Ne stradajte se!

Nekatere ženske vedo, da bo poroka, in se postopoma začnejo stradati do velikega dne. To ni dobra ideja. Po vsej verjetnosti se boste v enem letu po poroki zaročili.

Seveda boste morda želeli shujšati. Morda boste želeli na dieto, seveda. Če pa ne boste jedli ničesar, vašemu telesu ne bo preostalo drugega, kot da požre maščobne obloge v možganih, nato pa boste v težkih situacijah manj sposobni razmišljati.

Iščete vse od sebe na dan, ki bi lahko bil vaš najboljši-2

V idealnem primeru lahko jeste hrano, ki ni polna kemikalij, pesticidov, konzervansov ali drugih nenaravnih živil. Želite naravne možnosti brez gensko spremenjenih organizmov v kombinaciji z naravno aktivnostjo. Prekomerno delo je lahko problem, vendar se boste morali nenehno truditi, dokler ne dosežete svojega idealnega cilja.

Zagotovo lahko dosežete cilje brez vadbe ali brez diete; združevanje obeh je najbolj smiselno, da dosežete svoj največji uspeh. Glede na to bo raziskanih več dodatnih strategij, ki vam bodo pomagale videti, kako želite na veliki dan.

Posebne strategije prehranjevanja:

Verjetno že veste, čem se izogniti: ogljikovim hidratom, sladkorjem in maščobam. Toda vsi ogljikovi hidrati, sladkarije in maščobna hrana niso slabi za vas. Tisti, ki so sintetični, so zagotovo, tisti naravni pa so v zmernih količinah v redu. Ključ do zdravja je uravnotežena prehrana, ki vključuje količine vsega, kar vaše telo potrebuje. Vitamini, minerali, energija in beljakovine so precejšnji.

Iščete najboljše na dan, ki bi lahko bil vaš najboljši-1

Začnite dan z nečim močnim in polnim vlaknin, kot je ovsena kaša – ne uživajte v sladkorju. Morda raje uporabite med ali pa brez sladila, če ste tako težki. Po tem pojdite na kratek tek. Pri kosilu si privoščite sadje, zelenjavo in toast, bogat z minerali. Če jeste meso, je dobro postreže; ne jejte preveč predelane hrane. Druga možnost je, da je vredno razmisliti o stročnicah, mandljih, arašidih, orehih, sončničnih semenih in podobno. Po večerji pojdite še enkrat na tek.

Lahko tudi preskočite kosilo in zadržite svoj veliki obrok do po drugi vadbi tistega večera. Tukaj je nekaj: če vsak dan porabite 2000 kalorij v smislu vadbe, potem lahko jeste toliko in se ne zredite. Dejansko vaše telo porabi več kalorij, kot jih izgubite zaradi vadbe. To pomeni, da poraba 2.000 kalorij na dan omogoča, da jeste do omejitve in še vedno zmanjšate težo.

Kot dama verjetno ne potrebujete toliko kalorij kot 2000 na dan. Iste učinke lahko opazite brez znatnega neugodja pri 1.000 kalorijah na dan. Posvetujte se z zdravnikom, da se prepričate, da ne boste ogroženi zaradi pretirane ambicije.

Premisleki o garderobi in kozmetiki:

Nekaj ​​drugega, kar boste morda želeli narediti, ko se pripravljate na velik dan, lahko vključuje posebne izbire garderobe, namenjene vam in vašim družicam čim bolj čist in privlačen videz. Tudi če ste uspeli shujšati, to ni škoda! Pravijo, da je ženska najlepša na poročni dan; izkoristite to priložnost!

Lahko se ujemate s kratko poročno obleko kratke obleke za družice, ali zagotovite kontrast med nevesto in družicami; pojdite s katero koli možnostjo, ki najbolj ustreza vašim načrtom za ta dan. Mnoge neveste rade razmišljajo tudi o današnjih kozmetičnih možnostih, kot je npr prsni vsadki. Samo ne naredite neumnosti in pridobite takšno povečanje, ne da bi o tem obvestili svojega zakonca.

Če želite, da bo vaš dan najboljši:

Poročni obred naj bi bil vesela priložnost, ki izstopa v človekovem življenju. Pripravite se na svoje in videli boste, da so se vaše sanje izpolnile in na nek način celo presegle. Zagotovo bodo prišli boljši dnevi, morda pa tudi ne.

Končno vse poroke ne gredo po načrtih. Če pa pred velikim dnem razmislite o prehrani, vadbi, garderobi in kozmetiki, boste verjetno videli, da se stvari odvijajo tako, kot ste nameravali, in gotovo ste bolj primerni za obvladovanje nepričakovanih težav.