Zelo dogajajoče se mesto Mumbai je resnično zasedeno. Znan je po hitrem, napornem urniku. Vendar pa Mumbai slovi ne le po vrvežu. Znan je tudi po nakupovalnih središčih, nakupovalnih središčih, ljudeh in hrani ter predvsem plažah. Da, Mumbai ima nekaj najboljših plaž. To mesto, ki se nahaja v Maharaštri, je lepota. Tu smo našteli nekaj čudovitih plaž Mumbaja, tako da se naslednjič odpravite s prijatelji na vikend pobeg; natančno boste vedeli, na katero plažo se podati.

9 znanih plaž v bližini Mumbaija:

Tukaj je 9 čudovitih plaž v bližini Mumbaija.

1. Plaža Juhu:

beach-in-mumbai_juhu-beach

Plaža Juhu je ena najboljših in najlepših plaž, ki jih boste kdaj našli v mestu Mumbai. Ta kraj ima odlično hrano; odlične stojnice in je najboljše mesto za druženje s prijatelji. Sončni zahodi so vredni ogleda, rjavi pesek, hladna voda in mehko vreme pa polepšajo lepoto te plaže.

2. Plaža Chowpatty:

plaža chowpatty

Plaža Chowpatty je pravo čudo. Ta plaža, ki se nahaja v osrčju mesta, je znana po svojem razgledu in razkošni hrani. Večina ljudi, ki je obiskala to plažo, je o njej vedno povedala veliko in ta kraj vam bo po tednu napornega in dolgočasnega dela zagotovo olepšal razpoloženje.

3. Plaža Versova:

plaža Versova

Plaža Versova je zelo fascinantna in lepa. Zdi se, da ljudje ljubijo ta kraj. Nahaja se v bližini vasi Versova in je znana po svojih ribarnicah, ki se vsak dan odvijajo na dražbah. Je priljubljena, priznana in ena najboljših plaž v Mumbaiju.

4. Plaža Madh Island:

plaže-v-mumbai_madh-otok-plaža