Poroke so vse o nevestah. Zato je naravno, da želi vsako dekle izgledati najbolje, saj so na ta dan vse oči uprte vanjo. Ena največjih skrbi za večino nevest je, da si na ta poseben dan privoščijo popolno ličenje in videz. Večina nevest je v dneh, ki vodijo do velikega dne, pod stresom zaradi številnih stvari, zato obstaja velika verjetnost težav, kot so akne, temni kolobarji in podobni izpuščaji na koži. Nega obraza ni le popoln način za reševanje težav s kožo pred poroko, ampak je tudi najboljša metoda sproščanja. Nevesta se ne more zadovoljiti le z najboljšim v paketu za obraz, zato je pred poroko pet najboljših obraznih paketov.

Najboljši obrazni paketi pred poroko:

Oglejmo si prvih 5 obraznih paketov za poroko.

1. Komplet obraza Astaberry Bridal Aroma za obraz:

Astaberry Bridal Aroma Komplet za obraz

Ta obrazni komplet je obogaten z načeli aromaterapije in obogaten z eteričnim oljem. Vsebuje ajurvedska zelišča in cvetlično esenco za sprostitev uma in nego kože. Komplet vsebuje čistilo, kremo, gel piling in masko, ki revitalizira kožo.

Cena: 1080 INR

2. Komplet obraza Aroma Magic Bridal Glow za obraz:

Aroma Magic Bridal Glow Komplet za obraz

Ta poročni komplet, sestavljen iz naravnih sestavin, odstranjuje nečistoče, nežno lušči, povečuje naravni sijaj, oživlja in daje sijaj. Daje hladen občutek in je primeren za vse tipe kože. Ta komplet vsebuje čistilo za obraz, piling gel, serum za kožo, negovalno kremo, paket za obraz, vlažilni gel in zaščito pred soncem.

Cena: 900 INR

3. Lotus Herbal Gold Radiance Cellular Glow obrazni komplet:

Lotus Herbal Gold Radiance Cellular Glow obrazni komplet

Obogaten z listi 24K zlata, izvlečkom divjega kostanja in papaje, pomirja kožna vnetja, zmanjšuje kožne izpuščaje in draženje. Ta komplet za obraz daje enakomeren ton, ohranja elastičnost in povečuje proizvodnjo celic. Ta komplet za aktivacijo globokih celic vsebuje piling čistilo, aktivator, masažno kremo in zlato masko, ki koži daje mladosten videz..

Cena: 275 INR

4. Biotique Gold Radiance z zlatim kompletom za obraz Bhasma:

Biotique Gold Radiance z zlatim kompletom za obraz Bhasma

Ta obraz, obogaten z zlatim prahom, daje takojšen sijaj in obrazu daje kot sijaj zlato. Ta paket za obraz posvetli ten kože, zmanjša dolgočasnost in hidrira, da koži da rosen videz. Z dodatkom 24K zlata prodre v plast kože in izboljša prekrvavitev. Ta komplet za sijaj vsebuje piling, kremo za obraz, masažni gel, odlepilno masko in korektor temnih madežev.

Cena: 235 INR

5. Komplet obraza O3+ Diamond Luxury System za poročno ličenje:

O3+ Diamond Luxury System Komplet za obraz za poročno ličenje

Ta razkošni tretma iz O3+ je za neveste najbolj priljubljen obrazni komplet. Vsebuje diamantno čistilo, piling za piling, kremo, sistem za popravilo oči in serum. Ta formula globoko prodre v kožo in poveča lepoto, kar je zahteva za večino nevest. Komplet odstrani nečistoče, umazanijo, piling, očisti, poveča sijaj kože in zmanjša zabuhlost kože. Poročna formula vsebuje čistilno peno, sijoč piling, serum, kremo in kremo za oči.

Cena: 9.200 INR

Razen izdelkov brez recepta na trgih lahko pred poroko naredite tudi domač obraz. Ne pustite nege kože v zadnjem trenutku. Začnite si podpirati kožo, redno izvajajte redne tretmaje obraza, po potrebi dopolnite z vitamini, ne pozabite počivati, hidrirati, telovaditi in skrbeti za svoje splošno zdravje. Ne pozabite, da lahko tretmaji obraza in zunanji tretmaji odražajo le vaše notranje zdravje in notranji sijaj.