Biser je edini dragi kamen, ki ga najdemo v živem bitju. Nakit iz biserne ogrlice je vedno videti zelo elegantno, saj ima preprost videz. Bisere ob posebnih priložnostih, kot je poroka, zelo obožujejo zaradi pomena čistosti in nedolžnosti kamna. Biseri se nahajajo v različnih oblikah in vzorcih, izbirate pa jih lahko po svojem okusu. Biseri so na voljo tudi v različnih barvah, kot so črna, modra, bela in roza itd.

biserna ogrlica

Najnovejši modeli bisernih ogrlic: (enojni in več resničnih biserov) modra, bela in črna:

Vsak simbolizira edinstven pomen in izgleda zelo privlačen. Pogovorimo se o nekaj resničnih bisernih ogrlicah za ženske v poroki in za vsakodnevno nošenje:

Biserne ogrlice so eden najbolj priljubljenih indijskih nakitov in v drugih delih sveta. To je predvsem zaradi njihove raznolikosti in sposobnosti, da ustrezajo vsem. Lahko jih izdelate po meri ali jih oblikujete in povežete s skoraj vsakim kosom oblačila, da gredo kot dodatek.

Preberite, če želite poznati prvih 40 bisernih ogrlic, ki ustrezajo vašim zahtevam.

1. Biserna ogrlica v zlatu:

Biserna ogrlica v zlatu

Ta ogrlica iz zlatega bisera je najljubša na večini indijskih tradicionalnih festivalov/funkcij. Lahko se ujemajo z uhani, ki so priloženi ogrlici, in jih lahko kombinirate s katero koli tradicionalno obleko, kot sta salwar kurta ali saree.

2. Komplet ogrlic modri biser:

Komplet ogrlic modri biser

To modro biserno ogrlico lahko nosijo ljudje, ki želijo na zabavi ali funkciji videti veličastno. Čeprav je lahek, lahko izgleda res težek in lahko celotno podobo prenovi. Ta ogrlica je mešanica ameriških diamantov in biserov, kontrastna in daje drugačen videz kot običajne biserne ogrlice.

3. Ogrlica iz cvetličnega bisera v srebru:

Ogrlica iz cvetličnega bisera v srebrni barvi

Ta ogrlica je sodobnega dizajna in jo lahko nosite na zahodnih oblačilih. Ima majhne koščke, položene na liste in cvetlično podlago. To je enkraten kos v bisernih ogrlicah.

4. Ogrlica iz nizov:

Ogrlica z nizom iz biserov

Ta preprosta biserna ogrlica je za tiste, ki želijo videti prefinjeno. To nizo biserno ogrlico je najbolje opremiti s svečano obleko in jo združiti z uhani z biseri. So lahke in minimalnega videza.

5. Ogrlica iz biserov cinka:

Biserno ogrlica iz cinka

Ta ogrlica iz rdečega bisera je opremljena z 21k zlato prevleko. V sredini ima obesek, kot je velik kos. Najbolj primerno bo, da ga nosite v tradicionalnih oblačilih in z uhani in ustreznimi zapestnicami. Beli in rdeči kontrast daje ogrlici eleganten videz.

6. Ogrlica z enim bisernim obeskom:

Ogrlica z enim bisernim obeskom

Ta obesna biserna ogrlica se nekoliko razlikuje od ostalih ogrlic v seriji. Je zelo preprosta in je najbolje dati prednost, če jo želite čim manj uporabljati. Lahko ga povežete z zapestnico ali bisernimi čepi, da dopolnite celoten videz. Ogrlica je iz fine vrvice in enega bisera pritrjenega kot dolg obesek.

7. Troslojna ogrlica z več biseri:

Troslojna ogrlica z več biseri

Ta sladkovodna biserna ogrlica je najboljša za tiste, ki iščejo ogrlico, ki jo lahko uporabite večkrat in večkrat. Zaradi svojega sladkovodnega bisera so biseri videti sijoči in svetli. Tri plasti so povezane s tečajem, ki veže ogrlico.

8. Ogrlica Choker Pearl:

Ogrlica Choker Pearl

To je starinska biserna ogrlica, ki je najbolj primerna za sodobne ženske, ki radi eksperimentirajo z modo z mešanico starih in sodobnih modelov. To ogrlico lahko nosite na različnih oblačilih, pa naj bo to saree ali dolgo krilo. Za dokončanje videza ga lahko povežete z uhani.

9. Tahitijska ogrlica:

Tahitijska ogrlica

Ta ogrlica iz črnega bisera se nekoliko razlikuje od serije, predvsem zaradi barve biserov. Te črne bisere lahko okrasijo ženske, ki želijo svojemu videzu dodati edinstveno dimenzijo. Lahko ga kombinirate tudi z uhani ali visečimi uhani. Najbolj primerne so za zahodne obleke.

10. Kultivirana ogrlica z bisernim obeskom:

Kultivirana ogrlica z bisernim obeskom

Ta biserna ogrlica Southsea je tista, ki jo lahko okrasijo ženske vseh starosti. Lahko se kombinira s katero koli obleko, ki vam daje minimalen videz, hkrati pa izgleda elegantno. Narejen je iz kovinske vrvice z enim samim obeskom iz južnega morskega bisera in ga je enostavno prenašati.

11. Ogrlica iz pramena:

Ogrlica iz pramena

Ta roza biserna ogrlica je nova v kategoriji bisernih ogrlic. Zahtevajo ga številne ženske, ki iščejo ogrlice, ki jim lahko dajo minimalen videz, hkrati pa dodatek ostajajo v središču pozornosti. Ti roza biseri so drugačni po videzu in se lahko odlično prilegajo tako uradni kot neformalni obleki.

12. Barvna ogrlica:

Barvna ogrlica

To ogrlico iz zelenega bisera lahko ženske okrasijo na preprostih oblačilih in jim dajo težek videz. To ni minimalen nakit, zato ga je treba nositi na ne tako težki obleki. Je kombinacija diamantov in zelenih biserov ter visečih uhanov. Na splošno lahko ta ogrlica ljudem da popolnejši in veličastnejši videz.

13. Srebrna ogrlica:

Srebrna ogrlica

Biserne ogrlice so združene s srebrom ali zlatom. Ogrlice iz zlatega bisera so najprimernejše za slovesnosti in poroke, vendar so srebrne ogrlice izbira žensk, ko govorijo o dodatkih, ki jih je treba uporabiti v uradni postavitvi. Ženske lahko uporabijo to srebrno biserno ogrlico, da obleko oblečejo za formalno funkcijo. Narejen je iz kovinske zlitine z oblikovanji in biseri, ki mu dajejo sodoben videz.

14. Kamnita ogrlica:

Kamnita ogrlica

Ta biserna ogrlica iz poldragega kamna je prava lepotica. Zasnovan je tako, da po ogrlici podrobno postavi pisane poldrage kamne z biseri, pritrjenimi na dno. Primeren je za nošenje na indijskih oblačilih in velikih funkcijah. V kombinaciji z uhani lahko daje eleganten videz, ki ustreza vašemu slogu.

15. Diplomirana ogrlica:

Diplomirana ogrlica

Ta klasična graduirana ogrlica z dolgimi biseri je tista, ki jo mnogi radi nosijo zaradi subtilnega belega videza. Ne obremenjuje vaše obleke, hkrati pa ohranja dodaten videz. Lahko ga nosite na sareeju ali lehngi, da izboljšate videz.

16. Ogrlica iz mešanega bisera:

Ogrlica iz mešanega bisera

Edinstvenost ogrlice je njena mešanica belih in črnih biserov. Lahko ga nosite na sareeju, uradni obleki, obleki itd. Po videzu je zelo preprost, a hkrati eleganten. Za dokončanje videza ga lahko združite z uhani.

17. Dizajnerska biserna ogrlica:

Oblikovalska biserna ogrlica

18. Ogrlica ovalne oblike:

Ogrlica ovalne oblike

Ta zlata biserna ogrlica ovalne oblike nikoli ne more iziti iz mode. Ženske po vsem svetu so ga izbrale in ga raje zaradi njegove preproste, a privlačne oblike. To je niz zlatih biserov, ki jih lahko nosite tako na tradicionalnih kot formalnih oblačilih.

19. Ogrlica iz modrega lapisa:

Modra ogrlica Lapis

Ta majhna biserna ogrlica je narejena iz modrih lapisov in belih biserov. Zaradi te barvne kombinacije je ta ogrlica edinstvena. Zelo dobro se ujema z navadnimi sareji in tudi s salwar oblekami. Lahko ga povežete z visečimi uhani ali čepi, da dopolnite videz.

20. Biserna ogrlica Akoya:

Biserna ogrlica Akoya

Biserna ogrlica Akoya je enojna biserna ogrlica, ki jo lahko ženske okrasijo ob tradicionalnih priložnostih, vendar jo zaradi minimalnega videza nosijo ob uradnih priložnostih. Kombinira se lahko z zapestnicami in uhani, ki se prilegajo obleki. Je enostaven za nošenje, zaradi česar lahko izgledate modno in v modi.

21. Ogrlica iz rjavega bisera:

Ogrlica iz rjavega bisera

Ta ogrlica iz rjavega bisera se razlikuje od ostalih ogrlic. To ogrlico lahko nosite na svetlih oblačilih, da se dobro zlije. To je preprosta ogrlica iz rjavih biserov na eni niti. Ko ga nosite na uradnih oblačilih, vam lahko da prefinjen videz.

22. Ogrlica iz rumenega zlata:

Ogrlica iz rumenega zlata

Ta ogrlica iz baročnega bisera iz rumenega zlata je najnovejša oblika biserne ogrlice. Je v trendu in je oblikovan tako, da ga lahko nosite večkrat. To je ogrlica v treh vrstah in je ob obrabi videti kot ogrlica iz dušilke. Lahko ga povežete z visečimi uhani in čepki za popoln videz.

23. Ogrlica iz kositra:

Ogrlica iz kositra

Ta ogrlica je narejena iz modre baročne biserne ogrlice Akoya. Lahko ga nosite tudi na sareeju, salwar obleki ali neformalni obleki. Videz je minimalen, lahko pa tudi moden. Zasnovan je tako, da ni videti pretežak, saj tudi vdolbina za dodatke ni videti tako preprosta.

24. Poročna ogrlica:

Poročna ogrlica

Ta poročna ogrlica je tista, zaradi katere lahko nevesta izgleda veličastno in razkošno. To je ogrlica s tremi prameni, zasnovana posebej za neveste, ki se ujemajo s težkimi oblačili. Pozlačen je, zato je sijoč in težek na videz, vendar je enostaven za nošenje in upravljanje ter lahko naredi vaš poročni videz popoln.

25. Ogrlica iz rožnatega zlata:

Ogrlica iz rožnatega zlata

Ko gre za ogrlice, zlato nikoli ne gre iz mode. Toda rožnato zlato s kombinacijo biserov je najboljši način, da postanete modni. Ta trendovska ogrlica iz roza zlata je namenjena sodobnim ženskam, ki si olajšajo svojo cono udobja. Zelo dobro se prilega uradnim oblačilom in se lahko nosi tudi s tradicionalnimi oblačili. V kombinaciji z bisernimi uhani iz roza zlata lahko dopolni videz.

Biserne ogrlice nikoli ne gredo iz mode; nosite jih lahko večkrat in v več oblačilih. Lahki in enostavni za nošenje, so lahko najboljši pripomoček, ki ga lahko nosi ženska. Na voljo so v različnih oblikah in barvah, ki ustrezajo vsem.

26. Enostavna ogrlica iz belega bisera:

Preprosta ogrlica iz belega bisera

Enostaven nakit je vedno edinstven in čudovit na pogled. Enako velja za to preprosto biserno ogrlico. Na pogled je preprosto dodati bleščeč učinek belih biserov, da bo videti neverjetno. Enostavnost se vedno občuduje in bi krasila tudi nosilko te biserne ogrlice. To vrsto ogrlice nosijo starejše in starejše ženske in jih lahko nosimo za vsako priložnost.

27. Ogrlica iz malih biserov v zlatu:

Ogrlica iz malih biserov v zlatu

Zlato je zelo ugodno in z zlatom nikoli ne morete zgrešiti. Biser z zlato ogrlico izgleda zelo lepo in daje očarljiv videz vratu uporabnika. Te vrste ogrlice so zelo priljubljene že desetletje in celo med vsemi starostnimi skupinami žensk.

28. Starinska biserna ogrlica za poroko:

Starinska biserna ogrlica za poroko

To je edinstvena kombinacija belih biserov, oblikovanih v obliki rože. Mešanica in ujemanje biserov naredita ogrlico čudovito in je odlična izbira za poroke in zabave. Ta vrsta medaljona je lahko stilska izjava o tem, kako nekdo nosi videz.

29. Tanka biserna ogrlica za dekleta:

Tanka majhna biserna ogrlica za dekleta

Ljudje, ki ne marajo nositi jazzy in širokih draguljev. To je prava izbira, tanka biserna ogrlica. V tej ogrlici se uporablja tanka in manjša velikost biserov, posejana v zlato verigo. Te majhne tanke bisere lahko celo vtaknete v poljubno kovino in izgledate trezno in elegantno.

30. Ogrlica iz sivega bisera v slogu trakove:

Ogrlica iz sivega bisera v slogu trakove

Biseri so na voljo v različnih barvah, kot so siva, črna in seveda bela itd. Ogrlica je zavozlana v slogu traku, vmes pa so vtisnjeni sivi biseri, zaradi česar je videti drugačna in očarljiva. Izdelava te ogrlice je brez besed in ogrlici daje bleščeč videz. Resnično lahko izstopa, ko nosiš samo to ogrlico, lahko pove veliko o osebi.

31. Enostavna biserna ogrlica iz srebrne kovine:

Preprosta biserna ogrlica iz srebrne kovine

Srebrna kovina je vedno v povpraševanju in vse vrste dragih kamnov ali biserov se gelirajo z njo, rezultat okraska pa je osupljiv. Ta biserna ogrlica v srebru je hit žensk, zaradi česar so videti trendovsko in elegantno. Te vrste ogrlice so lahko odlično darilo tudi vašim najdražjim.

32. Enojna biserna ogrlica z diamanti:

Enojna biserna ogrlica z diamanti

Zaradi bleščečega učinka diamanta se široko odprejo oči, in če je pritrjen tisti čudovit biser, je izdelana osupljiva ogrlica. Ta ogrlica je uspešnica vseh časov in dodaja čar osebnosti uporabnika in ne more ustaviti komentarjev, ki tečejo k njej.

33. Komplet nakita iz poročne biserne ogrlice:

Komplet nakita iz ogrlice za neveste

Poroka je najdragocenejši in najpomembnejši dan v življenju žensk in na svoj poseben dan želi biti ekskluzivna. Biserna ogrlica je odlična izbira zanjo, saj ji daje sijaj in sijaj na obrazu ter ji daje popoln poročni videz.

34. Biserna ogrlica z več prameni v zlati verigi:

Biserna ogrlica z več prameni v zlati verigi

Tudi ženske radi nosijo ogrlico v plasteh ali več pramenih. Verige so lahko iz srebrne ali zlate kovine. V tem so biseri vtisnjeni v zlato verigo, peneči beli biseri pa v elegantnem vzorcu, ki povečuje vizualni učinek ogrlice.

35. Lepa dizajnerska biserna ogrlica za najstnike:

Lepa dizajnerska biserna ogrlica za najstnike

Samice se zelo zavedajo mode in v svoji škatli za dragulje vedno obožujejo oblikovalske in trendovske okraske. Prihaja nov koncept ogrlice, kjer so se zlate kovine spremenile v ovalno obliko, vmes pa so črni, srebrni in zlati biseri posejani, kar ogrlici daje osupljiv in oblikovalen videz. Nosilka te ogrlice bi se razmetala v slogu in ustvarila svojo modno izjavo.

36. Trojna biserna ogrlica za žensko:

Trojna biserna ogrlica za žensko

Ta biserna ogrlica je ena najpreprostejših in edinstvenih ogrlic, njena oblika in vzorec pa nikoli nista zastarela. Svetleči biseri so obešeni v preprosti verigi, zaradi česar se zdiš elegantna in najlepša ženska v množici. Lahko ga nosite kot dobro pisarniško obleko in tudi na preprostih klepetalnicah.

37. Večkratni biser, zvit v ogrlici:

Ogrlica z več biseri

Pri tej vrsti ogrlice se za izdelavo ogrlice uporabljajo manjši in večji biseri. Biseri so zviti v poseben vzorec, ki mu daje ekskluziven videz, zaradi česar ste videti super. Ogrlice lepo krasijo vrat. Te ogrlice so zelo občutljive, zato so zelo lahke.

38. Biserna ogrlica s črnimi kroglicami:

Biserna ogrlica s črnimi kroglicami

Nakit veliko govori o svoji osebnosti, zato lahko ogrlica, ki jo nosi ženska, pove celotno osebnost te osebe. Ta vrsta ogrlice povečuje žensko obleko in daje kraljevski in eleganten videz. Ogrlica z več prameni je lahko popolna poročna obleka, črne kroglice pa se odlično zlijejo s sijajem in svetlostjo belih biserov.

39. Komplet temno modre biserne ogrlice:

Set temno modrih bisernih ogrlic

Biseri so v različnih barvah in tako dajo osupljiv videz. Govori se, da oseba, ki nosi modre bisere, najde svojo ljubezen. V tej ogrlici so beli in modri biseri lepo uporabljeni, na vrhu pa so vtisnjeni kundani, ki ogrlici dajejo starinski in ekskluziven videz.

40. Elegantna biserna ogrlica za ženske:

Elegantna biserna ogrlica za ženske

Pred vami je najbolj neverjeten in ekskluziven, eleganten kos ogrlice. Mešanica in ujemanje črno -belih biserov s kristali naredijo njegovo ogrlico moderno videti s simbolom kraljevskega prava. Izdelava in kombinacija sta briljantni, kar daje lastniku te ogrlice spektakularen videz.

Biserna ogrlica je tista, ki jo lahko brez težav nosite ob vsaki priložnosti, pisarniški obleki ali na zabavah. Biserna ogrlica je videti preprosta, zaradi česar se v množici pokažete lepe in očarljive, uporabnica pa bo obremenjena s komplimenti. Biserno ogrlico lahko nosite v kateri koli obleki, kot so sari, vestern in celo formalki. Tudi mlada dekleta obožujejo biserno ogrlico, saj izkazuje svojo nedolžnost in zaradi česar so videti čiste in lepe.