v cvetlični obliki

Zelena barva simbolizira blaginjo, naravo in blaginjo harmonije. Ker je zelena povezana z naravo, ogrlica zelene barve vedno pritegne vizijo ljudi. Ta ogrlica iz kroglic je izdelana iz zelenih kroglic v obliki rože, ki prikazuje naravo in njeno lepoto. Zaradi te vrste ogrlice iz zelenih kroglic izgledate zelo pametno in kul.

3. Ogrlica iz kroglic z retro barvami:

Ogrlica iz kroglic z retro barvami

Ta vrsta ogrlice je videti zelo barvita, saj lahko za oblikovanje ogrlice uporabite katero koli barvo kroglic. Vmes lahko uporabite zlate kroglice, da poudarite lepoto ogrlice in jo naredite privlačnejšo. Ogrlico lahko izdelate v enem sloju ali celo v več plasteh glede na vašo priložnost in obleko.

4. Ogrlice iz Swarovski kristalov:

Swarovski ogrlice s kristali

Kar zadeva ogrlico iz kroglic, lahko postanete tako ustvarjalni. S kroglicami Swarovski v retro barvah lahko oblikujete ogrlico in ji podarite poljuben vzorec ali obliko. Te vrste ogrlice izgledajo zelo kul na kavbojkah s majicami ali na vrhovih pridelkov pri dekletih in mladih ženskah.

5. Ogrlica s črnimi kroglicami:

Ogrlica s črnimi kroglicami

Kot črne kroglice označujejo moč, prevladujočo in prodorno. Nekateri nosijo ogrlico iz črnih kroglic, da prikažejo značilnosti črne barve. Ogrlica iz črnih kroglic se zdi zelo edinstvena in jo je mogoče nositi tudi formalno. Če to ogrlico nosite s črno obleko, ste lahko videti tanjši in prefinjeni, česar se ženske vedno veselijo. To je najboljša ogrlica iz črnih kroglic.

6. Ogrlice z biseri v slogu Ocean:

Ogrlice z biseri v slogu Ocean

Tukaj prihaja očarljiva elegantna ogrlica z biseri v oceanskem slogu. Ogrlica je okrašena z modrimi kroglicami, ki dajejo občutek vode, in oblikovana v obliki valov. Mlada dekleta izgledajo zelo glamurozno, če se združijo s čudovitimi oblekami. Ta vrsta ogrlice iz modrih kroglic je lahko dobra izbira tudi za nošenje v bližini morske plaže.

7. Ogrlice iz zvitih kroglic:

Ogrlice iz zvitih kroglic

Ta vzorec ogrlice nastane z zvijanjem kroglic v spiralno obliko. V teh ogrlicah lahko uporabljate enobarvne kroglice ali pa jih kroglice mešate z različnimi barvami. Ti zviti ogrlični geli z vsemi oblačili, ki ste jih nosili, in so lahko tudi dobra pisarniška oblačila.

8. Ogrlica Mangalsutra iz črnih in zlatih kroglic:

Ogrlica Mangalsutra iz črnih in zlatih kroglic

Ta ogrlica predstavlja indijsko kulturo. Ogrlica je oblikovana v črnih in zlatih kroglicah. Te vrste ogrlice so simbol, da je ženska poročena. V tej ogrlici so obvezne zlate in črne kroglice, ki jih lahko dobite tudi v kratkih in dolgih ogrlicah. Rečeno je, da črne kroglice novo nevesto ščitijo tudi pred zlobnimi očmi. To je tradicionalna ogrlica iz zlatih kroglic.

9. Ogrlice iz kroglic v obliki kroglic:

Ogrlice iz kroglic v obliki kroglic

Prihaja ogrlica, ki je v plemenski obliki. V tej ogrlici se skupaj z zlatimi kroglicami uporabljajo različni odtenki modrih kroglic. Vzorec ogrlice prikazuje umetniški ovinek in ogrlica je izdelana na širok način, ki v celoti pokriva vaš vrat. Te vrste ogrlice so videti zelo elegantno in so nove v modi.

10. Ogrlice iz črnih in vijoličnih kristalnih kroglic:

Ogrlice iz črnih in vijoličnih kristalnih kroglic

Kombinacija črnih in vijoličnih kroglic je videti zelo privlačna. Kroglica, uporabljena v tej ogrlici, je iz kristalov in je oblikovana po vzorcu, tako da se prilega kateri koli ženski osebnosti. Ta vrsta ogrlice izgleda zelo elegantno in se lahko združi s priložnostno oblečenimi in je del funky in kul dodatka za dekleta ali ženske. To je lepa ogrlica iz kristalnih kroglic za dekleta.

11. Ogrlice iz kristalnih kroglic s starinskimi trojkami:

Ogrlice iz kristalnih kroglic s starinskimi trojkami

Kot že ime pove, se te vrste ogrlice lahko prenašajo iz roda v rod. Ta izdelava ogrlice je zelo umetniška in izgleda zelo privlačno. Ta ogrlica je oblikovana v treh pramenih in bi izgledala zelo elegantno z etnično obleko, pa tudi s formalki. Nosilka ogrlice bi bila polna komplimentov.

12. Ogrlice iz rdečih koralnih kroglic:

Ogrlice iz rdečih koral

Ker je rdeča zelo močna barva in kaže na moč in zaupanje osebe. Na splošno ljudje, ki nosijo to ogrlico iz rdečih koralnih kroglic, te lastnosti zavirajo in jih nosijo zelo lepo. Ta vrsta ogrlice povečuje lepoto uporabnika in izgleda super. To je priljubljena ženska ogrlica iz rdečih kroglic.

13. Zlata veriga, zavozlana s pisanimi ogrlicami iz kroglic:

Zlata veriga, zavozlana s pisanimi ogrlicami iz kroglic

Ta ogrlica je videti super, saj so v tej ogrlici vtisnjene pisane kroglice in zavozlane z zlato verižico. Veriga je tudi zvita v zadrgo, kar ogrlici daje čudovit videz. Ta vrsta ogrlice je primerna tudi za zabave na poroki.

14. Oblikovalske ogrlice iz kroglic:

Oblikovalske ogrlice iz kroglic:

Najboljši način, da okrasite svoj slog in izgledate modno, je, da nosite ogrlico iz kroglic oblikovalca. Tako kot v tej ogrlici se uporabljajo večbarvne kroglice, tako da se lahko ujemajo s katero koli obleko. Izgledajo zelo preprosto in elegantno in izgledajo elegantno in trendovsko.

15. Pisane ogrlice z biseri:

Pisane ogrlice z biseri

Biserna ogrlica izgleda elegantno, in ko je okrašena z bisernimi barvami, se zdi zelo privlačna. Biseri so zelo pri srcu ženskam, biserna ogrlica iz perlic pa izgleda zelo elegantno. Te vrste ogrlice so lahko dobra pisarniška oblačila in jih lahko nosite tudi v hladnih klepetalnicah.

Ogrlica je okras, ki povečuje lepoto samic in jih naredi privlačnejše in očarljivejše. Ogrlica iz kroglic je eden najlažjih načinov, da svojemu videzu dodate slog, saj ga lahko ustvarite tudi doma. Ogrlice iz kroglic so zelo povpraševane in samice jih lahko nosijo z velikim stilom in elanom. Zmešajte in ujemajte kroglice in ustvarite ogrlico za svoj vrat.