Pravijo, da je dekle najlepše na poročni dan. To je največji dan v njenem življenju, ko se ji uresničijo vse sanje. Z vso skrbjo in razvajanjem je videti najbolje tudi njene sanje in tudi največji strah. Vendar pa klic k strokovnjakom za ličenje ni ugoden za vse.

Če želite na svoj veliki dan profesionalno videti kot doma, sledite tem preprostim korakom, da bo vaš veliki dan poseben.

hindujska poročna ličila

Čiščenje:

Kožo temeljito očistite z dobrim čistilnim sredstvom in nanjo nalijte veliko hladne vode. Z ledom lahko zaprete pore in zagotovite gladko podlago.

Popravek:

Uporabite korekcijski svinčnik, ki ustreza tonu kože in prekrije temne lise, lise in temne kolobarje okoli oči.

Fundacija:

Izberite podlago, ki ustreza vašemu tonu kože, in ne svetlejše. Napačno je prepričanje, da boste zaradi svetlejše podlage izgledali bolj pravično; zaradi tega je videti videti temno in ličila so videti tudi slaba.

Prah:

Uporabite dober compaq, da nanesete puder na obraz in vrat ter zagotovite gladkost. Tako bo tudi podlaga dolgotrajna in brez olja.

Koristni nasvet: Prepričajte se, da so vsi izdelki, ki se uporabljajo za bazo, nič na SPF. Izdelki s SPF imajo veliko olja in vlage, zaradi česar se obraz v kratkem času zamasti.

Blusher:

Na jabolka in čeljust lica nanesite mehak odtenek rdečila. S čopičem nekaj potez po nosu in čelu naredite izrazitejše na obrazu.

Ličila za oči:

Ličenje oči je za indijske neveste težavno. Ker sta kostum in nakit tako barvita in oblečena, morata biti barve na obrazu minimalne in mehke, da dobijo eleganten videz. Izberite lahki osnovni odtenek, ki ustreza koži in odtenkom kostuma.

Kajal, podloga in maskara:

Po senčilih nanesite maskaro na zgornje in spodnje trepalnice. Za povečanje oči boste morda potrebovali tudi umetne trepalnice. S temnim svinčnikom ali tekočo podlogo nanesite gladko črto na veke. Uporabite lahko tudi podlogo za oči v prahu s tanko krtačo. Končno dopolnite oči s temno kohl ali Kajal.

Koristni nasvet: Poskrbite, da bo vsa ličila za oči vodotesna in dolgo obstojna. Izogibajte se uporabi izdelkov, ki vsebujejo šimer. Zaradi njih boste videti zelo temni v zelo kratkem času.

Korektor obrvi:

Svinčnik za obrvi ali Kajal s čopičem, da bodo obrvi videti debele. To morda ni bistveno za tiste z debelimi obrvi, vendar je še vedno potreben dotik, da preprečite, da bi obrvi izgledale dolgočasno v primerjavi s celotnim obrazom.

Šminka:

Na ustnice nanesite podlago in pustite, da se posuši. Nato uporabite podlogo za ustnice, da določite obliko ustnic. Nato enakomerno uporabite osnovni premaz šminke in nanesite puder, da nastavite senco. Uporabite še en sloj šminke in zaključite z ustreznim sijajem za videz polnosti.

Koristni nasvet: Ne poskušajte povečati ustnic tako, da jih opišete na zunanji strani, zaradi česar so ustnice napihnjene.

Dodatki:

Posebnost indijskih nevest je dodatek, ki ga krasijo na obrazu. Bindis, prstani za nos, okraski na čelu in maang tikka izboljšajo celoten videz. Ne glede na to, kako dobro se ličite, indijska nevesta ni popolna brez teh dodatkov.

S temi preprostimi koraki lahko dosežete želeni videz brez veliko truda. Odtenke morate samo pametno izbrati in biti prepričani vase.