Oblikovanje ogrlic je lahko zelo fascinantno. Te lahko dobite tudi v 5 gramih za zelo stroškovno učinkovit nakup. Ti modeli so lahko v sodobnem slogu ali tradicionalni z vsemi zapletenimi podrobnostmi. Zasnova ogrlice pod 5 gm daje vašemu vratu izjemen videz. Oglejte si ta seznam 5 -gramskih modelov zlate ogrlice in pojdite naprej in kupite popolno zase.

Najboljši modeli zlatih ogrlic v 5 gramih:

Nekaj ​​top 9 5 gm zlatih ogrlic, predstavljenih tukaj,

1. Klasična ogrlica:

Klasična ogrlica

Lahko si priskrbite lepo 5 -gramsko zlato ogrlico, ki je klasična in tradicionalna. Ogrlica ima tudi uhane istega vzorca. Zasnova je dolgega sloga z visečimi uhani. Ta oblikovalski komplet je tudi v vašem proračunu.

2. Veriga za vrv v 5 gm:

Vrvna veriga v 5 gm

Eden izmed najbolj priljubljenih modelov ogrlic je veriga z vrvjo. Ta 5 gm zlata ogrlica je popoln nakup za vsakodnevno uporabo. Veriga izgleda sijoča ​​zaradi zvite vrvi, ki se sveti v svetlobi. Ta vrsta vrvi iz 5 g zlata daje udoben videz tudi na poročnih zabavah.

3. Ogrlica Spike Design:

Ogrlica Spike Design

Tukaj je dostopna, a čudovita ogrlica v zlatu. Ti modeli iz 5 tola zlatih ogrlic so kot nalašč za priložnosti, saj zlato sveti. Konice v ogrlici in uhani so videti zelo privlačne. Različne oblike so vedno najboljša izbira za ženske, privoščite si jo za naslednjo zabavo.

4. Kabelska ogrlica:

Kabelska ogrlica

To je sodoben pogled na ogrlico. 5gm zlata ogrlica je narejena iz majhnih kablov, povezanih skupaj. Odlično deluje za pisarniško uporabo in vsakodnevno nošenje. Ogrlica ima na koncu tudi močno zaponko. Ženske lahko uživajo v tej vrsti nakita za pisarniško zabavo.

5. Zlata Mangalsutra:

Zlata Mangalsutra

Pridobite to čudovito obliko mangalsutra v 5 g zlata in uživajte v njej za vsakodnevno nošenje. Obesek z občutljivim vzorcem listov je kot nalašč za preprost videz. Ta 5 -gramska ogrlica je ravno tisto, kar potrebujete za drugo mangalsutro. Moški lahko tovrstni nakit podarijo svoji ženi tudi na kateri koli poseben dan ali valentinovo.

6. Ogrlica V oblike:

Ogrlica V oblike

To zlato ogrlico v obliki črke V lahko dobite kot popoln nakup za rojstni dan ali obletnico. Ogrlica v obliki črke V ima pritrjene drobne diamante. Nežni uhani istega vzorca ogrlice naredijo popoln videz. Izgleda odlično na vsaki obleki, če želite nositi zahodne obleke, potem bo ta dobra izbira.

7. Ogrlica iz kroglic:

Ogrlica iz kroglic

Ta neverjetna ogrlica s tremi prameni je čudovit način, da pritegnete pozornost. Vsak pramen ima kroglice različnih velikosti, zato je videti zelo glamurozno. Uhani so prav tako enakega vzorca, a zelo dramatični.

8. Ogrlica Drop Link:

Ogrlica Drop Link

Tukaj je dobra ogrlica s spuščenimi povezavami, ki jo lahko uporabite za vsakodnevno nošenje. Povezava za spuščanje izgleda zelo preprosto in hkrati zelo elegantno. Na ogrlico lahko pritrdite tudi obesek.

9. Ogrlica iz kačje verige:

Ogrlica iz kačje verige

To je še ena priljubljena oblika ogrlice, ki izgleda kot kačji vzorec. Ogrlica je zelo močna in izgleda tudi težka. Ta oblika ima na koncu objemko.

Ogrlica iz 5 gramov zlata je lahko izvrstna in elegantna. Lahko jih imate v različnih izvedbah od preprostih do preprostih do zapletenih. Tradicionalni in sodobni modeli so zelo privlačni.