Za ljudi, ki se še ne zavedajo ščetk za čiščenje obraza, so to dejansko električne ali ščetke na baterije, za vaš obraz, ki vam omogoča, da uživate v zdravilišču, kot je zdravljenje, kar iz udobja svojega doma. Ker so majhne in kompaktne, z zamenljivimi usti, imajo te ščetke tudi prednost prenosljivosti. Medtem ko nekateri dejansko spominjajo na čopič, obstajajo drugi mehanski, ki imajo nekoliko bolj zapleten način. Te ščetke vam pomagajo izenačiti ton kože, hkrati pa odpraviti madeže, temne lise in morebitne znake nadaljnjega izbruha. V bistvu te ščetke segajo globoko v plast kože in iztisnejo umazanijo in nečistoče. V tem članku smo našteli nekaj najboljših ščetk za čiščenje obraza, ki jih boste morda želeli preveriti.

Najboljše ščetke za čiščenje obraza v Indiji:

1. Krtača za globinsko čiščenje Proactiv Plus:

krtača za čiščenje obraza

Proactiv je svetovno znano podjetje, ki se v osnovi ukvarja z vašimi kožnimi napakami, kot so madeži, odvečne akne in kožne lise. V tej ščetki za globinsko čiščenje imamo 360 -stopinjsko vrtljivo ščetino z možnostmi spreminjanja hitrosti. Ta krtača ne sodeluje le pri pilingu in zvečer zunaj kože, ampak tudi nudi sproščujočo masažo, saj vrtljive ščetine ohranjajo kožo mirno in očiščeno.

2. Foreo Luna za moške:

Foreo Luna za moške

Elegantno ovalno oblikovano kompaktno čistilo za obraz, oblikovano posebej za neenakomerno in trdovratno moško kožo, to čistilno sredstvo T sonic spominja na mat črno ovalno kupolo, ki vam pomaga izravnati kožo takoj po britju, tako da bo vaša koža mehka in videti neverjetno popolna.

3. GoBonjour čopič za obraz:

GoBonjour čopič za obraz

Ta čopič podjetja Go Bonjour je opremljen s spremenljivo površino, ki jo lahko zamenjate z masažno blazinico ali preprosto uporabite ščetino s ščetinami kot čistilec. Čopič Go Bonjour s svojimi kakovostnimi ščetinami iztisne umazanijo in nečistoče, mehča in izravna kožo, tako da umazanija ne zamaši por.

4. Čistilna krtača Mary Kay Skinvigorate:

Čistilna ščetka Mary Kay Skinvigorate

Krtača z drobnimi ščetinami Mary Kay je mehka in voljna na občutljivi koži, saj sega globoko v umazanijo in oljne žepe ter dvigne umazanijo in delce kalčkov. ščetine imajo zaobljene kape, da ne draži kože, ko jo čisti in masira.

5. Krtača za čiščenje obraza Visapure:

Krtača za čiščenje obraza Visapure

Ta elegantno roza čopič je oblikovan tako, da najbolje ustreza vašim očem in vašim potrebam. Na vrhu je pritrjena vrtljiva in nihajoča ščetina, s katere je vaša koža odstranjena oljnatost, umazanija in madeži. Eleganten ročaj, ki ga je enostavno držati, omogoča popoln oprijem.

6. Rio Sonicleanse sistem:

Rio Sonicleanse sistem

Sonicleanse iz Ria je tristranska krtača, ki ne le očisti vaš obraz iz najglobljih por, temveč tudi odstrani odmrlo hrapavo in suho kožo ter razkrije mehko otroško kožo pod njo. Njegove visokokakovostne ščetine izravnajo majhne izpuščaje in madeže, zaradi česar je vaša koža celo teksturirana in gladka.

7. Olay Fresh Effects sistem za čiščenje kontur v prahu:

Olay Fresh Effects sistem za čiščenje v prahu

Ta ščetka za čiščenje obraza ima upognjen vrh, ki ustreza konturi obraza, saj ščetka na vrhu učinkovito odstrani umazanijo in olje iz spodnjih žepov. Za razliko od drugih ščetk ima ta čopič trikotno brušeno površino, ki se popolnoma prilega konturam obraza, medtem ko odstranjuje odmrle kožne celice.

8. Braun Face Beautifying Edition:

Braun polepšana izdaja obraza

Braunova krtača za čiščenje obraza uporablja dvosmerno zamenljivo zgornjo krtačo z običajno krtačo, ki očisti nečistoče iz kožnih celičnih plasti, druga možnost pa je opremljena z majhnim epilatorjem, ki gladko odstrani fine obrazne dlake okoli ustnic in brade brez dušenje ali draženje kože.

9. Blaženstvo Fabulips Pout-o-matic:

Blaženstvo Fabulips Pout-o-matic

Vaše ustnice so eden najpomembnejših delov vaše kože in gube, vse ostale, ki se osredotočajo na kožne težave, tukaj je čopič za čiščenje, ki se osredotoča na ustnice, zlasti na gube, porjavelost in odmrlo ter posušeno kožo. Piling in glajenje teksture je odličen izdelek za nego ustnic.