Tradicija izmenjave poročnih prstanov sega v 4800 let v času Egipta. Svojo ljubezen in začetek novega življenja lahko proslavite s poročnimi prstani. Ti prstani so izraz ljubezni do vašega partnerja. Prstani bodo vaša življenjska zaveza ljubezni med vami in vašim partnerjem.

Neverjetni poročni prstani oblikovalca:

Tu so znani oblikovalski poročni prstani. ki vedno kažejo ljubezen med pari.

1. Poročni prstan cvetličnega oblikovalca:

Oblikovalni poročni prstan cvetličnega oblikovalca

Ta dizajnerski poročni prstan je izdelan iz zlata in več manjših diamantov. Zasnova je ustvarjena na zelo privlačen in zanimiv način.Prstan je zasnovan s številnimi cvetovi, ki so razporejeni v treh krožnih vrstah. Ti cvetovi imajo cvetne liste iz zlata. Središče cvetja je narejeno iz kopice majhnih iskrivih diamantov.

2. Poročni prstan z dvema diamantnima srcema:

Poročni prstan z dvema diamantnima srčkoma

Ta dizajnerski poročni prstan je izdelan iz zlata in dveh diamantnih srčkov iz diamantov. Središče prstana je popolnoma enako kot vsak navaden pas in je iz zlata. Ta pas se na obeh straneh loči in se razteza na dve ločeni roki. Te roke imajo dva diamanta v obliki srca. Zdi se, da te roke s srcem objemajo navaden zlati prstan.

3. Indijski poročni prstan:

Poročni prstan po indijski zasnovi

Ta dizajnerski poročni prstan je izdelan iz zlata in diamantov. Pri oblikovanju poročnih prstanov se uporablja več votlih mangov ali Kalka modelov. Zato je dizajn zelo indijski. Poseben indijski dizajn najdemo pretežno na vrhu obroča

4. Tkani poročni prstan z zlatom in diamanti:

Tkani poročni prstan z zlatom in diamanti

Ta dizajnerski poročni prstan je izdelan iz zlata in diamantov. Na zgornji površini obroča je prisotna posebna zapletena oblika. Zasnova je tkanje dveh pramenov. Od teh pramenov je en pramen izdelan iz navadnega zlata, drugi pa je posut z diamanti.

5. Edinstven poročni pas:

Edinstven poročni pas

Ta oblikovalski poročni pas je izdelan iz zlata. To je zelo edinstveno, ker je na zunanji površini posameznikovega prstnega odtisa. Prstni odtis lahko pripada nevesti, ko je trak podarjen ženinu in obratno, ko je podarjen nevesti. Na splošno je nevesta podarjena, zato se ženinu doda prstni odtis. Notranja površina prstana ima dvodimenzionalne napise imen para.

6. Odlični unisex poročni trakovi:

Odlični unisex poročni trakovi

Ta oblikovalski poročni pas je izdelan iz zlata. Je zelo poseben, ker je namenjen unisexu in ga lahko nosita tako nevesta kot ženin. Tudi oblikovanje skupine je zelo edinstveno in posebno. Zanimivo je, da ima ta prstan tridimenzionalni videz in občutek.Prstan je iz masivnega zlata in zlate barve v prahu. Oba se izmenjujeta, kar daje zanimivo teksturo.

7. Poročni prstan iz belega zlata in zelene emajla:

Poročni prstan iz belega zlata in zelene emajla