Ženske in dekleta danes nosijo ogrlice z ogrlicami, ki so videti precej trendovsko in elegantno v kul boho slogu, ki izgleda ekskluzivno in srčkano s katero koli obleko. Za razliko od ogrlic, ki visijo nizko do linije prsi, se ogrlice z ogrlicami nosijo okoli vratu tako, da se dotikajo kože okoli. Ali pa recimo, da se nosi tesno prilegajoče okoli vratu. Dušilke so narejene na različne načine in jih lahko preprosto naredite sami doma. Choker ogrlice so na voljo in jih je mogoče izdelati iz poljubnih kovinskih kosov, kroglic, usnja, čipk, trakov in oblačil, kot je žamet, lahko pa tudi kvačkane ali izdelane z vrvicami, ki so na voljo posebej za izdelavo chokerjev.

Kako narediti ogrlico Choker doma:

Poglejmo si najboljše načine, kako narediti ogrlico iz chokerja.

1. Ogrlica iz čipke z obeskom iz črne vrtnice:

Ogrlica iz čipke z obeskom Black Rose

Obesek iz črne vrtnice s črnim diamantom na sredini lahko vtaknete v sredino žametnega traku dolžine vratu. Preproste žametne ali druge tkanine s čopičem so eden najlažjih načinov, kako narediti ogrlico iz čokra doma za vsakogar. Vse kar morate storiti je, da preprosto vzamete žametno črno ogrlico in ji na sredino pritrdite čar črne vrtnice. Za konce lahko uporabite ključavnico ali kljuke.

2. Žametna čokolada z okusnimi zvitki:

Žametna čokolada z okusnimi zvitki

Ko se pojavi vprašanje, kako narediti dušilko, je lahko najbolj hitra ideja čokoladica iz trakov ali žametnih trakov, ki jih je mogoče rahlo pomikati s kavlji in sponkami ter nekaj verigami, ki jih pritrdijo na vrat. Če želite narediti dušilko, izrežite dva žametna traka enake dolžine. Vzemite srebrni prstan in dvakrat zložite pasove, dokler ni na sredini pasu. Konce zaklenite s kljukami za odpiranje in zapiranje objekta tudi na drugi strani.

3. Velika biserna ogrinjalo:

Velika biserna dušilka

Veliki biseri najbolj privlačijo tako kot manjši. Priključite jih z debelo srebrno žico na skrajnih koncih in DIY choker bo pripravljen za nošenje s čar na vratu. Očarljivi veliki biseri bodo videti briljantno s slogom predstave na vaši obleki. Ta preprosta dušilka je narejena iz obroča iz jeklenega šterlinga z zapiralnimi konci in dvema podobnima biseroma v sredini.

4. Denim čoker:

Čopič iz denim

Denim DIY ogrlice iz chokerja lahko naredite tako enostavno z manj truda. Samo dodajte dve sponki na koncih desne velikosti traku za vrat in jih z zatiči pripnite okoli vratu. Modra jeansa osvetli vaš funky slog s svojimi kul hlačami in vrhom. To preprosto dušilko lahko naredite tako, da iz kavbojk izrežete vratni del velikosti vratu. Na obeh koncih naredite kavbojke hrapave in jim zadaj odvijte kljuke za ustrezno prileganje.

5. Ogrlica iz pletenega usnja:

Pletenina iz usnja

Pletene usnjene ogrlice iz chokerja izgledajo dovolj kul, da vašo obleko pripeljejo do drzne podobe. Ideja DIY iz črne usnjene ogrlice iz chokerja vam lahko z lastnimi močmi zlahka da izjavo. Če želite narediti to dušilko, preprosto prišite pleteno usnjeno vrvico na kos žametnega vratu. Naredite, da se dovolj izgubi za obrabo, nato pa ga lahko privežete, da se popolnoma prilega.

6. Debela čokolada za šampanjec:

Debela čokolada za šampanjec

Debela ogrlica iz čokolade iz šampanjca je tudi ena najlažjih preprostih in treznih ogrlic, ki jih je mogoče narediti doma. Kako narediti čoker iz srebrne čipke iz šampanjca je tako enostavno in na enak način kot čokoladni trak iz žameta. Če želite narediti choker, s trga vzemite že pripravljen kos šampanjca. Odrežite ga glede na velikost vratu. Na obe strani preprosto pritrdite kljuke.

7. Ogrlica iz cvetličnih čipk:

Cvetlična čipkasta čokolada

Ogrlice s čipkasto ogrlico izgledajo neverjetno na slovesnostih, kot so poroke. Čudovito cvetlično čipko lahko pritrdite okoli vratu s čipkastimi zaponkami zadaj in nakitu dodate učinek ogrlice. Čoker je lahko izdelan iz belega mrežastega materiala ali materiala georgette z rezanjem z roba. Odrežite del glede na velikost vratu. Na obeh koncih pritrdite vrvice, da trdno držite vrat.

8. Srebrna in turkizna ogrlica iz kroglic:

Srebrna in turkizna čokolada

Dušilci iz kroglic so tudi najpreprostejši dušilci, ki jih lahko naredi vsakdo doma. Preprosto pripnite kroglice iz žice in na koncih žice pripnite zaponke z zahtevanimi verigami na koncu. Za izdelavo tega chokerja morate dobiti žico in več kroglic v srebrni in modri barvi. Eno za drugo vnesite vse kroglice in konce povežite z zaponkami za zaponko na vratu.

9. Čokoladna ogrlica za suede ovoj:

Čokoladna vrvica za zavijanje iz semiša

Čokoladna ogrlica iz semiša izgleda dinamično in preprosto, a kul za vsako dekle. Čoker lahko celo okrasite s kristali po celotni okrasitvi DIY ali z mravljinci, ki visijo s čokerja. Osnova vrvice okoli vratu in viseči konci z mravljinčenjem na koncih izgledajo odlično. Ta preprosta čokoladica potrebuje le dolgo vrvico z dvema podobnima čarema na koncih. Za modni videz ovijte in zavežite izgubljeni vozel.

Čokeri so seveda videti čudovito s črnimi barvami, ko se poudarijo na vratu, a zlate ali druge čudovite barve izgledajo čudovito tudi z ustreznimi oblekami. Nekatera dekleta prav tako radi izdelujejo dušilce s pomočjo vrvic, ki jih vežejo z vozli, ki ustvarjajo ekskluzivne oblike. Kvačkane dušilke so enostavne tudi za dekleta, ki poznajo umetnost kvačkanja. Ogrlica s kvačkanjem je videti fantastično in pokriva skoraj celoten vrat s čudovitimi vzorci.