Če ste vedno hrepeneli po tem, da bi imeli v svoji kuhinji lesena tla in ste mislili, da to ni izvedljivo, potem ne skrbite. Na voljo so nove talne ploščice za kuhinjo iz porcelana in keramike, ki vam zlahka dajo isti star šarm, toplino in udobje. Kuhinjske talne ploščice se ne uporabljajo samo v naših domovih, ampak se tudi komercialno uporabljajo v industriji in restavracijah. Pomaknite se navzdol po tem obsežnem članku in poiščite nekaj navdihujočih in trendovskih možnosti pri oblikovanju kuhinjskih talnih ploščic, ki bodo vaši kuhinji prinesle nov osvežujoč videz.!

Najnovejši modeli kuhinjskih talnih ploščic

Najnovejši modeli kuhinjskih talnih ploščic:

Tukaj je 15 preprostih in najboljših modelov kuhinjskih talnih ploščic s fotografijami. Oglejmo si jih.

1. Viktorijanske kuhinjske talne ploščice:

Viktorijanske kuhinjske talne ploščice

To je tradicionalna odeja s ploščicami v viktorijanskem slogu za kuhinjska tla, ki se popolnoma ujema s sijočimi belimi omarami te kuhinje. Te kuhinjske talne ploščice z vzorcem so vsestranske in omogočajo prilagajanje. V obrobe in kote vzorca je mogoče uvesti več različic, ki v vašo kuhinjo prinašajo šarm z ujemajočo se hrbtno stranjo. Te dekorativne ploščice so odporne proti praskam in trpežne, zato so idealne za uporabo v kuhinjskih tleh.

2. Zasnova talnih ploščic za kuhinjo v podeželju:

Rustikalne kuhinjske talne ploščice

Tu vidimo edinstvene kuhinjske talne ploščice v zemeljskih barvah, ki spominjajo na naravni kamen in vsebujejo različne odtenke bež od svetle do temne. Lepo se ujema z barvno shemo kuhinje, ki je sestavljena iz sive in bele sheme. Tla s ploščicami niso enakomerna, ampak so kombinacija neravnih kvadratov in pravokotnikov, zaradi česar je videti privlačna in s svojim ustvarjalnim oblikovalskim konceptom idealna.

3. Španska kuhinjska ploščica:

Španska kuhinjska ploščica

Tu vidimo kuhinjo, ki temelji na španski temi, ki je videti prefinjena in elegantna. Dekorativna talna ploščica za kuhinjo izgleda prijetno in izžareva toplino s praktično notranjo opremo v kuhinjski postavitvi. Kuhinjske ploščice tukaj so talne ploščice iz terakote z modrim osmerokotnim dizajnom neprimerljive kakovosti. Ploščice so zelo trpežne, enostavne za vzdrževanje in s seboj nosijo pristni čar starega sveta.

4. Vintage kuhinjske talne ploščice:

Vintage kuhinjske talne ploščice

Tu vidimo, kako črno -bele talne vinilne ploščice v šahovnici dodajo vintage element v dekor in mu dajo retro videz. Kombinacija črno-bele talne kuhinje s ploščicami je priljubljena izbira s klasičnim nevtralnim videzom v tej popolnoma beli kuhinji z belimi omarami in ujemajočimi se črno-belimi aparati, ki dodatno polepša lepoto tega polaganja ploščic. Zaradi čiste kuhinje izgleda brezhibno, čisto in svetlo.

5. Sodobne kuhinjske talne ploščice:

Sodobne kuhinjske talne ploščice

V tej kuhinji vidimo linijsko oblikovanje lesa na bež kuhinjskih ploščicah, ki tlom dodajo globino. Gladke pravokotne ploščice imajo naraven zaključek z odtenki od svetlega do temnega in izžarevajo preprostost in eleganco. Te ploščice niso le čudovite, ampak so enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Svetlo bež kuhinjske talne ploščice z belo omaro dajejo trendovski videz kuhinjskim podom z vrhunskim razkošnim občutkom.

6. Italijanske kuhinjske talne ploščice:

Italijanske kuhinjske talne ploščice

Tu ima ta kuhinja fugirano italijansko ploščico v cementni barvi s sivimi in belimi žilami, ki daje brezčasen enobarvni videz. Ploščice so odporne proti obrabi in enostavne za vzdrževanje ter so vsestranske, da se prilegajo vsakemu prostoru. Omara ima kombinacijo bele in rjave barve, ki se lepo ujema s kamnitimi kuhinjskimi ploščicami. Zadnji del in pohištvo se združita z barvno shemo celotnega kuhinjskega dekorja in dopolnjujeta videz kuhinje.

7. 3D kuhinjske talne ploščice:

3d kuhinjske talne ploščice

Tu vidimo osupljive 3D talne ploščice, ki oživijo vašo kuhinjo s čudovito talno umetnostjo. Ta osupljiva umetnost v ploščicah vam lahko pomaga preoblikovati in prenoviti kuhinjsko dekoracijo. To so nedrseče in vodoodporne ploščice, zaradi katerih je zelo funkcionalen in vam prinaša eno z naravo, zaradi česar je delo v kuhinji prijetno doživetje. 3D kuhinjske ploščice Kajaria so med podjetji, ki se ukvarjajo s tovrstnimi ploščicami in ustrezajo vsem vašim zahtevam.

8. Oblikovalske ploščice za kuhinjske talne ploščice:

Dizajnerske kuhinjske talne ploščice

Tu vidimo kuhinjo v kuhinji, kjer vidimo prepletene sodobne kuhinjske talne ploščice z cik-cak vzorcem na mehkih sivih ploščicah, ki posnemajo retro obliko. Za ureditev omar, štedilnikov in peči je pametna uporaba prostora za prihranek prostora. Izbira ploščic in pogled skozi steklena vrata sta osupljiva, postavitev pa odlično ustreza tej oblikovalski kuhinji. Te ploščice so trpežne in enostavne za vzdrževanje.

9. Črno -bela keramična talna kuhinja:

Črno -bela keramična talna kuhinja

Nekatere barve in modeli kuhinjskih tal so klasični in brezčasni, ta drzna karirana ploščica pa je ena izmed njih. Ta kombinacija ploščic, usklajenih s črno -belimi omarami in pultom, dodaja vizualni videz te priljubljene talne ploščice v kuhinji. Ploščice so v popolnem nasprotju s hrbtno stranjo in dekorjem kuhinje. Vse to skupaj združuje eleganco s praktično funkcijo v tej elegantni kuhinji.

10. Talne ploščice za kuhinjo iz slonovine:

Kuhinjske talne ploščice iz slonovine

V tej kuhinji vidimo, kako dobro lahko ploščice barve slonovine ustvarijo brezhiben videz in iluzijo prostora. Dekor izžareva sodoben slog in poudarja minimalističen obris. V kuhinji z zelo poliranimi sijajnimi ploščicami je svetel, osvežujoč občutek. Izbira barve omare in aparatov se popolnoma ujemata z barvno shemo te kuhinje. Te kuhinjske ploščice iz porcelana so zelo trpežne in enostavne za vzdrževanje.

11. Rjave kuhinjske talne ploščice:

Rjave kuhinjske talne ploščice

Te edinstvene čudovite ploščice imajo topel in prijeten videz in naredijo kuhinjo elegantno ter udobno osebno svetišče. Te kvadratne kuhinjske ploščice iz terakote ustrezajo kuhinjam in jim dajejo rustikalno estetsko privlačnost, dekor prostora pa se popolnoma ujema z izbranimi lesenimi omarami in omarami. Vse to skupaj s kuhinjskimi aparati iz nerjavečega jekla ustvarja popoln ansambel za to domačo, a elegantno kuhinjo.

12. Modeli zelenih kuhinjskih talnih ploščic:

Zelene kuhinjske talne ploščice

V tej kuhinji vidimo spomine v francoskem slogu, v njej pa je čudovita kombinacija elegance in domačnosti, ki daje tej prikupni kuhinji prizemljen občutek. Tu je videti toliko barv, ki so v nasprotju s svetlo belimi kuhinjskimi omarami. Čudovite viseče lončnice dajejo vtis, da naravo prinašajo od zunaj v kuhinjo. Čudovite kuhinjske talne ploščice, okrašene z močno svetlobo, ki teče skozi okna, še dodatno dodajo čar te čudovite kuhinje.

13. Kuhinjsko tla iz lesenih ploščic:

Kuhinjsko tla iz lesenih ploščic

Tu vidimo kuhinjo z najnovejšimi kuhinjskimi ploščicami, ki spominjajo na les in imajo veliko značaja. Lepo odraža osebnost lastnika in ima preprost, a eleganten videz. Prefinjene barve se lepo ujemajo z barvno shemo kuhinje in imajo lahkoten zaključek. Naravna svetloba skozi okno daje kuhinji svetel videz in se dobro ujema z lesenimi omarami. Otok v središču z marmornim pultom dodaja čar tej že tako lepi kuhinji.

14. PVC talne ploščice Kuhinja:

Pvc talne ploščice Kuhinja

V tej kuhinji vidimo majhne kuhinjske ploščice iz PVC, ki nosijo v sebi star preprost čar. Ploščice so tople in zemeljske barve in se popolnoma ujemajo z dekorjem te čudne kuhinje. Lesene omare v beli in krem ​​barvi z naravno svetlobo, ki izvira iz belih oken, naredijo to sobo zelo domačo in prijetno. Te vrste ploščic so priljubljene, ker se hitro in enostavno namestijo.

15. Modeli kamnitih talnih ploščic:

Kamnite talne ploščice za kuhinjo

V tej kuhinji vidimo naravni kamen v elegantni sivi in ​​beli barvi, ki se dobro ujema z notranjo opremo in je ena najboljših ploščic za kuhinjska tla. To polaganje ploščic pomaga olajšati kuhinjo brez pretiravanja s svojimi omaricami v svetlo bež barvi in ​​zgornjimi lučmi. Čeprav so postavitve majhne, ​​okusno razporejene naprave prihranijo prostor in naredijo prijeten, domač in dramatično lep.

Če ste tik pred tem, da bi svoji kuhinji dali novo podobo, potem skozi ta članek lahko vstopite v očarljiv svet lepih in pisanih ploščic s široko paleto barv, stilov in vzorcev. Te barvite kuhinjske talne ploščice so narejene iz različnih materialov in vam ponujajo najrazličnejše teksture. Pri izbiri pazite, da poleg tega, da ustreza vašemu domu, vzdrži tudi strogosti vsakodnevne uporabe. Upamo, da vam bo ta obsežen članek pomagal izbrati pravo ploščico po vaši izbiri in v vaš dom prinesel veselje in toplino!