Pasovi so bili priljubljeni dodatki za moške po vsem svetu. Ne glede na to, ali imajo priložnostno ali formalno obleko, vedno nosijo pasove, ki ji dajejo spremenjen videz. Prej so pasovi dobili preprost videz z usnjenim pasom in preprosto zaponko brez zaponke. Toda s spremembo modnih trendov pri moških dodatkih so tudi modeli pasov vsakič dobili novo podobo.

luksuzni pasovi

Različne vrste moških pasov z blagovno znamko:

Oglejmo si nekaj modelov luksuznih moških pasov z blagovnimi znamkami:

1. Usnjeni pas z volkovo zaponko:

Usnjeni pas z zaponko iz volka

Luksuzni pas, zasnovan z zaponko volčjega obraza, daje uporabniku močan videz. Zasnovana z blagovno znamko Gucci, je primarna izbira moških, ki so borci. Preprost črn usnjen pas je izdelan iz originalnega usnja z zaponko z zlatim volkom.

2. Srebrni in natisnjeni pas:

Srebrni in tiskani pas

Oblikovanje pasu, ki vključuje srebrno abecedo začetnice podjetja in usnjen pas z odtisi podjetja, izgleda neverjetno na kavbojkah in drugih priložnostnih oblačilih. Razkošen moški pas, ki ga je oblikovalo podjetje MUM Belt, je izbira kolegov za zabave.

3. Pas z zaponko lobanje v črni barvi:

Pas iz zaponke lobanje v črni barvi

Ali vas grozljiv element navduši! Potem bi vam bil všeč najnovejši dizajn luksuznih pasov podjetja Alexander McQueen Company. Preprost črn usnjen pas dobi grozljiv videz z zasnovo zlate lobanjske zaponke. Ponavadi se izvaja na tematskih zabavah, elegantnih izletih ali v pubih itd.

4. Bel in srebrni luksuzni pas:

Luksuzni bel in srebrni pas

Razkošen dizajn moškega pasu z logotipom ali imenom podjetja prikazuje razkošno plat uporabnika. Preprost bel usnjen pas ima spremenjen videz s srebrno zaponko, ki vsebuje ime blagovne znamke Moschino. Osupljivo izgleda tudi pri priložnostnih in formalnih.

5. Oblikovanje listnatega pasu:

Oblikovanje listnatega pasu

Iščete nekaj trendovskega za edinstven videz! Pridobite naravo navdihnjen listnat pas za vaše priložnostne ljudi. Ena izmed luksuznih blagovnih znamk pasov je Gucci predstavil ta pas, ki ga popotniki zelo cenijo in kolegi za piknike in tabore v džungli..

6. Raztegljiv barvit pas:

Raztegljiv barvit pas

Elegantno obliko pasu za priložnostno obleko je mogoče doseči z elegantno zasnovo pasu. S čudovitimi barvami in raztegljivim materialom, luksuznimi moškimi pasovi, ki jih je zasnoval Harry Rosen, postaja vse bolj virusno med mladimi. S preprosto zaponko opravičuje priložnostno nošenje, naj bo to kavbojke ali kratke hlače.

7. Crown oblikovan pas:

Crown oblikovan pas

Iščete nekaj kraljevskega v dodatkih za zabavo v visoki družbi! Tukaj ste z luksuznim dizajnom pasov, ki vsebuje zaponko, oblikovano s krono. Izvirni usnjeni pas v rjavi barvi ima kraljevsko zaponko, ki daje razkošen ali kraljevski videz oblek. Barva pasu se lahko razlikuje tudi glede na vašo obleko in izbiro.

8. Pasovi s sponko:

Pasovi s sponkami

Radi dirkate in se ukvarjate s konji! Tukaj je dodatek, ki ustreza vaši strasti v zvezi s konji. Običajen usnjen pas ima prevladujoč videz z zaponko tekaškega konja med vrzelmi abecede H. Luksuzni moški pas izgleda na prostem in daje očarljiv pridih vaši osebnosti.

9. Orlov pas:

Orlov pas

Radi nosite dodatke z blagovno znamko za vsakodnevno nošenje! Tu smo z blagovnimi znamkami luksuznih pasov, ki so jih moški zelo izbrali za razkošno osebnost. Oblikovalci pasov Armani so z enostavnim usnjenim črnim pasom podarili mojstrovino z obliko orlove zaponke z začetnim logotipom podjetja. Ležernim oblekam daje bogat videz.

Blagovne znamke luksuznih pasov so zdaj začele eksperimentirati z novimi trendi zaponk, ki jih je mogoče videti na poletnih modnih revijah letošnje obleke. Z novimi srčnimi vzorci moški vlagajo tudi v luksuzne pasove, da bi dobili ikoničen videz.