S spremembo v modni industriji se je na ogrlicah zgodila tudi sprememba na trgu nakita. Težke zlate ogrlice so zdaj nadomestile z lahkimi dolgimi ogrlicami, ki krasijo oblikovalske obleke. Material, iz katerega so izdelani, je zlato ali srebro ali čare, kot so kroglice, verige, zlitine, biseri itd..

preproste in tradicionalno dolge ogrlice

Dolga ogrlica, ki jo navdihujejo kraljevske ogrlice Maharajas, ima svoj čar za nadaljevanje. Okrasijo vrat žensk in jim dajo ženstven in nežen videz.

Modeli nakita z dolgimi ogrlicami:

Oglejmo si nekaj lepih in najnovejših modelov dolgih ogrlic z verigami za dekleta in ženske.

1. Veriga za dolge ogrlice Arrow Design:

Arrow Design veriga z dolgimi ogrlicami

Dolga ogrlica s puščico izgleda osupljivo, da bo borcu omogočila pogled na sovražnike. Veriga je narejena iz preproste zlitine, obesek za puščice pa iz kovine v srebrni barvi. Zasnova puščice simbolizira zaščito in boj proti zlu ali negativnemu. Predstavlja tudi smer. Daje osupljiv pogled na priložnostne osebe za nočne izlete.

2. Dolga ogrlica s čari:

Dolga ogrlica s čari

Oblika dolge ogrlice z več čari daje edinstven videz priložnostnim osebam. Veriga je narejena iz brona, krogi in ovalne zlitine pa oreščkom dodajo lepoto. Velike kroglice dajejo tudi statičen videz. Rjava barva dolge ogrlice daje dober videz tudi na dolgih krilih. Takšna oblika ogrlice simbolizira mir, bogastvo in zvestobo.

3. Dolga ogrlica iz zlata in biserov:

Dolga ogrlica iz zlata in biserov

Biserna dolga ogrlica z rožo z zlato mrežo izgleda čudovito in v trendu za etnično obleko ali oblikovalsko obleko. Ogrlica je narejena s petimi prameni morskih biserov, pritrjenih z zlato sijočo rožo. Zasnova predstavlja velikodušnost, čistost, zvestobo in integriteto. Veliko se izvaja na funkcijah, praznikih in verskih funkcijah.

4. Dolga srebrna ogrlica z lokom:

Dolga srebrna ogrlica z lokom

Oblikovalska, a čutna dolga ogrlica iz srebra je danes v modi. Več srebrnih verig je med seboj pritrjenih z vzmetjo in verigo. Notranja veriga je tudi posejana s srebrnimi biseri. Za povečanje njegove ljubkosti je na verige pritrjen majhen srebrni lok. Ogrlica daje vaši osebnosti drugačen in moden videz na zabavah ali celo v diskotekah in nočnih izhodih.

5. Enostavna srčna dolga ogrlica srebro:

Enostavna srčna dolga ogrlica srebrna

Ogrlica z dolgim ​​obeskom izgleda neverjetno in drzno v priložnostnih zadevah, kot so kavbojke, kapri itd. Jeklena srebrna ogrlica je narejena iz srebrnih kroglic in nazadnje pritrjena z velikim okroglim kroglico. Končno srebrni obesek v obliki srca s kristalno belim kamnom, pritrjenim v verigi, da postane privlačnejši. Zasnova simbolizira globoko ljubezen, čistost in resnico.

6. Dolga ogrlica oblikovalca Snake Design v zlatu:

Oblikovalka Snake Design Dolga ogrlica v zlatu

Želite nositi nekaj lahkega v zlatu! Zlata dolga ogrlica z drugačnim dizajnom izgleda prefinjeno na oblikovalskih oblekah, zlasti na plazu. Zlata veriga je narejena z vzmetnim dizajnom in povezana z obeskom iz kačje oblike. Daje pogled na kačo, ki pleza na vejo drevesa. Zasnova pomeni ponovno rojstvo, plodnost, nemoralnost, preobrazbo in zdravilno moč.

7. Dolga ogrlica iz pavove verige za najstnike:

Dolga ogrlica iz pavove verige za najstnike

Ogrlica z dolgo verigo je s pomočjo pavovega obeska pisana in očarljiva. Dolga veriga je narejena iz srebra, nanjo pa je pritrjen pavinski obesek, obsijan s pisanimi smaragdi. Za dodajanje lepote obeska je nanj pritrjeno perje. Zasnova simbolizira licenčnine, vizijo, zaščito in vodenje.

8. Dolga ogrlica iz zlatih in srebrnih kril za ženske:

Dolga ogrlica iz zlata in srebrnih kril za ženske

Iščete nekaj smiselnega za redno uporabo! Ogrlica z dolgimi verigami s krilnim obeskom daje božanski videz. Preprosta veriga iz srebra je pritrjena na dve krili. Ena je sestavljena iz zlata, druga pa iz srebra. Obesek daje videz angelskih kril. Eden opisuje dobro, drugi pa zlo. Zasnova prikazuje dve plati človeka. Dobro in slabo. Takšna zasnova je za redno nošenje ali tudi za posebne dnevne izhode in pisarne.

9. Ogrlica iz biserov in dolgih kristalov:

Ogrlica z biseri in dolgimi kristali

Iščete kaj za obleči v lokalih, diskotekah, pisarnah ali ponoči! Za prijeten videz si oglejte dolgo ogrlico v beli barvi. Vrvica ogrlice je napolnjena z morskimi biseri in kristalnimi kroglicami bele barve. Njegovemu neverjetnemu dizajnu so dodani ovalno oblikovani beli čari. Zasnova izgleda neverjetno na priložnostnih in formalnih. Zasnova simbolizira čistost, resnico, mir in tišino.

10. Oblikovanje kroglic z dolgo ogrlico za dekleta:

Oblikovanje kroglic z dolgimi ogrlicami za dekleta

Preprosto, a modno osebnost lahko zlahka najdete, ko nosite dolgo ogrlico z biseri. Ogrlica je narejena iz nebeško modrih kroglic srednje velikosti v dvojnih pramenih. Zasnova izgleda neverjetno na priložnostnih oblačilih, kot so kavbojke, kapri in dolga krila. Popolnoma se ujema z zabavami na plaži ali počitnicami na plažah. Predstavlja mir, srečo, ženskost itd.

11. Srebrna ogrlica z dolgo verigo:

Srebrna ogrlica z dolgo verigo

Želite zabaven pogled na priložnostne zabave ali tematske piknike! Zasnova je sestavljena iz treh srebrnih verig in na koncu združena s tremi velikimi ključavnicami. Daje videz mornarja, saj je dolga veriga. Zasnova predstavlja svobodo, izražanje in osvoboditev.

12. Komplet dolgih zlatih ogrlic za poroko:

Komplet dolgih zlatih ogrlic za poroko

Želite tradicionalno videti festivale in poročne funkcije! Preizkusite zlato ogrlico z verižico, dodano v mangov čar. Ogrlica ima pet zlatih pramenov, ki so dodatno pritrjeni na mangov dizajn, posejan s smaragdi. Za komplet ima dva ujemajoča se uhana. Izgleda privlačno na oblikovalskih sarejih in oblikovalskih lehengah.

13. Srebrna dolga ogrlica s ključavnico in ključem:

Srebrna dolga ogrlica s ključavnico in ključem

Želite eleganten videz za zabave ali redno nošenje! Nerodna ključavnica in ključna dolga ogrlica je utrip, ki ga lahko nosite. Zasnova je narejena iz dolge verige iz srebra in ključa s srčno ključavnico z velikim črnim diamantom. Predstavlja ljubezen, čutnost, skrb in zaščito. To je lahko najboljše darilo vaši ljubljeni za posebne dni, da izrazite svojo globoko ljubezen.

14. Koralna dolga ogrlica:

Koralna dolga ogrlica

Želite za poletje nositi nekaj edinstvenega. Preizkusite ogrlico z dolgimi biseri, narejeno iz koralnih kroglic, ki bo na koncu dobila rese, da bo dala očarljiv videz. Zaradi uporabe morsko modrih koralnih kroglic je čudovito nositi na plažah in tudi za redno nošenje. Zasnova je neverjetna za priložnostne ljudi. Oblikovanje je simbol moči in prestiža.

15. Starinska dolga ogrlica iz metulja:

Starinska dolga ogrlica iz metulja

Funky, a moden dizajn okrasnih z obeskom iz metulja je videti srčkan zaradi etnične in oblikovalske obleke. Ogrlica z dolgim ​​obeskom ima pisano teksturo z obeskom iz metulja, posutim s pisanimi kamni. Ogrlica daje uporabniku etnični videz in predstavlja njegove občutke, kot so svoboda, spremembe, veselje, ponovno rojstvo itd.

16. Dolga ogrlica z napisom Rose Gold:

Dolga ogrlica z napisom Rose Gold

Želite podariti nekaj osebnega ali izraziti svoji ljubezni! Preizkusite zlato dolgo ogrlico z obeskom z imenom ali črkami. Ogrlica je narejena iz zlata, obesek pa je oblikovan z oblinami, ki tvorijo ime ali občutek, ki ga je treba izraziti. Oblika je lahko čutno darilo za nekoga posebnega za redno nošenje ali za zabave in pisarne.

17. Dolga ogrlica z obeskom Wave v zlatu:

Dolga ogrlica z obeskom Wave v zlatu

Nov in trendovski dizajn, ki postaja vse bolj priljubljen, je dizajn s trojnimi valovi. Zlata ogrlica z dolgim ​​obeskom je oblikovana z morsko zelenim kamnom na sredini, obdanim z verigo diamantov, nato pa na koncu z zlatim pramenom. Daje neverjeten pogled na kavbojke in dolga krila za izlete po morski obali, plažah in zabavah. Zasnova predstavlja moč, moč, igrivost, čistost in zvestobo.

18. Disneyjeva tematska dolga ogrlica:

Disneyjeva tematska dolga ogrlica

Želite svoji hčerki podariti darilo, povezano z Disneyjevimi liki! Pridobite ji dolgo ogrlico z obeskom iz Disneyja, recimo barbiko, morsko deklico, pepelko itd. Veriga je sestavljena iz srebra, nanjo pa je pritrjen obesek z liki. Daje neroden pogled na obleke Barbie za tematske zabave, otroške rojstnodnevne zabave ali druge funkcije. Modele nosijo tudi najstniki na fakultetah.

19. Oblika ogrlice v templju Južne Indije:

Zasnova dolge ogrlice v templju Južne Indije

Starinski videz opazimo, ko nosimo zlato dolgo ogrlico, ki jo navdihujejo nakit iz južne Indije. Dolga ogrlica je narejena iz zlatih kroglic, zlatega kovanca in obeska s podobo boginje Lakshmi ter rdečimi in zelenimi smaragdi. Najbolj ustreza v porokah ali tradicionalnih verskih funkcijah. Izgleda elegantno, če ga nosite na težkih kanjivarskih sarejih.

20. Majhna in preprosta trikotna dolga ogrlica:

Majhna in preprosta trikotna dolga ogrlica

Preprost, a prefinjen videz razreda lahko sprejmete, ko nosite dolgo ogrlico s preprostim trikotnim obeskom. Zasnova je narejena iz zlate, srebrne ali kovinske verige, nanjo pa je pritrjen črni obesek trikotne oblike. Zelo ga nosijo vsakodnevna oblačila za vsakodnevno nošenje ali pisarne, zabave itd. Oblika pomeni Trojico sina, očeta in svetega duha. Simbolizira čistost, resnico in pozitivnost.

Dolge ogrlice so pogosto dajale edinstveno ikono, če so bile v modi uporabniku. Modele zdaj pogosto vidimo ne le v Ameriki in Angliji, ampak tudi v azijskih državah. Ne samo, da je v trendu med dekleti in damami, ampak se nosi tudi pri fantih, ki želijo imeti edinstven in drzen videz.