Ko gre za okraske, se ženske pogosto odločajo za izbiro zlatih okraskov, ki so opremljeni s popolno dodelavo in dizajnom. Sčasoma pa se težki zlati okraski nadomestijo z zlatimi ogrlicami v 40 gramih, kar daje podoben pogled z manjšo težo.

Lepi in najboljši modeli zlate ogrlice v 40 gramih:

Ali sploh iščete nekaj zlatih nakitov v 40 gramih! Tukaj je nekaj najnovejših modelov s starinskim pridihom, ki jih ne smete zamuditi, da jih dodate v svojo zbirko.

1. Modeli ogrlice Meenakari v zlatu 40 gramov:

Ogrlica Meenakari je oblikovana v zlatu 40 gramov

Modeli Meenakari so zelo priljubljeni pri iskanju 40 gramov ogrlice iz zlata. Modeli so srednje dolgi in zahtevane širine ter okrasni obesek. Če iščete kakšnega težkega oblikovalca ali kakšno drugo zlato ogrlico tradicionalnega videza, bo ta dobra izbira za vašo ljubljeno osebo.

2. Ogrlica Chandra Haram s sedmimi vrstami:

Ogrlica Chandra Haram s sedmimi črtami

Kombinacija tradicionalnih in sodobnih modelov je zlata dolga ogrlica v 40 gramih, ki je opremljena s sedmimi črtami v obliki kroglic. Večinoma tisti ljudje, ki želijo kupiti nekaj visokoproračunske zlate ogrlice v 40 g, lahko izberejo ta vzorec za svoj bogat videz.

3. Ogrlica Nagas Peacock Design:

Ogrlica Nagas Peacock Design

Dizajn, ki ga je oblikoval pav, je zlata ogrlica Nagas 40 gramov. Ogrlica dobi obesek pava s šivanimi perlicami. Pavinski vzorec ogrlice, ki ga imajo raje južnoindijske ženske, danes pa je ta vzorec najljubša izbira žensk po vsem svetu

4. Ogrlica Pattahaar v zlatu 40 gramov:

Ogrlica Pattahaar v zlatu 40 gramov

Čisto iz zlata, ta oblika daje rahel ohlapen oprijem. Ogrlica ima trio obesek, v katerem je prvi velik obesek, preostanek pa je pritrjen z majhnimi oblikami. Dizajnerski vzorec v tem slogu ogrlice daje klasičen videz in o tej vrsti izbire boste prejeli dobre ocene.

5. Ogrlica s čarobnim kovancem:

Ogrlica s čarobnim kovancem

Priljubljena oblika v južnem delu Indije je narejena iz 40 gramov zlata, kar daje pasu podoben dizajn na vrhu. Spodnja stran ogrlice ima viseče čare, ki so narejene podobno kot kovanci, ki nosijo oblikovano boginjo Lakshmi. Ta bo dobra izbira za vaše najljubše priložnosti, odličen izbor tudi za prihajajoče festivale.

6. Ogrlica iz izreza iz zlata:

Ogrlica z izrezom iz zlata

Iščete zlato ogrlico iz 40 g zlata! Zlata dekoracija z izrezom z izrezom ima centraliziran dizajn listov, na katerem je narejena cvetlična oblika. To je lep vzorec za kolekcije zlatih ogrlic z izrezom v 40 gramih.

7. Ogrlica s cvetličnim vzorcem:

Zlata ogrlica s cvetličnim vzorcem

Starinski dizajn ogrlice, narejen s 40 grami, ima cvetlični dizajn kot osrednji obesek z vzorci stebel na obeh straneh. Izgleda težko, vendar daje kombinacijam klasičen videz vaše obleke, lep izbor za vašo ženo, dajte tej majhni edinstveni ideji v ogrlici kot darilo svoji ženi.

8. Zlata ogrlica iz občutljivega metulja:

Nežna zlata ogrlica iz metulja

Iščete nekaj elegantnega v zlatih ogrlicah velikosti 40 g! Diamantna in zlata ogrlica iz metulja sta odlična kombinacija, ki ustreza vašim zahtevam. Ogrlica je izdelana s tkanim dizajnom z metulji v sredini. To vrsto oblikovanja ogrlice imajo raje mlada dekleta, ki radi uporabljajo ogrlice z zlatim vzorcem v 40 g.

9. Večnamena ogrlica v 40 gramih:

Večnamena ogrlica v 40 gramih

Moda večplastne ogrlice je najbolj modna, ko gre za zlato dolgo ogrlico v 40 gramih. Ogrlica ima štiri strune s podobnim dizajnom in s podobnim šarmom na koncu vsake vrvice, zaradi česar je ogrlica dolga in kratka.

10. Mango Design 40 gm zlata ogrlica:

Mango Design zlata ogrlica 40 gm

Lep dizajn, ki ga navdihuje kralj sadja, se imenuje kot ogrlica iz manga v 40 gramih. Ogrlica je dodatno opremljena z zelenimi kamni v središču vsakega manga in tudi na cvetlični vrvici. Ta vzorec je iz južne Indije, ta oblikovalska ogrlica težkega videza daje fantastičen videz tradicionalne obrabe.

11. Oblikovanje ogrlice Jaipuri:

Oblikovanje ogrlice Jaipuri

Smaragd, kundan, biseri in 40 gramov zlata, vsi skupaj se združijo v to obliko in tvorijo ogrlico z izrezom, znano tudi kot dušilec. Oblikovanje je opremljeno z vratom z poudarki v rubinu in starinsko izdelavo v sredini. Lepa dodelava in lep videz vratu žensk; preizkusite to dizajnersko ogrlico na sezonskih oblačilih ghagra choli.

12. Ogrlica Kundan v 40 gramih:

Ogrlica Kundan v 40 gramih

Modeli Kundan dajejo osupljivo zlato ogrlico v 40 gramih, okrašeno z smaragdi, biseri in perlicami. Ogrlica ima obliko Patara, v kateri debela vrvica vsebuje tudi obesek, podoben obesku v sredini, skupaj s podobnim obeskom.

13. Poročna ogrlica 40 gramov:

Poročna ogrlica 40 gramov

Poročna zlata dolga ogrlica v 40 gramih je bila vedno opremljena s kamni, ki so izboljšali njen videz. Oblikovanje je opremljeno z izrezom in dolgimi ogrlicami z Rajwada pridihom z ustreznimi uhani.

14. Premostitvena zlata ogrlica v 40 gramih:

Premostitvena zlata ogrlica v 40 gramih

Najmodernejša oblika ogrlic s 40 grami je premostitvena oblika, pri kateri je enojni obesek povezan s tremi različnimi vrvicami. Polkrožni obesek in druge čare dobijo pridih smaragdov.

15. Modna zlata ogrlica v 40 gramih:

Modna zlata ogrlica v 40 gramih

Moden dizajn, ki so ga najstniki danes zelo izbrali, je zlata ogrlica velikosti 40 g, ki je opremljena z drobnim reliefnim srcem in cvetličnimi vzorci. Prav tako daje cvetlične vzorce v drobnih diamantih.

Ko govorimo o modelih zlate ogrlice 40 gm, se danes ljudje odločajo za več modelov, ki dajejo tradicionalen videz. Poročne obleke močno navdihuje podoben koncept z vsemi vrstami okraskov, kot so smaragdi, kamni, biseri itd..