Ko razmišljate o pisarni, vam pride na misel le veliko stolov, miz, postavljenih na delovnih mestih, v kabinetih in na recepciji. Uporabljena oprema se spreminja z vsako pisarno in to je bistvena razlika. Material v pisarniškem prostoru je prilagojen okusu uporabnika, dizajnu, zaključku itd. Najboljši modeli pisarniških miz so v različnih oblikah, velikostih in z različnimi vrstami lesa, kot so oreh, kostanj, hrast, furnir itd. Oglejte si vrhunske pisarniške mize in nato prosto izbirajte.

Sodobni modeli pisarniških miz v Indiji:

Zagotovili smo vam 30 najboljših in kul modelov pisarniških miz za udoben delovni prostor. Poglej.

1. Tabela za domačo pisarno:

Miza za domačo pisarno

Mnogi od nas imajo možnost dela od doma, če pa začenjate nov obrat, potem potrebujete pisarniški prostor zase. Mnoge novopečene matere po porodniškem dopustu pridejo od doma. Bela računalniška miza z vnaprej določenimi mesti za vaš računalnik, tiskalnik in udoben stol za udobno sedenje in delo. Miza je preprosta, brez razkošnih dekorjev, kar vam daje prostor brez nereda s stransko mizo za namestitev tiskalnika.

2. Pisarniška miza v spalnici:

Pisarniška miza za spalnico

To je pisarniška miza, postavljena v vaši spalnici, če nimate prostora za nastavitev ločenega delovnega prostora. To je preprosta in kmečka dolga pravokotna miza, ki nima širine, podobne drugim širokim mizam, zato ne zavzame veliko prostora. Na mizo lahko postavite prenosni računalnik in za dokončanje namestitve uporabite udoben stol iz svojega doma.

3. Pisarniška miza oblikovalca:

Dizajnerska pisarniška miza

Kot že ime pove, so oblikovalske tabele posamično narejene in jih ni mogoče najti naključno. To je mizica iz nizkega lesa s čistimi in ostrimi robovi. Pred mizo je postavljen tudi komplimentni stol, ki zaključi postavitev. Zasnova te mize je izjemna in edinstvena, saj ni le ravna ali pa ni odprtega prostora kot druge mize. Les na notranji površini mize je učinek 3D.

4. Ovalna pisarniška miza:

Ovalna pisarniška miza

Pisarniška miza ovalne oblike ima lahek zaključek iz mahagonija z veliko prostora za shranjevanje. Ta miza je masivna in ima zapleten dizajn, izrezan na robovih mize. Na obeh straneh mize so police za shranjevanje bistvenih datotek in dokumentov. To bi bilo idealno za namestitev v sprejemni prostor ali pa tudi v sobo šefa, ki ima rad preprostega pohištvenega otroka.

5. Pisarniška miza v obliki črke U:

Pisarniška miza v obliki črke U

To je najboljši dizajn pisarniške mize, ki je idealen v direktorjevi pisarni ali osebi na zelo visokem položaju. Celoten blok je izdelan iz nerjavečega jekla ali lesa z lesenim vrhom v obliki črke U z veliko delovnimi prostori. Ena od prednosti te mize je, da ljudem ni treba gledati v noge drugih, saj miza pokriva spodnji del. Prav tako ga je najbolje postaviti v zdravniško ordinacijo, saj ima zaledno območje prostor za pogled na rentgenske žarke.

6. Pisarniška miza MDF:

Oblikovanje pisarniških miz Mdf

Pri izdelavi pisarniških miz se uporablja veliko materialov; eden vidnih in trendovskih materialov je vlaknena plošča srednje gostote v kratkem MDF. Ta zasnova je preprosta in je v svetlo barvi vezanega lesa. Dodatno je prostora za tipkovnico, eno veliko in eno majhno odlagalno površino na desni z ročaji in sistemi za zaklepanje. Na levi je odprt prostor za shranjevanje datotek in drugih pomembnih stvari.

7. PVC pisarniška miza:

Pvc pisarniška miza

PVC je močna vrsta plastike, ki se z navdušenjem uporablja za pisarniške mize in vrata, odporna na vse poškodbe. Te vrste miz so trpežne, lahke in jih je mogoče zelo hitro premikati; zato je najbolj primeren za sprejemni prostor. Je poenostavljena oblika z blokom, podprta s ploščo iz katere PVC površine, ki ji daje sijajni videz. Na mizi je veliko prostora tudi potem, ko postavite računalnik in druge potrebne stvari.

8. Pisarniška miza Godrej:

Pisarniška miza Godrej

To je Godrejeva izvršna miza, ki se odlično prilega pisarniškemu mestu. Miza je izdelana iz čistega lesa z edinstvenim dizajnom in ima polirano površino. Miza je dovolj dolga, da lahko postavite vse potrebno, nato pa tudi nekaj prostega prostora. Na eni strani je tudi majhna stranska miza, v katero lahko postavite nekaj okraskov, kot so vaze, zaradi česar je videti živahno.

9. Pisarniška miza Nilkamal:

Pisarniška miza Nilkamal

To je preprosta pisarniška miza, ki odlično deluje kot miza za prenosni računalnik. Narejen je iz masivnega črnega lesa z elegantnim zaključkom. Ta miza ima police za shranjevanje na obeh straneh, eno dolgo na levi in ​​tri majhne prostore na desni in eno v sredini, ki so varno zaključeni s srebrnimi ročaji in sistemi ključavnic. Dodana je navadna namizna plošča za namestitev prenosnega računalnika in nekaj pripomočkov za pisanje. Sredinsko območje pustite odprto, da bodo vaše noge udobne.

10. Pisarniška miza Damro:

Pisarniška miza Damro

To je zasnova mize, primerna za pisarno izvršnega direktorja ali direktorja. Je oblika L, ki zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje in predel za noge. Večina mize je prazna, le prenosni računalnik, namizna svetilka in majhna vaza na samem koncu mize, združena z udobnim stolom, ustvarjajo minimalističen dizajn.

11. Elegantna pisarniška miza:

oblikovanje pisarniških miz

To je elegantna miza s preprostim zaključkom, ki je najbolj primerna za kabino šefa. Izbira barv te mize naredi prostor eleganten in ima čiste linije, ki mu dajejo tudi vrhunski zaključek. Vsi v pisarni gledajo na delovno mesto šefa in si prizadevajo doseči ta položaj. Je tudi kraj, kjer se zgodi največ razprav. Tabela ima območje za shranjevanje v eni vrstici za shranjevanje bistvenih datotek in njihovo zaklepanje.

12. Tradicionalna lesena pisarniška miza:

Tradicionalno oblikovanje lesene pisarniške mize

Ta zasnova mize je klasična postavitev za vsak pisarniški prostor iz lesa. Zgornji del je eleganten in ima gladek zaključek, zaradi česar je delovni prostor brez težav. Na obeh straneh mize ima tudi dve dolgi vrsti polic za shranjevanje z jeklenimi ročaji za hitro odpiranje in zapiranje. Te omare omogočajo enostaven dostop do vseh vaših datotek, dokumentov in ustreznih dokumentov. Omogoča vam dolgotrajen kos pohištva in z lesenim pohištvom za vašo pisarno ni nič narobe.

13. Sodobno oblikovanje pisarniških miz:

Sodobno oblikovanje pisarniških miz

To je miza iz lesa in usnja za sodoben pisarniški prostor. Vrhunska zasnova omogoča, da je primerna za plišasto delovno površino in jo dodatno dvigne. Druga presenetljiva značilnost te mize je, da ima bogato površino iz oglja iz furnirja, za razliko od naravnega lesa. Miza ima vgrajeno upravljanje žice, ki pomaga pri ohranjanju nereda v delovnem prostoru in je nizka. Celotna soba se med seboj dopolnjuje tako, da izgledata kot drug za drugega.

14. Steklena pisarniška miza:

Oblikovanje pisarniške mize iz stekla

Ker v vaši pisarni ne bo otrok, ki bi zlomili stvari, vam ni treba skrbeti, da boste za delovni prostor uporabili stekleno mizo. Zaradi tega je vaša pisarna elegantna in daje dober vtis o kabini in s tem o prostoru. Čeprav vaša pisarna izgleda osupljivo, je tabela za vzdrževanje, ki jo je treba uporabljati zelo previdno. Če je druga notranjost sobe minimalna, vam daje odličen vtis.

15. Zigzagove pisarniške mize:

Pisarniška miza v cikcaku

Zasnova tega pohištva je fascinantna in edinstvena. To je dolga miza, ki pa ima za razliko od tradicionalnih stojal cik-cak obliko. Ti se večinoma uporabljajo za konference, razprave in seje možganov. Ena najpomembnejših prednosti te mize je, da jo lahko skrčite in razširite glede na vaše potrebe. Koristno je za zagonska podjetja, majhne pisarne ali celo za ljudi, ki večino dela opravljajo od doma.

16. Pisarniška računalniška miza:

Pisarniška računalniška miza

To bi bila sanjska miza za vsakega zaposlenega s prevleko iz orehovega furnirja. To je najboljša računalniška miza z ločenim prostorom za tipkovnico, ki zaposlenim olajša delo. Miza ima popolno pravokotno obliko in ima na eni strani polico z enojnimi vrati ter na drugi strani skupine treh predalov. Je najbolj primerna delovna postaja za zaposlene v vseh finančnih in bančnih institucijah.

17. Jeklena pisarniška miza:

Jeklena pisarniška miza

To je ena izmed pogosto uporabljanih pisarniških miz v skoraj vseh vladnih uradih in bankah, saj zahteva nizko vzdrževanje. Noge mize so izdelane iz jekla, ki ji daje subtilen sijaj s štiristopenjskim predalom na eni strani in mizo iz lesa s črno barvo. Te mize dajejo vašemu delovnemu prostoru eleganten videz in so najboljše za grobo in zahtevno uporabo.

18. Oblikovanje mize za izvršilno pisarno:

Oblikovanje mize za izvršilno pisarno

To je klasičen primer pisarniške mize, še posebej za kabino šefa. Zaključek te lesene mize je sijoč. L-oblika je oblikovana zaradi stranske mize, pritrjene na primarno pisarniško mizo. Obdržite lahko veliko stvari, kot so osebne trofeje, okvirji za fotografije, telefon itd., Da boste imeli brez težav delovni prostor. Stol je tudi izvršnega sloga s popolno oblazinjenjem in se popolnoma ujema s temo prostora.

19. Sodobno oblikovanje pisarniške mize:

Sodobno oblikovanje pisarniške mize

To je miza za sprejemni prostor v kateri koli sodobni pisarni ali storitveni industriji, ki toplo sprejema ljudi. To je zelo primerno v bolnišnicah ali sprejemnih prostorih, povezanih z medicino, kamor prihaja veliko ljudi in jih je treba čim prej obiskati. Oblika mize je edinstvena in deluje kot pregrada med zaposlenimi in obiskovalci. Uporabljene barve so tudi subtilne in dajejo občutek, da ste povabljeni.

20. Oblikovanje lastne pisarniške mize:

Lastna pisarniška miza

Če iščete mizo s personalizacijo po vaši izbiri, potem je ta preprosta miza popolna izbira za vas. Vsak kraj z osebnim dotikom naredi toplo in vabljivo. To je eden od trendov v mnogih delovnih kulturah, da bi dosegli največjo produktivnost svojih zaposlenih. Miza in stol sta postavljena glede na udobje, saj je pisarna drugo mesto, kjer preživimo največ časa.

21. Oblikovanje viktorijanske pisarniške mize:

Oblikovanje viktorijanske pisarniške mize

Nekatera podjetja vodijo ljudje z okusom pohištva v starem slogu, kot je viktorijanski, še posebej za njihove vrhunske vodje. Menijo, da so to kraji, kjer se rojevajo številne uspešne ideje, torej pohištvo. Če so na vrhu starešine, imajo raje starinsko viktorijansko pohištvo, ki je težko, zato je tudi soba ustrezno okrašena.

22. Modeli pisarniških miz s kolesi:

Oblikovanje pisarniških miz s kolesi

Tako kot obroki na kolesih imajo tudi te vrste miz kolesa, ki premikajo sosednje mize veliko bolj dostopne. Te vrste miz so idealne za mala podjetja in zagonska podjetja, ki imajo prostorske težave in proračunske omejitve, kjer se lahko razsipate po ekstravagantnem pohištvu. Lahko jih dobite v več barvah ali pa najdete vse mize v eni barvi, ki se med seboj ujemajo.

23. Oblika pisarniške mize v obliki črke L:

L Oblikovanje pisarniške mize

Miza v obliki črke L daje vaši pisarni surov občutek, saj je narejena iz predelanega lesa. Ta vrsta oblikovanja miz je optimalna za pisarne revij, ustvarjalne prostore, oglaševalske in trženjske pisarne. Miza ima tri pravokotne stojala na treh straneh z kmečko leseno ploščo v obliki črke L. Ta miza je primerna, ko morate pri svojem delu vsak dan sedeti čez mizo s šefom.

24. Oblikovanje pisarniške mize iz plastike:

Oblikovanje pisarniških miz iz plastike

Ta miza je idealna za ljudi, ki imajo raje plastično pohištvo z nizkimi stroški vzdrževanja namesto težkega lesenega. Ta miza je primerna, kadar je delo v skupini potrebno vsak dan. Čeprav je plastičen, kakovost izdelka v hipu popestri vaš delovni prostor in mu dvigne razpoloženje. Na obeh straneh mize so predali, v katerih lahko shranite bistvene datoteke in dokumente.

25. Oblikovanje okrogle pisarniške mize:

Oblikovanje okrogle pisarniške mize

Vsaka pisarna potrebuje okroglo mizo, ki je idealna za hitre razprave, hmeljarska srečanja itd., Kjer se zgodi veliko kritičnih pregledov, ki jih je treba za lažje izvajanje zapisati. Ta miza sprejme veliko ljudi, ki zasedajo manj prostora, zato je odlična izbira za vsako pisarno. Ta je v celoti iz lesa, vključno s stojali. Potrebujete le štiri ali pet lesenih stolov, s katerimi bo vaša pisarna videti zelo elegantno.

26. Oblikovanje pisarniške mize umetnika:

Umetniška pisarniška miza

Posebnost te mize je, da ne zavzame prostora na tleh. Ta vrsta mize je vgrajena in trdno pritrjena na steno, zaradi česar je trpežna. Z vsemi dodatki na mizi, kot so barvni svinčniki in čopiči, poudarite, da je miza najbolj primerna za umetnika. Vse, kar moramo storiti, je, da uporabljamo opremo, ki ima več uporab, vendar zaseda manj prostora. To je tudi umetniški način izražanja svobode umetnika, kjer mu ni treba vezati mize.

27. Pisarniška miza:

Pisarniška miza

Vsaka šola ali fakulteta potrebuje avditorij; Podobno vsaka pisarna potrebuje konferenčno sobo, kjer potekajo bistvene razprave, ki vodijo do pomembnih odločitev. Ta konferenčna miza je dovolj dolga, da sprejme od 10 do 15 članov. Ta soba ima tudi LCD zaslon ali projektor, ki pomaga prikazati kritično predstavitev. Miza je dovolj prostorna za shranjevanje datotek, tudi stoli so udobni, saj lahko sestanki trajajo ure!

28. Sodobno oblikovanje pisarniških miz:

Sodobno oblikovanje pisarniških miz

Če pogledate sliko, jo lahko zamenjate za kavarno. Ampak to je pisarniški videz, ki bo kmalu resničnost v prihodnosti. Delovna kultura gre v smeri koncepta brez kabin ali predelnih sten, zaradi česar je odprta pisarna in ji daje brezskrben videz. Običajno je sestavljen iz miz z dolgimi nogami, obdanimi z okroglimi stolčki z majhno oporo za hrbet. Te so postale trend zaradi delovnega prostora, prijaznega zaposlenim.

29. Oblikovanje pisarniške mize za več pripomočkov:

Oblikovanje pisarniške mize z več pripomočki

To je še ena oblika pisarniške mize z več uporabami, ki daje vaši pisarni rustikalni občutek. Miza je majhna in ima dva predala za shranjevanje namiznih potrebščin in potrebščin. Ima tudi torbico, ki se uporablja za shranjevanje datotek. Te vrste miz se lahko uporabljajo na recepciji, zlasti za zlaganje časopisov in revij za ljudi v čakalnici.

30. Pojdi zeleno pisarniško mizo:

Pojdi na zeleno pisarniško mizo

To je ena edinstvenih in inovativnih zasnov miz za pisarniške prostore, ki se zavedajo okolja. To je miza majhne višine, narejena iz lesa s kostanjevo barvo, z ločenim predelom na sredini, vgraviranim za dajanje rastlin. Rastline dajejo vsakomur v pisarno pozitivno vibracijo in zmanjšajo stres tudi med delovnim časom. Nameščen je na vhodu v katero koli pisarno.

Najboljši nasveti za nakup pisarniških miz:

Nakup miz za vaš delovni prostor ni kos torte; Pred vlaganjem denarja je treba upoštevati veliko dejavnikov.

  • Upoštevati morate razpoložljiv prostor ter koliko in kakšne vrste tabel izpolnjujejo vaše zahteve.
  • Če mize naročate v razsutem stanju, poiščite možnosti, kjer lahko dobite kakovostne izdelke z velikimi popusti.
  • Ker se material, uporabljen pri izdelavi teh miz, razlikuje od lesa, PVC, marmorja itd., Se spreminjajo tudi stroški celotnega izdelka. Zato morate izbrati material, ki ustreza vašim proračunskim omejitvam.
  • Druge stvari, ki jih je treba upoštevati, so udobje, estetika in kakovost izdelka.
  • Priporočljivo je upoštevati potrebe zaposlenih in povečati produktivnost dela.

Pisarna je kraj, kjer ljudje preživijo več kot 6 ur na dan, zaradi česar je vaš drugi dom. Kaj je narobe pri oblikovanju vašega delovnega prostora tako, da ste lahko bolj produktivni in še bolj uživate v delu. Predstavljamo vam seznam 30 najboljših modelov pisarniških miz, med katerimi lahko izbirate med redefiniranjem pisarne. Sporočite nam, kako koristen vam je bil ta članek in če vam lahko še kako pomagamo.