Pilingi za obraz imajo ključno vlogo pri čiščenju kože z odstranjevanjem odmrlih celic in drugih zunanjih nečistoč. Nekateri smo tako vpleteni v najnovejše vlažilce za kožo in kreme za pravičnost, da pozabimo na pilinge. Pilingi odstranijo kožo z odstranjevanjem onesnaževal, ki jo lahko poškodujejo. Poleg tega naredi kožo čisto in mehko. Pomena pilinga za obraz torej ni mogoče zanemariti. Pri nakupu pilingov za kožo boste morali biti še posebej previdni. Tukaj je nekaj najboljših pilingov za obraz, ki so trenutno na voljo na trgu in ki ne bodo škodovali vaši koži.

Najnovejši pilingi za obraz v Indiji:

1. Samonastavitveni piling Cosmedicine Medi-Morphosis:

piling za obraz

Ta izdelek bo skrčil pore in očistil kožo od znotraj. Učinkovito odstranjuje kožo in ni napetosti zaradi prekomernega pilinga. Izdelek je zelo priljubljen tudi med številnimi slavnimi stilisti. Če ste pripravljeni kupiti najboljši piling za svojo kožo, potem je to morda pravi za vas.

2. NIVEA popolno čiščenje obraza:

piling obraza 2

Total Face Cleanup podjetja NIVEA je trenutno eden najbolj dostopnih in učinkovitih pilingov za obraz na trgu. Primeren je za normalno in mastno kožo in se lahko uporablja tudi za umivanje obraza. Izdelek je bil preizkušen in dokazano koristen pri odstranjevanju starostnih znakov.

3. Piling za poliranje Artistry:

piling obraza 3

To je penjenje obraza, ki je polno jojobinih kroglic. Kroglice jojobe pomagajo pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic in pospešujejo proces luščenja. To je eden najboljših pilingov za obraz in ga lahko uporabljajo ženske vseh tipov kože. Ta izdelek je prinesel Amway in ga je mogoče kupiti pri skoraj vseh distributerjih po vsem svetu.

4. Sircuit Skin Sir Activ:

piling obraza 4

Sircuit Skin Sir Activ je nežen piling za obraz in je primeren za vse tipe kože. Kožo brez olja odstrani vse vrste umazanije in onesnaževal. Po uporabi tega izdelka se boste počutili, kot da ste uporabili nego obraza.

5. Dnevni piling za čiščenje Astara:

Dnevno rafiniranje Astara

To je eden najboljših pilingov za obraz, ki je na voljo na trgu, saj gladi kožo in ji daje naraven dolgotrajen sijaj. Vsakodnevna uporaba tega pilinga bo kožo osvobodila vseh možnih izbruhov. Skratka, če iščete piling komplet, potem tega izdelka ni mogoče zanemariti.

6. Bobbi Brown polirna zrna za obraz:

piling obraza 6

Bobbi Brown’s Buffing Grains for Face je suh piling za obraz, ki je zelo uporabniku prijazen. Za najboljše rezultate uporabite ta nežen izdelek kot čistilo. Po mnenju številnih strokovnjakov in stilistov ta izdelek nikakor ne more poškodovati kože. Doslej je to eden najboljših pilingov za kožo, ki so jih kdaj odkrili.

7. Olay Skin Smoothing Cream Scrub:

Olay krema za glajenje kože

Kot lahko uganite iz imena, bo ta izdelek po vsaki uporabi zgladil kožo. Olayjev piling za glajenje kože je zelo priljubljen med ženskami, zlasti najstniki, saj imajo raje mehko in naravno sijočo kožo. Zaradi svoje kremaste teksture je primeren za uporabo.

8. Piling za obraz z rižem Juara:

piling obraza 8

Če iščete strokovno rešitev za svojo dražečo kožo, je to morda popoln izdelek za vas. Narejen je tako, da se nežno vpije v kožo in jo očisti od znotraj. Piling za obraz Juara Rice je zelo nežen in učinkovit hkrati.

9. Clinique piling piling:

piling obraza 9

Skratka, ta izdelek bo popolnoma skrbel za vašo kožo z nadzorovanjem izbruhov. Odstranil bo nečistoče in pustil kožo navlaženo.