Hermes, priljubljena blagovna znamka iz Pariza, od petdesetih let 20. stoletja ponuja široko paleto usnjenih in tkaninskih dodatkov. Med vsemi izdelki je visoko v novicah za modele pasov Hermes, s katerimi služi tako moškim kot ženskam. Ta oblika lahko zlahka prepozna to blagovno znamko; simbol “H” določa identiteto Hermesa.

Najboljše slike pasu Hermes za moške in ženske v Indiji:

Tukaj je nekaj modelov pohištva Hermesovega pasu, ki so vladali svetu mode.

1. Pas z draguljem spredaj za ženske:

Pas z draguljem spredaj za ženske

Črni pas Hermes iz gladkega usnja je na sprednji strani izdelan z dragulji, da je lepši. Ključavnica pasu je pritrjena z dragulji, ki se odlično prilegajo. To vrsto pasu imajo raje poklicne ženske, ki delajo v podjetniškem sektorju.

2. Hermes Hermes pas z dvojno mešanico:

Hermes pas z dvojno mešanico za ženske

Ko se dva tanka usnjena pasu pomešata v en sam pas, dobimo najboljši dizajn ženskega pasu Hermes. Oba pasova sta združena z neskončnim vozlom na sredini in eno samo odprtino zadaj. Ta slog pasu lahko uporabite na kavbojkah ali krilih; ženske imajo to lahko raje za vse zabave ali praznovanja.

3. Oblikovanje logotipa za moške:

Oblikovanje logotipa za moške

Moški modeli pasov Hermes dobijo novo obliko, ki je oblikovana s pomočjo navzkrižnega oblikovanja logotipov. Usnjeni pas se odlično ujema z uradnimi dogodki in konferencami. Tisk logotipa pritegne pozornost ljudi; daje vašo modno izjavo.

4. Moški krokodilski pas:

Moški krokodilski pas

Priljubljen dizajn med moškim pasom Hermes je pas iz krokodilske kože. Pas ima debelo teksturo usnja, ki ga navdihuje koža krokodila s spodobno rjavo barvo, ki deluje tako za priložnostne kot za formalke. Ta je malo drugačen in če potrebujete edinstven slog, poskusite ta pas za svojo obleko.

5. Moški pas iz platna iz Hermesa:

Moški pas iz platna iz Hermesa

Moški modeli pasov Hermes dobijo nov oblikovan dotik s platnenim materialom skupaj z usnjeno podlago. Pas ima modro -bele črte s prišitimi konci in eno zaponko. Ta pasovi so večinoma uporabni za redno nošenje, za lepši videz ga preizkusite na hlačah. Pridobite tudi druge barve po vaši izbiri.

6. Pas za delfine za ženske:

Ženski pas za delfine

Hermesov pas, ki se pogosto uporablja pri kombinezonih, je pas za delfine. Pas je narejen iz preprostega usnja in platna z obrobljenimi stranicami in zaponko dveh delfinov v zlatu. Ta slog vzorca na tem pasu izgleda mehko; mlada dekleta lahko za svojo obleko raje uporabljajo ta pas.

7. Ženski pas z diamantno zaponko:

Ženski pas z diamantno zaponko

Nič ne bi tako bogato okrasilo zaponk kot diamanti. Da, modri pas, podoben kačji koži, dobi zaponko z diamanti, ki mu daje pravi videz na kapri, kavbojkah in celo enem kosu. Med preverjanjem tega sloga v pasu boste dobili preprost videz, vendar zaponka daje prvi videz celotnega vzorca.

8. Moški pas brez bele barve:

Off White Moški pas

Moški pas Hermes v sivo beli barvi ima čudovit videz z belkasto rožnato zaponko. Pas ima majhne zavoje na končnih robovih s cik-cak podlogo, ki mu omogoča popoln oprijem. Te sloge pasu lahko uporabite na hlačah, če nameravate na kakšen izlet, si priskrbite ta pas za svojo obleko.

9. Replika moškega pasu:

Replika moškega pasu

Replika Hermesovih pasov je bila med mladimi podjetji v trendu. Pas ima črno -bele drobne kvadratke, ki okrasijo usnjen pas s sijočim dotikom in zaponko s podobnim učinkom v sijaju. Pridobite ta pas za svojo obleko za sestanke; poskusite se potolažiti s tem vzorcem.

10. Pas iz nojevega usnja za ženske:

Ženski pas iz nojevega usnja

Želite imeti rahlo vijoličen videz! Tukaj je Hermesovo darilo mladim ženskam v vijolični barvi. Pas je narejen iz nojevega usnja, priljubljenega zaradi svoje gladkosti z obliko rosišča na njem. Ti barvni pasovi so prisotni mehkobe narave; dekleta pri izbiri opreme rada preizkusijo različne variacije. Mlada dekleta lahko uživajo v tem dizajnu v tej barvi.

11. Oblikovanje moškega pasu s črko ‘X’:

Oblikovanje moškega pasu X ’print

Usnje v kombinaciji z žametom daje admiralski dizajn za pas Hermes za moške. Sivkast pas ima obliko X v sredini iz žameta s pikčastim videzom, da bo pas videti tanek in osupljiv. To izgleda impresivno tudi na uradni obleki.

12. Vrv za ženske:

Ženski vrvni pas

Želite biti na izletu videti malce smešno! Ženske pasove Hermes so oblikovane na podoben način, da vam dajo ta srčkan učinek. Pas je narejen iz tkanine, prekrite z drobnimi vzmetmi, ki izdelujejo vrvi s puhastim dizajnom. To je dober pas, če želite narediti zbirko dodatkov, poskusite ta vzorec tudi za svoje krilo.

13. Moški dvostranski pas:

Moški moški dvostranski pas

Želite pas, ki ga lahko nosite v dveh različnih stilih! Tukaj je oblikovanje pasu za moške iz Hermesa, ki vam daje priložnost, da ga nosite v dveh različnih barvah, črni in rjavi z dvema materialoma platno in usnje.

14. Debel pas za ženske:

Debel pas za ženske

Zasnova debelega pasu daje ženski obleki primerno kombinacijo za izlete. Ženski pas Hermes je izdelan iz debelega usnja v rjavi barvi s tankim belim pasom na križu.

15. Pikčasti pas za ženske:

Pikčasti pas za ženske

Najljubši dizajn pasu, ki je všeč ženskam, je svetlo roza pikčast dizajn. Usnjen pas v roza barvi je okrašen s celotno ohlapno zasnovo s sponko z logotipom v srebrni barvi, napolnjeno s čudovitimi diamanti.

Modeli pasov Hermes so vedno poudarjali francoski življenjski slog, ki uporabniku daje skromen videz. Blagovna znamka je zelo priljubljena tudi po vzdržljivosti, skupaj z barvami in oblikami, s katerimi je služila.