Prebadanje ušes je tradicija in moda, ki jo spremljajo že od nekdaj in je še vedno v praksi. To je običajna tradicija, da ženske po vsem svetu preluknjajo ušesa. Danes pa moški to počnejo tako, kot so to počeli že dolgo nazaj. Obstajajo številni saloni in piercing centri za moške, ki zaradi navdušenja med moškimi in fanti naraščajo. Ti centri ne ponujajo samo storitev prebadanja, ampak prodajajo tudi nekaj neverjetnih dodatkov za moške.

V tem članku smo zbrali nekaj najnovejših in najboljših idej za prebadanje ušes in koristi za moške ter tudi nakit, s katerim lahko poskusite.

Piercing za moške

10 najboljših zdravstvenih koristi piercinga za moške:

Prebadanje ušes ima več kot slog. Za to tradicijo obstajajo dokazane znanstvene koristi, zaradi česar so moški in fantje najbolj priljubljeni.

  • Piercing je splošno sprejet v vseh tradicijah in je lahko oblika izražanja lastne kulture.
  • Piercing temelji na akupunkturni tehniki, ki lahko pozdravi številne težave
  • Znano je, da daith piercing zdravi bolnike zaradi migrenskih bolečin.
  • Po nekaterih tradicijah naj bi piercing okrepil človekovo vizijo glede na območje prebadanja.
  • Piercing v predelu ušes pomaga pri prebavi in ​​celo pri menstrualnih težavah
  • Po terapiji z akupresuro so živci, ki povezujejo možgane, šli skozi ušesne mečice. S prebadanjem se aktivirajo živci, kar pospeši razvoj možganov.
  • Po nekaterih študijah je mogoče s prebadanjem ušesne mečice v zgodnji mladosti zmanjšati ali izničiti okvare, povezane z grlom, očmi, jezikom in ušesi..
  • Prebadanje območja en centimeter nad standardnim režnjem lahko pomaga pri odpravljanju bolečin v hrbtu.
  • Poleg koristi za zdravje je lahko piercing oblika izražanja njihove ustvarjalnosti in celo uporništva pri moških
  • Če se odločite za drugačen nakit, lahko izstopite iz množice

Različne vrste ušesnih piercingov za moške:

Najdemo tukaj z omenjenih 12 najboljših moških, ki dajejo moden videz.

1. Piercing s tolkom:

Rook Piercing

To je eden najtežjih in najbolj priljubljenih modelov po mnenju umetnikov za prebadanje ušes. Zelo boli, a enkrat narejeno izgleda neverjetno. Če pa v ušesu nimate ustreznega zlaganja hrustanca, je to obliko težko uresničiti. Pri tej vrsti prebadanja se hrustanec prebode s piercing pištolo in mnogi pravijo, da boli bolj kot običajno prebadanje. Za domiseln videz se lahko odločite za kavelj z žogicami ali celo majhnimi zankami.

2. Piercing z vijačnico:

Piercing Helix

Prebadanje vijačnice je eden najbolj elegantnih načinov prestrezanja ušesa. Spirala ima dve strani in jo je mogoče preboditi na oba načina. Vijako lahko prebodemo z več kot enim obročem. Številne znane osebnosti in športniki prebijajo svojo vijačnico, da ustvarijo eleganten in bleščeč videz. Bolečina se razmeroma bolj čuti kot zgornji hrustanec ušesa. Ko pa končate, lahko eksperimentirate z različnimi čepi, zankami in celo palico za ta videz izjave.

3. Merjenje ušesnih mešičkov:

Merjenje ušesnih mešičkov

To je priljubljena moda prebadanja ušes za najstnike po vsem svetu. Pri tej vrsti prebadanja se obstoječa prebodena luknja raztegne in razširi, da jim zagotovi velike uhane. To je ena izmed najbolj zanimivih možnosti prebadanja ušes tako za fante kot za moške. Ta slog je bolj priljubljen pri izbiri načina življenja punka.

4. Piercing z režnji:

Piercing z lobami

Prebadanje ustnic je najpreprostejša in najlažja oblika prebadanja ušes doslej. Ušesna mečka je na dnu perforirana z različnim nakitom različnih velikosti. V primerjavi z drugimi oblikami prebadanja ušes bo to povzročilo najmanj poškodb in pri tem ne boste čutili veliko bolečine.

5. Piercing Tragus:

Piercing Tragus

Tragus je zunanji del ušesa. Je debel del celotnega hrustanca ušesa. V tem razdelku ne morete vstaviti velikih in težkih uhanov. Namesto tega boste morali preluknjati majhne in lahke obroče. Na tragu se običajno nosijo krožni obroči.

6. Poučen piercing:

Snug Piercing

Pogosto je notranji del platišča perforiran, da izgleda modno. Običajno se na tem delu ušesa nosi krogla ali okrogel uhan. Postopek prebadanja je nekoliko boleč. Udobno prebadanje imenujemo tudi piercing proti vijačnicam, saj meji na vijačnico. Zaradi udobnega piercinga boste zagotovo videti privlačni.

7. Industrijski piercing:

Industrijski piercing

Ta oblika prebadanja ušes ni na svetu. To je edinstven način prodiranja v uho, ki se imenuje tudi Piercing Scaffold Piercing. Na ušesnem hrustancu sta obrnjeni drug proti drugemu. Dolg uhan, ki je videti kot kos žice, se zabije skozi luknje, ki tvorijo linijo povezave med dvema vbodoma.

8. Daith Piercing:

Daith Piercing

Daith Piercing se izvaja na notranjem hrustancu ušesa. Tanka žica se uporablja za prebijanje notranjega hrustanca in velja za najtežje in najbolj boleče postopke prebadanja. Tveganje za okužbe pri tej vrsti piercinga je precej veliko. Daith piercing mnogi menijo tudi zaradi njihovega potenciala za lajšanje migrene. Najbolj priljubljeni prstani za nakit vseh velikosti in oblik. Vendar pa se lahko luknja takoj zapre, potem ko odstranite obroče, saj gre za območje hrustanca.

9. Orbitalni piercing:

Orbitalni piercing

To je najbolj vsestranski slog prebadanja in lahko eksperimentirate z različnimi različicami. Za pridobitev tega sloga boste morali narediti dve luknji na katerem koli delu ušesa. Najbolj priljubljena področja ušes so vijačnica, ušesne mečice in zunanji rob ušesa. Orbitalni piercing običajno uporablja gladke obroče, ki so priloženi dvema kroglicama ali celo ohišjem za kroglice. Paziti je treba, da ne izberete težkih, velikih obročev, da se izognete bolečinam ali prebadanju.

10. Pirsing proti tragusu:

Pirsing proti tragusu

Prebadanje proti Tragusu se izvaja v dvignjeni gubi hrustanca na zunanji strani ušesa. Za ljudi, ki imajo majhen anti-tragus, je lahko prebadanje pretežko ali nemogoče. Ravni bolečine pri tej vrsti piercinga so precej visoke. Najpogostejši nakit za ta slog je ukrivljena mrena, obroč za zapiranje krogle ali krožna mrena.

11. Piercing s školjko:

Piercing školjk

Školjka je največja površina ušesa in je dobila ime po obliki. Pri prebadanju školjk se prebode območje školjk in je lahko notranja školjka ali zunanja školjka. Prebadanje notranje školjke vključuje spodnji del školjke, zgornji del pa je zunanji del školjke. Stopnja bolečine je odvisna od velikosti luknje in se lahko poveča glede na izbiro nakita. Najpogostejši dodatki so obroči, kroglične palice in celo čepi.

12. Piercing naprej Helix:

Naprej Helix Piercing

Prebadanje s spiralno vijačnico je najbolj priljubljen slog za moške. Za ta trend se odločajo številni ljudje, ki radi ustvarijo edinstven videz, a ga ohranijo subtilnega. Pri piercingu vijačnice naprej je preboden zgornji hrustanec ušesa, obrnjen naprej. Odločite se lahko tudi za dvojne, trojne vijačne piercinge. Za poudarjanje območja se lahko odločite za čepe in preproste obroče.

Ne glede na to, kakšna je njihova osebnost, imajo moški in mladi fantje na izbiro veliko stilov za ustvarjanje lastne izjave. Z eksperimentiranjem z različnim nakitom in dodatki lahko vsak dan ustvarite povsem nov videz. Vendar je treba paziti, da piercing opravijo samo strokovnjaki. Prav tako ne smete nositi težkega nakita ali se odločiti za poceni kovine, da zmanjšate možnosti raztrganja in okužb. Vedno se odločite za hipoalergijski nakit in naj bo svetel, dokler se območje ne zaceli. Prav tako je treba vzdrževati higieno in območja pogosto čistiti z bombažno palčko.