Ne glede na to, ali delate od doma ali v pisarni, je izbira pohištva bistvena, saj olajša in udobno dela ter vas naredi bolj produktivne. Stari tradicionalni delovni prostori so spremenjeni v trendovske in sodobne oblike ter temeljijo na individualnih željah. Pomaknite se navzdol, da raziščete in poiščete najboljše modele pisarniškega pohištva, ki ustrezajo vašemu delovnemu prostoru in vam pomagajo, da ga preoblikujete in naredite učinkovitejšega ter estetsko privlačnega.

Sodobni modeli pisarniškega pohištva

Ideje za postavitev pisarniškega pohištva:

Velik pomen je namenjen izboljšanju delovnega okolja, majhne stvari pa lahko povzročijo velike razlike, ne le glede produktivnosti, ampak tudi zaradi udobja zaposlenih za boljše delo.

  • Izbira večnamenskega pohištva, kjer ima kos pohištva več drugih uporab, kar je najboljše za pisarne z omejenim prostorom.
  • Obilna naravna svetloba igra ključno vlogo pri povečanju pozitivnosti med zaposlenimi in jim daje energijo za boljše delo.
  • Ergonomski delovni prostor z ustreznim pisarniškim pohištvom preprečuje fizične težave, kot so zapestni kanal, težave s hrbtom itd..
  • Izbrana barvna shema igra pomembno vlogo in koristi na različne načine. Modra barva naj bi pripomogla k jasnemu razmišljanju, rumena lahko dvigne razpoloženje, zelena lahko zaposlenemu, pa tudi delodajalcu, pomaga ostati miren med stresnimi scenariji itd..
  • Nekatera podjetja raje odpirajo postavitve za boljše sodelovanje zaposlenih in gradijo močne medosebne odnose.
  • Nazadnje lahko dobra izbira oblikovanja pohištva pusti trajen vtis na stranke, ki obiščejo vaš delovni prostor.

Najboljši modeli pisarniškega pohištva v Indiji:

Tukaj je 15 preprostih in sodobnih modelov pisarniškega pohištva s slikami. Oglejmo si jih.

1. Oblikovalsko pohištvo za domačo pisarno:

Oblikovalsko pohištvo za domačo pisarno

Tu vidimo oblikovanje pohištva za pisarniške sobe, ki se zdi kot nalašč za vaš namenski delovni prostor in vas ne samo navdihuje, ampak tudi povečuje vašo delovno produktivnost. Elegantne police s svetlo rumenimi stenami dodajo pridih veselja in zagotavljajo, da uživate v okolici svojega delovnega okolja prijaznega prostora ter vam pomagajo nemoteno preživeti dan. Delovna miza je estetsko prijetna skupaj s stolom, ki z elegantnim naslonom za glavo z dolgim ​​delovnim časom zagotavlja največjo ergonomsko korist.

2. Oblikovanje pisarniškega pohištva za majhne prostore:

Oblikovanje pisarniškega pohištva za majhne prostore

To je odličen pogled na minimalistično preprosto pisarniško pohištvo, ki odraža popolno ravnovesje funkcionalnosti in estetike. Čiste linije delovne mize so izboljšane s kovinskim okvirjem, zaradi česar je domači delovni prostor učinkovit in organiziran. To je lahkoten sodoben dizajn z umetniško in funkcionalno zasnovo, ki je kot nalašč za ozke prostore in zagotavlja produktiven in pozitiven dan.

3. Pohištvo za pisarniški pult:

Pisarniško pult Oblikovanje pohištva

Vidimo premišljeno oblikovano pisarniško pohištvo za majhen prostor s pultom/recepcijo, ki prikazuje izjemno mešanico sloga in funkcije. Stoli in okrogla miza ponujajo čudovito protiutež dekorju pisarne. Vidimo udoben in klasičen dizajn, ki se brezhibno prilega barvni shemi pisarne s svojimi odprtimi policami in ergonomskim stolom, zasnovanim za optimalno udobje.

4. Stoli za pisarniško pohištvo:

Stoli za pisarniško pohištvo

Tu vidimo sodobno oblikovanje pisarniškega pohištva v obliki vrtljivih stolov z visokim naslonom, ki vsakemu delovnemu prostoru dodajo eleganten rob. Ti stoli s kolesi so popoln spremljevalec za sodoben delovni prostor ali domačo pisarno. So oblazinjeni s peno, z mrežico, priročno nastavljivo višino in so nagibni stoli, ki so ergonomsko oblikovani, da prinesejo eleganco in edinstven dodatek k vsakemu delovnemu območju.

5. Sodobno pisarniško pohištvo za sodelovanje:

Sodobno pisarniško pohištvo za sodelovanje

Lepo rešitev odprtega delovnega prostora vidimo v tej sodobni, funkcionalni in prilagodljivi pisarni z belimi pregradami, ki omogočajo pozitivno interakcijo in motivirajo timsko delo brez napora. Dobro oblikovana postavitev pisarniškega pohištva navdihuje ustvarjalnost in članom ekipe pomaga pri boljšem sodelovanju. Svetla naravna dnevna svetloba, ki priteka skozi okna, doda pozitivnost, oblikovanje pohištva pa ustreza številnim pisarniškim potrebam.

6. Pohištvo za domačo pisarno po meri:

Pohištvo za domačo pisarno po meri

To je najboljši dizajn pisarniškega pohištva s konceptom, ki je osvežujoče drugačen, saj zagotavlja, da ostanete osredotočeni ves delovni dan. Ta ideja o pametnem delovnem prostoru v obliki odprtih in zaprtih polic ter udobne mize z neštetimi možnostmi shranjevanja je idealna za majhne prostore in ima minimalističen videz. Prikazano umetniško delo in barvna shema pomagata ustvariti osebno noto in prilagojeno majhnim pisarnam.

7. Oblikovanje pisarniškega pohištva:

Oblikovanje pisarniškega pohištva

Ta estetsko privlačen pogled na izvršilno pisarno z elegantnim bivalnim prostorom ima elegantno obliko pisarniškega pohištva s pomočjo izvršne mize v obliki črke L, ki ponuja praktične in učinkovite rešitve z diskretnimi možnostmi shranjevanja. Ta zgledna pisarniška nastavitev vam nudi vse potrebne funkcije s privlačnim videzom in zagotovo daje izjavo s svojim minimalističnim dizajnom.

8. Pisarniško pohištvo iz sena:

Pisarniško pohištvo iz sena

Ta nova oblika pisarniškega pohištva naredi razliko, trajnost in dostopnost pa sta dve stvari, povezani s pisarniškim pohištvom Hay, ki je odličen primer pozornosti do detajlov. Zasnova pohištva je elegantna in ponuja različne možnosti, da poiščete popolno obleko, ki bo pripomogla k preoblikovanju vaše pisarne. Ta blagovna znamka pohištva kaže, da udobje in cenovna dostopnost gresta z roko v roki in popestrijo vaše delovno območje.

9. Futuristično pisarniško pohištvo:

Futuristično pisarniško pohištvo

Danes obstaja trend, da se ljudje včasih odločajo za najnovejšo obliko pisarniškega pohištva, ki daje večjo pomembnost njegovi estetski vrednosti kot udobju ali praktičnosti. Na zgornji sliki vidimo futuristično oblikovanje pisarniškega pohištva, ki je vizualno privlačno in uporablja kovinsko barvno shemo. Ta vrsta notranje opreme bo s svojimi osupljivimi oblikami zagotovo pustila trajen vtis.

10. Oblikovanje pisarniškega pohištva:

Oblikovanje pisarniškega pohištva

Tu vidimo ustvarjalno delovno območje, ki prihrani prostor, ki je idealno za oblikovanje pohištva za domačo pisarno na osnovi lesene vitrine. V tej zasnovi vidimo stenske odprte police, ki se spretno uporabljajo za razstavljanje knjig, umetniških del in lončnic, ki razbijajo monotonost lesenih polic. Neobremenjen dvojni delovni prostor s tanko mizo in stolom s svojim čednim dizajnom lepo prihrani prostor, barvna shema in dovolj osvetlitve pa dajejo delovnemu mestu pravi ambient, ki ga potrebuje.

11. Pisarniško pohištvo Buro:

Pisarniško pohištvo Buro

Tu imamo notranje oblikovanje pisarniškega pohištva v obliki stola, ki izžareva slog in z napredno ergonomijo dviguje standard udobnih sedežev. Ponuja udobno podporo za hrbet in naslon za roke, ki je narejen iz vrhunskega oblazinjenja in je trpežen. Ta vrhunski dizajn je idealen za dolgotrajno delo in se brez težav prilega večini pisarniških nastavitev.

12. Sodobno oblikovanje pisarniškega pohištva:

Sodobno oblikovanje pisarniškega pohištva

Tu vidimo spremenjeno delovno vzdušje z načrtovanjem pisarniškega pohištva v odprti pisarni, ki je trendovska in priljubljena. Ta kombinacija bele in oranžne zasnove pohištva omogoča boljšo, učinkovito besedno komunikacijo med timskimi delavci, preglednost in izboljšane odnose med zaposlenimi. Številčni delilniki temu delovnemu področju dodajo sodoben videz in minimalističen dizajn, ki ohranja delovne postaje čiste in dobro organizirane.

13. Dizajn kavča za pisarniško pohištvo:

Dizajn pisarniškega pohištva

To je okolje odprtega prostora z udobnim dvosedom z ukrivljenim predelnim kavčem, ki se med seboj ujema. Nasloni so nastavljivi s širšimi sedeži, na sredini pa je pravokotna miza z zaobljenimi robovi. Tu vidimo popolno pisarniško pohištvo v čakalnici s sodobnim dizajnom z zelenjem, ki ponuja barve v tem dekorju svetlih in temno sivih odtenkov.

14. Modeli kabinetov za pisarniško pohištvo:

Oblikovanje kabinetov za pisarniško pohištvoTo je pisarniška kabina, zasnovana za povečanje površine prostora. Vidimo oblikovanje pisarniškega pohištva s povečano višino plošče, ki zaposlenemu zagotavlja zasebno površino in pomaga pri osredotočanju brez motenj. Na voljo so ustrezne možnosti shranjevanja z odprtimi in zaprtimi omarami. Te kabine imajo omare in dovolj mize, da sprejmejo vse, kar potrebujete za delo, in poudarijo udobje zaposlenih, namesto da bi izgledale estetsko privlačne.

15. Pisarniško pohištvo za industrijsko oblikovanje:

Pisarniško pohištvo za industrijsko oblikovanje

Tu vidimo načrtovanje pisarniškega pohištva, ki temelji na industrijski temi, v odprti postavitvi z zaposlenimi, ki so obrnjeni drug proti drugemu. Ločilniki niso nameščeni, kar je idealno za vodenje osebnih sestankov. To pomaga pri boljši interakciji med sestanki možganov med zaposlenimi. V sobi je dovolj dnevne svetlobe z ustreznim prostorom za shranjevanje. Ergonomsko oblikovani stoli so udobni in olajšajo dolgotrajno delo.

Znano je dejstvo, da je prenova in oblikovanje delovnega prostora izjemno zahteven, pri tem pa moramo upoštevati nekaj dejavnikov, na primer postavitev pisarne, učinkovitost in udobje. Veseli zaposleni pomeni večjo produktivnost, poleg estetske privlačnosti delovnega mesta pa je treba delovnemu prostoru zaposlenih dati enak pomen. Ta članek prikazuje več funkcionalnih postavitev pisarniškega pohištva, ki prinašajo pozitivnost v vaše delovno območje v korist zaposlenega in delodajalca. Sporočite nam, kateri so vas navdušili in najbolj koristili vašemu podjetju.