Pasovi so dodatek za moške in ženske, ki se nosijo okoli pasu. Je prilagodljiv trak z nekaj luknjami na sprednji strani, kamor lahko pripnete pas. Podpira vašo krpo okoli pasu. Prej je bil izdelek samo za moške. Sčasoma ga uporabljajo tudi ženske. Pas trdno drži vaše hlače in za vojaške osebe se uporablja za shranjevanje orožja. Pasovi so na voljo tudi otrokom, ki jim dajo kul videz. Za moške je zasnova pasu preprosta in trezna. Toda za ženske so pasovi v različnih izvedbah.

Najboljši modri pasovi za moške & Ženske:

Tukaj si oglejte naših 9 najboljših modrih pasov za moške & Ženske v različnih oblikah. Na spodnjem seznamu izberite svojega najboljšega.

1. Moški usnjen pas:

Moški usnjen pas v modri barvi

Je moški modri pas z navadnim usnjem. To ima velike luknje z vgraviranim jeklom. Pas ima zasnovo dveh niti na celotnem pasu. Usnjeni trak ni veliko debel in poudarja barvo hlač. To je trezen vzorec v pasu.

2. Kovinski piramidni modri pas:

Modri ​​pas iz kovinske piramide

To je lep mornarsko modri pas za moške. Vsebuje edinstven dizajn v pasu. Na širokem pasu je kovinska piramida. Nad pasom so tri plasti kovinske piramide. Ta vzorec je nov in bo pritegnil pozornost. Ta zasnova bo prevzela vse druge pasove.

3. Modri ​​pas z navojem:

Modri ​​pas z navojem

Ta moški modri pas je okrašen z nitjo. Lepo šivanje linij se izvede s pomočjo bele niti. Navzgor in navzdol sta dve liniji, na sredini pa edinstvena črta. Na robu pasu je dobila prijetno obliko.

4. Odprto delovno mesto za ženske z modrim pasom:

Odprto delovno ženski modri pas

To je neverjeten ženski modri pas. Naenkrat se zdi, kot da je sestavljena iz čipke. Toda v resnici je to usnjen pas. Na pasu je ažurni cvetlični vzorec. Zelo privlačen vzorec je vklesan čez pas in vsaka oblika izgleda čudovito.

5. Modri ​​pas s pikčastim vzorcem:

Modri ​​pas s pikčastim vzorcem

Ta kraljevsko modri pas ima pikčasto zasnovo. Na pasu je šest vrstic pik. Ta vzorec izgleda neverjetno. Namesto usnja je silikonski pas. Ta oblika pik vas bo pustila očarati nekaj dni. Poleg tega lahko moški celo poskusijo ta vzorec, da se nekaj spremeni.

6. Pas modrega karateja:

Modri ​​pas za karate

Med karatejem se uporablja ta temno modri pas. Sestavljen je iz preprostega materiala in je prilagodljiv. Ta pas nima pritrdilnih sponk. Ta pas moraš voziti. Ko je vozel, se bo spredaj pojavila figura, podobna loku. To je gladka tkanina.

7. Modri ​​tkani pas:

Modri ​​tkani pas

Ta svetlo modri pas za ženske ima čudovit dizajn. Tkan je s svetlo modro nitjo v spiralni izvedbi. Ta pas je ročno izdelan in pritegne srce žensk. Ta svetla barva izgleda mirno in ustreza videzu lepih žensk.

8. Pas z zaponko:

Pas z zaponko modre barve

V tem sijočem modrem pasu bodo moški bleščali od lepote. Ta pas ima sijoče usnje z zaponko. Na zaponki je nekaj oblikovanja bitja. Ta zlata zaponka z modrim pasom žari. Ta pas je izbira kul in zibljivih moških.

9. Modri ​​ribji pas:

Modri ​​ribji pas

To je dvojno senčen modri pas s temno in svetlo modro barvo. V srednji svetlo modri senci je veliko modelov rib. V tem ženskem pasu se velikost rib spreminja. Ta pas bo videti drugače in se zdi privlačen.

Pas modre barve je običajna barva, ki je široko dostopna. Navy Blue usnjeni pasovi za moške imajo v mislih številne presenetljive privlačnosti. Ujema se s katero koli barvno hlačo. V pasu žensk prihajajo ogromni modeli. Preko pasu modre barve boste dobili toliko modelov. Nekateri modeli so tako grozljivi, da vam ukradejo srce. Nosilni pas na hlačah daje popoln formalni videz.