Royal Indulgence Lodhradi je ajurvedsko zeliščno zdravilo, ki kožo razstruplja in obnavlja. Pomaga pri zdravljenju kožnih težav, kot so pigmentacija, akne, mozolji itd. Formula uporablja edinstveno mešanico zelišč in pomaga zaščititi kožo. Lodhradi je edinstveno zmešan s tremi sestavinami Lodhra, dhanyaka in vacha. Ta zelišča pomagajo zmanjšati gube, madeže in akne. Preprečuje prezgodnje staranje.

Najboljši izdelki za nego obraza poškodovane kože Lodhardi:

Tukaj je nekaj paketov za obraz Lodhradi, ki so na voljo v Indiji, izbirajte med spodnjimi paketi obraza,

1. Lodhradi paket za popravilo kože:

Lodhradi paket za nego kože

Gre za kombinacijo zelišč, ki so bogata z antioksidanti in vitamini, kar pripomore k brezhibni koži. Vsebuje dhanyako in vacha, ki je bogata z vitaminom C. Skrivna sestava treh sestavin, kot so lodhra, dhanyaka in vacha. Ti so ročno izbrani iz himalajskega gozda in Ta izdelek je brez okrutnosti in 100% veganski. Ne draži kože. Dhanyaka je adstringent, ki ima antiseptične in protibakterijske lastnosti. Vacha izboljša prekrvavitev. Zdravi draženje zaradi onesnaženja. Prisotni so tudi antioksidanti, ki odstranjujejo toksine iz kože. Pomaga očistiti madeže in ščiti kožo pred različnimi okužbami. Vacha spodbuja pretok krvi in ​​pomaga pri zdravi koži. To je najboljši paket za obraz Lodhradi.

Ta maska ​​za obraz Lodhradi Skin repair je 100% organska in ajurvedska lepotna rešitev za brezhibno kožo. Pomaga pri zategovanju in učvrstitvi kože. Deluje tako z mastno kot s suho kožo.

Uporaba: Dobro količino obraza za obraz Lodhradi zmešajte z mlekom in dobite gosto dosledno pasto. Na sveže umiti obraz enakomerno nanesite pasto na obraz in pustite, da se posuši.

Cena: Stane 1499 rubljev za 50 g.

2. Royal Indulgence Lodhradi razstrupljevalna maska ​​za obraz:

Royal Indulgence Lodhradi razstrupljevalna maska ​​za obraz

Vsebuje različna zelišča, zeliščno zdravilo, ki je bogato z dhanyako in vacha. Ajurvedska maska ​​za obraz, ki čisti in obnavlja kožo. Zelišča so bogata z vitamini, ki izboljšajo zdravje kože. Preprečuje prezgodnje staranje. Daje brezhibno kožo. Razstruplja kožo. Odstranjuje umazanijo iz por. To je idealna Lodhradijeva maska ​​za obraz. Cena obraza za obraz Lodhradi v Indiji je nominalna v primerjavi z drugimi ajurvedskimi paketi za obraz.

Ta Lodhradi razstrupljevalna maska ​​za obraz ustreza vsakemu tipu kože. Pomaga pri nadzoru izgube kolagena. Pomaga pri porjavitvi kože in vas ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki. Lodhra poveča kolagen in dvigne kožo. Je bogata z lastnostmi proti staranju. Razstruplja kožo. Ubija bakterije in glivice iz globokih por kože in daje takojšen sijaj z nežnim površinskim pilingom. Zmanjšuje videz drobnih linij in gub.

Uporaba: Majhno količino maske za obraz zmešajte z mlekom in jo enakomerno nanesite na obraz. Pustite, da se posuši in očistite z vodo. Zdravilno steblo z lodhradijem je koristno. Uporabite nosilno olje in ga masirajte eno do dve minuti. Zaradi tega je koža lahka in mehka. Obstaja še ena vrsta uporabe tega obraza. Za kožo z aknami in mozolji poskusite z medicinsko zeliščno paro. Dodajte majhno količino lodhra obraza v vrelo vodo in obraz sperite. Pustite, da se posuši in sperite z vodo.

Cena: Stane 1499 rubljev za 50 g.

Ta ajurvedska nega kože je zelo priljubljena. Nimajo stranskih učinkov. Ti obrazi za obraz Lodhardi so bogati z dhanyako, vacho in lodhro, ki pomagajo ohraniti brezhibno kožo. Izboljšuje zdravje kože, saj vas ščiti pred pigmentacijo, aknami itd. Ti so izbrani iz himalajskih gora. Ima skrivno sestavo, ki se prenaša iz rodu Kerala Vaidya.