Pipe niso več zgolj pripomoček v kopalnici, ki poskrbi za zaključek. V sodobnem času so na trgu na voljo različni modeli kopalniških pip in vsaka ima posebno obliko in funkcionalne lastnosti, ki ustrezajo potrebam uporabnika. Pipe je treba vedno izbrati v skladu z razpoloženjem kopalnice in namestitvenim prostorom.

Najboljši modeli kopalniških pipe v Indiji:

Tukaj je naših 9 preprostih in sodobnih modelov kopalniških pip s slikami. Oglejmo si jih.

1. Dizajn kopalniške pipe na palubi:

kopalniške pipe

Ta zasnova je ena najnovejših različic nosilca na krovu, kjer pipa prihaja iz dna ploščadi, namesto da bi jo vrtali iz umivalnika. Pipa usmeri tok vode namesto 90-stopinjskega padca, ki ga daje večina pip. Edinstven izliv je ena izmed privlačnih točk te zasnove.

2. Dizajn kopalniškega mešalnika:

Mešalna pipa

Oskrba s toplo vodo v umivalniku danes ni ena osnovnih zahtev. Ta elegantna jeklena mešalna pipa je idealna za vsako vrsto kopalnice. Zasnova je edinstvena in bo ostala v trendu tudi po nekaj letih. To je najboljša ideja za kopalniške pipe.

3. Samodejno oblikovanje kopalniške pipe:

Samodejni dotik

Senzorske pipe so zelo kul in elegantne. Namestitev te senzorske pipe na palubo je lahko ena najbolj modrih odločitev za eleganten videz. Vendar pa pogosto obstaja možnost, da se porabi več vode, kot je potrebno, kar vodi v tiho izgubo vode v tem sistemu. Zato preverite nastavitve, da zmanjšate izgubo vode, medtem ko nameravate uporabiti to sodobno tehnološko pipo.

4. Dizajn kopalniškega mešalnika z dvema ročajema:

Mešalnik z dvojnim ročajem

Eden najbolj iskanih oblikovalcev v industriji pip je ta pipa za pritrditev na palubo z dvojnimi ročaji. Ta mešalna pipa potrebuje tri luknje, eno za pipo in dve za ročaje. Te pipe mešajo toplo in hladno vodo tik preden zapusti izliv in zmanjša tveganje pranja pri prevročih ali nizkih temperaturah.

5. Zasnova kopalniškega pipe z enim ročajem:

Mešalnik z enojnim ročajem

Ta oblika je najpogostejša in enostavna oblika mešalnih pip, ki jih najdemo v vseh domovih. Z obračanjem ročaja proti vroči ali hladni strani se temperatura vode prilagodi. Je enostaven za upravljanje in namestitev. Vendar je nastavitev pravega kota edini talent, ki ga potrebujete za priročno upravljanje s to pipo.

6. Zlata zasnova kopalniške pipe:

Elegantna pipa iz zlata

Za zaobljeno strukturo umivalnikov, podobno skledi, je ta pipa idealna za pridobivanje vode z želene višine. Zlata barva daje zelo eleganten in trendovski videz. Ta kos deluje tudi s senzorjem, kar poveča njegovo privlačnost in postane ljubezen na prvi pogled.

7. LED modeli za kopalnico:

Pipe z LED lučko

LED luči so s privlačnim dizajnom in zmogljivostmi ustvarile nov občutek na trgu. Tu je pipa z vgrajenimi LED lučmi. Tipalo ne nadzoruje samo pretoka vode, ampak med pranjem lučke ponavadi svetijo v rokah, kar daje uporabniku odlično izkušnjo.

8. Stenska kopalniška pipe:

Stenska pipa

Če se želite lotiti nečesa novega, preizkusite to stensko zasnovo pipe za umivalnike. Ima možnost mešalnika in je zelo enostaven za upravljanje. Edina težava tukaj je, da cevovodi ležijo pod steno, kar bo v primeru okvare vodilo povzročilo resne poškodbe..

9. Zasnova pipe za visoko kopalnico:

Visoka mešalna pipa

Ta pipa ima edinstveno vitko zasnovo, vroči in hladni priključki pa so ločeni z velikostjo ročaja namesto stalnih rdečih in modrih barvnih oznak. Zaradi enostavnosti uporabe in vzdrževanja je privlačna izbira v vseh vrstah kopalnic.

Ne glede na izbiro vedno izberite edinstven slog kopalniških pip, ki bo ostal večno nov in privlačen.