Za vsako pisarno, razen ustrezne infrastrukture in notranjosti, ima omarica neizogibno in pomembno pohištvo, saj je mogoče shraniti vse pomembne pisarniške dokumente. Omarice zagotavljajo popolno varnost dragocenosti pred krajo ali ropanjem. Omarice so na voljo tudi iz kovine, plastike ali lesa in jekla in so odporne na vse kemikalije, bakterije pa tudi kovinske omarice so odporne tudi proti ognju. Tu smo vključili 9 najboljših in zaščitnih modelov pisarniških omar s slikami.

Najnovejše & Modeli zaščitnih omaric za pisarne v Indiji:

Tukaj je naših 9 preprostih in sodobnih modelov pisarniških omar s slikami. Oglejmo si jih.

1. Oblikovanje elektronske omarice za pisarne:

Najnovejše & amp; Zaščitne zasnove omarice za pisarne

Tovrstne omarice ali trezorji imajo vse vrste novih tehnoloških funkcij, ki zagotavljajo varnost, in so celo odporne proti udarcem. Za odpiranje tovrstnih sefov so potrebne posebne kode, tako da nihče ne more odpreti teh omar. Ker je tehnologija prišla, so sefi zavarovani s potiskom, zato lahko le odgovorna oseba odpre sef. Zato so ti sefi uporabni v pisarni tudi za shranjevanje dragocenih dokumentov in valut.

2. Modeli pisarniških omar za zaposlene:

Najboljša & amp; Ideje za oblikovanje omarice za varnostne pisarne

Tukaj je več omar v omari za zaposlene v pisarni. Zaradi varnosti številne pisarne zaposlenim ne dovolijo ali dovolijo prenašanja osebnih stvari. Tako se te omarice uporabljajo za shranjevanje ali hranjenje dragocenosti zaposlenega.

3. Kovinska premična pisarniška omarica:

Kovinska premična pisarniška omarica

Omarica je izdelana iz trpežne kovine aluminija, kar zagotavlja varnost vsebine v notranjosti. Ta vrsta omaric se običajno uporablja za shranjevanje dragocenih datotek ali drugih dokumentov podjetja. Omarica ima trpežno prašno lakirano površino in je celo odporna proti strganju in drobljenju. Ima majhne valjčke, ki se premikajo za 360 stopinj, kar omogoča enostavno premikanje po pisarni.

4. Trajna zasnova omarice za pisarne:

Trpežna zasnova omarice za pisarne

Majhna pisarna ali strokovnjaki, ki vodijo svojo pisarno, potrebujejo majhne omarice za shranjevanje pomembnih dokumentov. Ta vrsta majhnih, trdnih in trpežnih omaric je idealna, saj jih lahko hranite v majhnem prostoru. Omarica je na voljo v različnih velikostih in barvah, eno pa lahko dobite glede na uporabo.

5. Načrt omarice za navpično shranjevanje:

Načrt omarice za pisarniško navpično shranjevanje

To so štirislojne trpežne dobro varjene jeklene omarice, oblikovane v navpični obliki. Vrata imajo odzračene luknje za pravilno kroženje zraka. Ker ima omarica navpično strukturo, jo lahko postavite ali shranite v majhnem prostoru in vanjo shranite vse pomembne dokumente.

6. Kovinska pisarniška omarica:

Kovinska pisarniška omarica

Modularna omarica se ujema z notranjostjo druge pisarniške shrambe, zato omarica ne izstopa ali izgleda drugače v pisarni. Omarica je izdelana iz trdnega jekla in ima številne mehanizme, ki jih je mogoče zakleniti, kar zagotavlja varnost stvari, shranjenih v notranjosti. Enota ima čudovite sedeže, ki omogočajo enostaven dostop do nizkih omaric.

7. Ključne omare z manj ključavnicami Pisarniške omarice:

Omarice Ključ Manjša pisarniška omarica

Tovrstne omarice brez ključa so najnovejša in priljubljena izbira za pisarne z zahtevnim vzdušjem. Omarice z omaricami imajo dostop brez ključa, vnesti morate le štirimestno kodo, zaklenjena je in lahko greste. Na splošno ima omarica ključe in ključavnice, ki se lahko zlomijo, zdaj pa greste brez ključa in zagotovite varnost.

8. Lesena pisarniška omarica:

Lesena pisarniška omarica

Omarica je izdelana iz trpežnega, trpežnega in naravnega lesa in ima svetleč in privlačen videz. Omarica ima zaupanja vredne sisteme za zaklepanje z jeklenimi ročaji, ki omogočajo enostavno odpiranje omarice.

9. Plastična pisarniška omarica:

Oblikovanje omarice za pisarne iz plastike

Omarice so izdelane iz visoko kakovostnega plastičnega materiala in imajo visoko mehaniziran sistem zaklepanja, ki zagotavlja varnost dragocenosti. Omarice so precej stroškovno učinkovite in so na voljo v precej hladnih barvnih kombinacijah.

Omarice so oblikovane s fantastičnimi lastnostmi, barvami in so na voljo v številnih velikostih in stopnjah ter z visoko stopnjo zaščite. Izberete lahko eno glede na uporabo v pisarni in infrastrukturo. To so najboljši modeli pisarniških omar, ki so na voljo na trgu.