Kdo ne ljubi priložnosti, da v svojem domu predstavi svoj okus? Vsi se osredotočamo na dekor, oblikovanje sob, pohištvo itd., A vsi pozabljamo na bistveni del naših domov, na tla! S seznamom modelov talnih ploščic v tem članku lahko dobite splošno predstavo o tem, kaj želite v notranjosti vaše hiše.

Notranjost katere koli hiše je predstavitev naše vizije in tega, kako pričakujemo, da bo. Barvna paleta, pohištvo in tla skupaj tvorijo čudovit kraj, ki mu pravite dom. Oglejte si zasnove talnih ploščic v tem članku, ki jih lahko uporabite v vsaki sobi v vaši hiši.

Najnovejši modeli talnih ploščic

Najboljši modeli talnih ploščic za hišo:

Tukaj je naših 25 preprostih in sodobnih modelov talnih ploščic s fotografijami. Oglejmo si jih.

1. Zasnova talnih ploščic za spalnico:

Oblikovanje talnih ploščic za spalnico

Prostor, kjer preživite večino časa in predstavlja vaše vibracije, je vaša spalnica. To je zasnova talnih ploščic za spalnico, ki ima dolge podolgovate ploščice v pravokotni obliki v barvni kombinaciji bele in sive barve. To se popolnoma zlije z barvno paleto sten in dekorjem v prostoru. Dodatki v sobi se popolnoma zlijejo s talnimi ploščicami, nekateri predmeti pa ga tudi dopolnjujejo. Razsvetljava še dodatno polepša prostor.

2. Zasnove talnih ploščic za dnevno sobo:

Zasnova talnih ploščic za dnevno sobo

Dnevna soba je predstavitev vašega okusa, ki jo morajo videti vsi vaši gostje, in to je eden najboljših modelov talnih ploščic za dnevno sobo. To je velika dnevna soba s talno ploščico v beli barvi z rjavo obrobo med velikimi kvadrati. Ta oblika je usklajena z dekorjem tega prostornega bivalnega prostora, ki ima le bele barve sten in leseno pohištvo. Velike ploščice predstavljajo prostor, ki ga ponuja soba, zato je videti velika.

3. Oblikovanje talnih ploščic za dvorano:

Oblikovanje talnih ploščic za dvorano

Ta soba spominja na popolno oblikovanje talnih ploščic za dvorano, zaradi česar je videti elegantno in elegantno. Tla imajo eleganten zaključek z odtenkom morske zelene barve in čudovitim vzorcem s črno barvo v prostoru za sedenje. Ta zasnova izstopa v ozadju navadnih talnih oblog, notranjost pa gre skupaj z celotno postavitvijo. Naravna svetloba dvigne lepoto prostora, saj je ob strani prostora veliko stekleno okno z lesenimi ploščami.

Preberi več: Najboljši modeli ploščic za dvorano

4. Zasnova kuhinjskih talnih ploščic:

Oblikovanje kuhinjskih talnih ploščic

Tla v vaši kuhinji morajo vzdržati veliko stvari, kot so razlitje, praske in kaj ne! Ta zasnova kuhinjskih talnih ploščic je odlična rešitev, ki je mešanica elegance in trajnosti. Tla so klasični beli kvadrat s črnimi diamanti vmes, ki se ujema z belo jedilno mizo in vsemi kuhinjskimi dodatki. Na stenah in razdelilniku so majhne pravokotne ploščice, ki jih je enostavno očistiti in ne tekmujejo z belimi in črnimi talnimi ploščicami.

Preberi več: Najnovejši modeli kuhinjskih talnih ploščic

5. Zasnova talnih ploščic za jedilnico:

Oblikovanje talnih ploščic v jedilnici

Jedilnica v vsaki hiši ima veliko veselih in žalostnih spominov, povezanih s hrano; mnogi od nas uživajo kot družina. Ta zasnova ploščic za jedilnico ima uvožene ploščice iz italijanskega marmorja, ki imajo lep in eleganten zaključek. Zaradi naravnega videza te talne ploščice je primerna za vse vrste jedilnic. Tu imamo čisto rožnato barvo talnih oblog, ki je v nasprotju z lesenimi stoli in belo jedilno mizo. Planta na straneh sobe dopolnjuje dekor skupaj z vazami na mizi.

6. Oblikovanje talnih ploščic v kopalnici:

Oblikovanje talnih ploščic za kopalnico

Ploščice v vašem kopalnem prostoru morajo biti odporne proti madežem, da lahko vzdržijo postopek kopanja, ne da bi pustile dolgotrajne madeže. To je zasnova kopalniških talnih ploščic, ki pravilno služi svojemu namenu, saj ima zasnova svetle barve s privlačnim dizajnom, ki je v nasprotju z navadnimi belimi ploščicami na stenah in kadi. Ploščice na steni kopalnice so ravno nasprotne od pisanih vzorcev na tleh, zato je odlična izbira za kopalnico.

Preberi več: Sodobni modeli talnih ploščic za kopalnico

7. Oblikovanje balkonskih talnih ploščic:

Oblikovanje balkonskih talnih ploščic

Stanovanjska kultura postaja vse bolj priljubljena ne le v urbanih, ampak tudi na podeželskih območjih v vaši državi, kjer so majhni balkoni najboljša možnost za svež zrak. Ta zasnova balkonskih talnih ploščic z lesenimi ploščicami daje občutek, da ste nekje zunaj svojega doma. Te lesene ploščice so najbolj primerne za grobo in zahtevno uporabo in imajo edinstven vzorec, zaradi česar izstopajo. Ena najpomembnejših prednosti uporabe te vrste talnih oblog je, da za čiščenje teh ploščic ni potrebno veliko napora.

8. Zasnova talnih ploščic za stopnice:

Oblikovanje talnih ploščic za stopnice

Pot do katere koli hiše je stopnišče. Dupleks hiše imajo v hiši stopnišča za dostop do zgornjega dela hiše. To je zasnova talnih ploščic za stopnice, ki se popolnoma zlijejo s celotno zasnovo okolice in se lahko odločite v več barvah. To obliko lahko vgradite tudi povsod, kjer imate stopnice. Barva, ki jo izberete, pomembno vpliva na videz vašega hišnega prostora. Izbira rjave ali črne barve je lahko koristna, saj dobro skrivajo madeže!

9. Oblikovanje ploščic za talne obloge:

Oblikovanje pisarniških talnih ploščic

Vstop v katero koli pisarno igra pomembno vlogo pri ustvarjanju vtisa na ljudi, ki tam delajo. To je ena najboljših pisarniških talnih ploščic z marmornimi ploščicami v kombinaciji kremno bele in črne barve. Obstajajo ploščice kvadratne oblike, razdeljene z veliko pravokotno podolgovato črno ploščico. Na stebrih med tlemi je dolga ploščica z vzorcem, ki izstopa. Zaključek te talne obloge izgleda stekleno, gladko in daje impresiven videz, kadar koli uporabljate te vrste ploščic.

10. Oblikovanje zunanjih talnih ploščic:

Oblikovanje zunanjih talnih ploščic

To je zasnova zunanjih talnih ploščic z večbarvnimi ploščicami in je najbolj primerna za kraje, ki morajo vzdržati vremenske razmere. Večbarvna možnost izgleda mračno in ima sivo kot vidno komponento v barvni paleti. Celoten dizajn s pisanimi ploščicami različnih oblik gre z roko v roki s celotnim videzom hiše. Vzdrževanje teh vrst ploščic je veliko bolj udobno in izgleda elegantno.

11. Designer talne ploščice:

Oblikovalske talne ploščice

Oblikovalec pomeni, da v notranjosti vašega doma predstavljate svoj edinstven okus. To je ena najboljših oblikovalskih talnih ploščic, kjer podobnost rastlin na keramiko prinaša življenje v prostor, kjer so te šesterokotne ploščice nameščene. Ploščice so šesterokotne, kjer dizajn, ki ga navdihujejo gozdovi, predstavlja vašo ljubezen do narave. V barvni paleti prevladuje siv odtenek s stolom v nasprotju s tlemi.

12. Ploščice za oblikovanje cvetja za tla:

Ploščice za oblikovanje cvetja za tla

To je najboljši primer uporabe lesa s cvetličnimi ploščicami za tla. Zasnovan je tako, da vključuje zapletene podrobnosti, ki se podajo v okolico. Večina talnih ploščic je preprostih, zato ta vrsta oblikovanja sama po sebi izstopa in je privlačna in privlačna za vsakogar. Lahko najdete liste te zasnove, ki jih je mogoče enostavno namestiti. Rjava, bela in zlata so prevladujoče barve, ki jih lahko vidite v tem dizajnu z več geometrijskimi oblikami skupaj s čudovitimi cvetovi v sredini.

13. Oblikovanje 3d talnih ploščic:

Oblikovanje 3d talnih ploščic

Ta zasnova 3d talnih ploščic je odličen primer geometrijskega oblikovanja marmorja. Ima 3D učinek, zaradi česar so tla drugačna od različnih smeri. Ta oblika izgleda edinstveno in daje vašim tlem eleganten in izjemen videz. Črna in bela barvna kombinacija na tleh se zdi pristna in podobna občutku starega filmskega ozadja. Dopolnjuje starinsko pohištvo po vsej sobi. Izgleda kot koraki z ene strani in diamanti z druge.

14. Oblikovanje talnih ploščic za parkiranje:

Oblikovanje talnih ploščic za parkiranje

Garaža ali tla, kjer parkirate svoja vozila, potrebujejo tla, ki lahko prenesejo velike obremenitve. Ta zasnova talnih ploščic za parkiranje je odličen primer takšne možnosti, ko so ploščice izdelane iz trpežnega materiala, ki je trajne kakovosti z različnimi barvnimi možnostmi. Dovozi, poti, parkirišča so nekatera mesta, kjer je mogoče položiti te vrste ploščic. Barva opeke je večina barv, ki jih lahko najdete v tej vrsti oblikovanja, skupaj s črno in modro.

15. Oblikovanje vrtnih talnih ploščic:

Oblikovanje vrtnih talnih ploščic

Ljudje z lepim vrtom na vašem dvorišču ali na vaši terasi potrebujejo tovrstno oblikovanje ploščic, ki vključuje ploščice za pot in nekaj prostora za zelenje. To je najboljša zasnova ploščic za vrtna tla, ki polepša območje s kvadratno cementno ploščico, ki se izmenjuje s kvadratnim prostorom za travo. Ta zasnova naredi vaš vrt čudovit, skupaj s tlakovanjem poti. Travnato območje absorbira odvečno vodo, kar je primerno tudi za ohranjanje vode!

16. Oblikovanje talnih ploščic v preddverju:

Oblikovanje talnih ploščic v preddverju

Vsaka večnacionalna podjetja ali hotel imajo med vstopom dovolj prostora, znanega kot preddverje ali prehod. To je zasnova talnih ploščic v preddverju, ki pomaga navdušiti ljudi, ki pridejo na to območje, zaradi česar so bolj zanimivi za kraj. Osnovna tla so iz navadnega marmorja z edinstvenim dizajnom na sredini, ki je v nasprotju z ozadjem, zaradi česar je videti privlačno. Ta zasnova je temno rjave barve, ki ustreza stoječemu prostoru v preddverju.

17. Italijansko oblikovanje talnih ploščic:

Oblikovanje italijanskih talnih ploščic

Prefinjenost je tisto, kar dobite, če želite oblikovanje italijanskih talnih ploščic. Ta zasnova ima belo kamnito ozadje s sivimi žilami po tleh, ki polepšajo prostor. Ta vzorec naredi vaša tla edinstvena, hkrati pa osvetli prostor. Ta vrsta ploščic izgleda lepo v dnevnih sobah, v preddverju in je pomemben dizajn v italijanskih ploščicah. Čeprav so bele ploščice povsod prisotne, sive žile pomembno vplivajo na življenje v vsakem prostoru.

18. Talne ploščice za oblikovanje opeke:

Brick Design Talne ploščice

To je ena najboljših opečnih talnih ploščic, ki se lahko uporablja za številne namene in na mnogih mestih, na primer na uličicah, pločnikih ali celo na tleh. Te vrste ploščic vam ponujajo edinstven pogled, zaradi česar je videti rustikalno. Te ploščice so trpežne in lahko prenesejo ekstremne vremenske razmere. Najdete jih v različnih oblikah in velikostih, odvisno od vašega okusa in potreb.

19. Talne ploščice v španskem slogu:

Talne ploščice v španskem slogu

Če iščete starinski videz svojega doma, je ta talna ploščica v španskem slogu odlična izbira. Ta vrsta talnih oblog, izdelanih iz cementa, ima barvo žgane gline. Te vrste talnih ploščic so različnih oblik in velikosti, ki jih lahko prilagodite glede na vaš okus in okolje. So tudi trpežni in trajajo dlje časa. Te ploščice se ujemajo z notranjostjo tega prostora, ki predstavlja špansko kulturo.

20. Oblikovanje ploščic na terasi:

Oblikovanje ploščic na terasi

Ta zasnova talnih ploščic za teraso združuje videz in pohištvo po vsem prostoru. Tla so v celoti izdelana iz cementnih majhnih kvadratkov z barvno kombinacijo barvnih različic od črne do sive, kar daje lepo teksturo. Če pozorno opazujete, so ob vsakem velikem kvadratu majhni kvadrati. Toda če pogledamo na celoto, je videti kot velika kvadratna zasnova. Pohištvo se popolnoma ujema s podobno barvno paleto, zaradi česar je čas čaja na vaši terasi prijetnejši.

21. Oblikovanje talnih plošč za hodnike:

Oblikovanje talnih plošč za hodnike

Hodnik je podoben skupnemu prostoru med stanovanji, ki so priljubljena med podeželskimi in mestnimi območji. To je eden najboljših oblikovalskih ploščic za hodnike, ki ima belo marmorno ozadje z veliko črno obrobo z vmesnimi zlatimi žilami. Notranjost je sestavljena iz umetniških kotov z barvno kombinacijo zlate, bele in črne barve. Celoten vzorec te zasnove je preprost, vendar polepša prostor.

22. Gucci talne ploščice:

Gucci talne ploščice

Gucci je ena izmed uglednih modnih blagovnih znamk s sedežem v Italiji, ki izdeluje veliko luksuznih predmetov. V trendu je bilo vgraditi Guccijeve talne ploščice, kjer so modeli te vrhunske blagovne znamke začeli označevati svoje mesto v notranjosti našega doma. Ta oblika je podobna mozaiku s pravokotnimi ploščicami, ki so v več barvah. Različne barve talnih oblog dajejo drugačen in funky videz.

23. Talne ploščice v sredozemskem slogu:

Talne ploščice v mediteranskem slogu

Prijazen življenjski slog je predstavljen v talnih ploščicah v mediteranskem slogu, kjer prevladuje uporaba toplih barv. Ta slog na splošno vključuje naravne materiale, kot so keramika, les itd. Ta tla so odlična izbira za grobo uporabo, kjer je dolga leta skoraj nič škode. Te ploščice so protizdrsne in se ujemajo z notranjostjo prostora. Priročnost, drznost in preprostost najdete v tej vrsti oblikovanja ploščic.

24. Talne ploščice z vzorcem zvezd:

Talne ploščice Star Pattern

To je eden od načinov, kako popestriti sicer dolgočasen prostor, kjer talne ploščice z zvezdnatim vzorcem opravijo vse delo. Srednje velike ploščice z belim ozadjem imajo v sredini kvadratov masivne sive zvezde. Na vseh štirih vogalih kvadrata je tudi miniaturna oblika zvezd s podobno zasnovo. Sive zvezde na belem ozadju dvignejo obliko, zaradi česar so tla videti elegantna in lepa.

25. Zasnova talnih ploščic v bazenu:

Zasnova talnih ploščic za bazen

Ko pomislite na bazen, pride na misel sprostitev. Ponuja prostor za sprostitev, zato je idealen kraj za preživljanje časa s prijatelji in družino. To je eden najboljših modelov talnih ploščic za bazen, ki ne le polepša območje, ampak tudi izboljša videz vode. Podvodna tla so modre barve, ki daje vodi lep odtenek. Nad bazenom je sedežno površino z zlatimi, sivimi in belimi kosi, ki tvorijo mozaik, kjer so stoli, kjer se lahko sprostite in uživate v miru.

Tla so bistveni in sestavni del vsake hiše. Za razliko od prejšnjih časov material ploščic ni omejen na keramiko, saj so na voljo v več elementih in jih je mogoče uporabiti povsod po hiši. Z obilico modelov talnih ploščic v tem članku lahko opravite svoje raziskave, preden začnete izbirati talne ploščice za svoj dom.