Ko pas v pasu zmešate s primernimi oblačili, vam ne bo prinesel le udobja, ampak bo ustvaril tudi slog. Če izberete pravo krpo s pravim dodatkom, boste postavili merilo svoje osebnosti. Ne samo, da definira vaše razmišljanje, ampak vas vodi tudi k temu, da določite svoj slog. Moški bi morali za vsako priložnost narediti zbirko pasov, med njimi pa morajo biti tudi raztegljivi pasovi.

Najnovejši modeli raztegljivih pasov za moške in ženske s slikami:

Spodaj bomo razpravljali o 9 najboljših ženskih in moških raztegljivih pasovih, ki bodo dali navdušujoč videz vsaki obleki.

1. Raztegljiv pas za ženske:

Raztegljiv pas za ženske

To so ženski raztegljivi pasovi z izrezanim dizajnom. Pas je iz kovine z vzorcem čez. Na sredini je zaponka zlate barve, ki meji na oba konca pasu. Če ga nosite z visokim pasom čez obleko, boste zasijali. Omogoča pravi videz vaše obleke; preizkusite ta vzorec ob vsaki zabavi ali priložnosti.

2. Moški raztegljiv pas z usnjenimi zavihki:

Moški raztegljiv pas z usnjenimi zavihki

Ta črni raztegljivi pas je za redno uporabo. Ima usnjene jezičke in jekleno sponko za privezovanje pasu. Konec pasu bo prišel v ta usnjeni jeziček, da se boste prilegali svoji velikosti. Črni pas se ujema s katero koli barvno krpo. To lahko uporabite tudi za svoje kavbojke, vzemite si kavbojke ozkega kroja in preizkusite ta pas za svoj privlačen videz.

3. Raztegljiv pas s kamnom

Raztegljiv pas s kamnom

V tem pasu je na zaponki okrašen nosorog. Kovinski kovanci, kot je stvar, so pritrjeni drug na drugega na pasu, na sredini pa je pritrjena pravokotna zaponka. Na sredini je tudi majhen diamant. Če iščete malo drugačen vzorec, potem je ta vedno najboljši.

4. Raztegljiv pas s kljuko za metulj:

Raztegljiv pas s kljuko za metulj

Ta rjav raztegljiv pas je sestavljen iz elastike z vmesnim metuljčkom podobnim lokom. Trije loki se držijo drug nad drugim različnih velikosti. Vsi skupaj sestavljajo kot metulj. Mlada dekleta radi preizkusijo to obliko v teh pasovih.

5. Raztegljiv pas z biseri:

Raztegljiv pas z biseri

Vse to so raztegljivi pasovi z različnimi oblikami in barvami. Vmes je lesena zaponka. Različne oblike se izvajajo s tem kroglicami iz kvadratov, cikcaka itd. V vzorcu bo videti novo.

6. Tkan raztegljiv pas:

Tkan raztegljiv pas

V tem pasu se bo ženska osebnost okrepila. Pas ima tkane lastnosti z usnjenimi zavihki. Svetlo rjava barva je prepletena drug z drugim in jo naredila čudovito.

7. Leopard Club raztegljiv pas:

Leopard Club raztegljiv pas

To je čudovit dizajn za ženske raztegljive pasove s črnim pasom, poleg zaponke pa je nekaj delov okrašenih z leopardovo kožo. Priložene so sestavljanke, podobne uganki, ki koži leoparda dajejo sijaj.

8. Raztegljiv pas zlate kače:

Raztegljiv pas zlate kače

V zlatem raztegljivem pasu, podobnem verigi, je oblika podobna kači. Vmes je pravokotna zaponka z drobnimi belimi diamanti. Na zaponko je vodoravno in navpično pritrjenih vrsta diamantov. Ta pas je dobil ime po strasti žensk v današnjem času. Zato imejte to vrsto v svoji garderobi vsaj eno za nošenje ob posebnih dogodkih.

9. Raztegljiv pas iz črne čipke:

Raztegljiv pas iz črne čipke

To je ženski pas iz čipke v črni barvi. Črni čipkasti pas nad belo obleko bo povečal lepoto obleke. Pas je na videz preprost, a s svojo preprostostjo pritegne srca.

Raztegljiv pas lahko spremeni vaš videz in slog, saj ne zadržuje samo hlač. Je pomemben dodatek, ki vašemu videzu doda glamur. Pridobite sorte raztegljivega pasu v svojo garderobo z zgoraj prikazanega seznama in ga vključite v svoj slog.