Obstajajo različne vrste olj za lase, ki se lahko uporabljajo za rast in tudi za nego las. Danes obstajajo različne blagovne znamke, ki ponujajo izvlečke aloe vere, da okrepijo svoje izdelke, tako da izdelki dajejo več vlažilne in kondicionirajoče lastnosti. Te so dobre tudi za redčenje in tudi za dolgočasne in poškodovane odseke. Ti se lahko tudi borijo proti mehkobi in krhkosti z zagotavljanjem sijaja in sijaja.

Olja za lase aloe vere

Spodaj je prvih 9 olj za lase Aloe Vera, ki jih mora človek vsekakor preizkusiti.

1. Roselyn gel za lase Aloe Vera:

ROSELYN GEL ZA LAS ALOE VERA

To lahko uporabijo tisti, ki želijo uporabljati naravne izvlečke za rast in kondicioniranje. To je kot gel in ga lahko uporabljajo tisti, ki ne marajo zelo mastnih izdelkov. To je na novo predstavljena blagovna znamka in ima dobre ocene. To je cena 400 INR za 100 -gramsko steklenico.

2. Aloe Vera v dolini Indus:

Dolina Inda Aloe Vera

To je kot olje in se lahko uporablja za globinsko čiščenje in tudi kondicioniranje. To daje sijaj in tudi lesk. To lahko uporabite namesto oljanja glave. To je na novo predstavljena blagovna znamka in izdelki so zelo priljubljeni. To stane približno 245 INR za približno 240 ml. To je treba redno uporabljati, da dobite vidne rezultate.

3. Zeliščno olje za lase Aloe Veda:

Zeliščno olje za lase Aloe Veda

Ta vsebuje izvlečke rastline in sluznico. To daje dobro kondicioniranje in ga je mogoče redno uporabljati po ali pred šamponiranjem. To je dobro za ljudi z mrzlico in je tudi precej dostopno. Zaradi naravnih izvlečkov je to zelo zeliščni tonik. To stane približno 145 INR za 200 ml steklenico. Tega je treba pravilno masirati in privezati brisačo, da se glava segreje, ko se ta uporablja pri masaži.

4. Azorsko olje aloe vere:

Azorsko olje aloe vere

To je zdravilo in se lahko uporablja za različne namene. Vendar je treba predpisati uporabo tega za rast. Ta vsebuje naravne izvlečke rastline. To stane približno 177 INR za 100 ml steklenico. To lahko enostavno kupite v cenjenih trgovinah.

5. Roselyn Aloe Vera olje za lase:

ROSELYN olje za lase z aloe vero

Ta vsebuje naravne izvlečke rastline in je lahko dobro olje za redno uporabo za večino ljudi, ki trpijo zaradi mrzlih odsekov. To stane približno 240 INR za 100 gramov steklenice z neto težo.

 6. Spa Ceylon Luxury Ayurveda olje za lase:

Spa Ceylon Luxury Ayurveda olje za lase

To je zelo priljubljeno in precej drago. To lahko uporabljajo ljudje, ki želijo svoje pramene narediti obvladljive in jih enostavno česati. To stane približno 1.100 INR za steklenico s 100 ml. Ta vsebuje tudi izvlečke vodne kreše, ki so dobre za zdravje.

7. Olje za zdrave lase Shree Agencies:

Shree Agencies Zdravo olje za lase

To je zelo dober in priljubljen izdelek. To lahko uporabimo za ponovno rast in to daje dolgo sijočo dolžino. To je zmerno drago in znaša približno 600 INR za steklenico s 100 ml neto vsebine.

8. Prašek za lase iz prave aloe:

Pravi lak za lase z aloe

To je na novo predstavljena blagovna znamka. Te so zelo dobre za takojšen sijaj in lesk. To lahko uporabimo kot olje za pršenje. To stane približno 1435 INR za 240 ml neto vsebine steklenice.

9. Olje za lase Youngever Aloe Vera:

Olje za lase Youngever ALOE VERA

Danes je to zelo priljubljena blagovna znamka. Njihovi izdelki so zelo dobri, prav tako pa vsebujejo naravne izvlečke zelišč in drugih rastlin. To olje lahko redno uporabljate po kopeli ali pri vročih masažah. To se pogosto prodaja v pakiranjih po nekaj steklenic. To so večinoma 100 -mililitrske steklenice, ki se prodajajo po neto teži in stanejo približno 100 INR.

olje aloe vere